QUOTE(Upsiukas @ 2006 08 25, 10:26)
Mano tėvai buvo išsiskyrę 10 metų, tėvas buvo sukūręs kitą šeimą, tačiau išsiskyrė su antrąja žmona ir po kiek laiko grįžo pas mano mamą. Man tada buvo 14-15 metų. Jau 12 metų jie vėl kartu. Tiesa, nebesituokė oficialiai, gyvena kartu ir tiek, visvien pavardės vienodos, nes mama po skyrybų pasiliko tėvo pavardę.
Ar jie laimingi? Na visko būna, kaip ir visose šeimose, tik mama kartais kokio karšto konflikto metu lepteli, ką nors skyrybų/priėmimo atgal tema, bet tik tiek.
geras, mano tėvams panašiai susiklostė - išsiskyrė, pagyveno gal 5-6 metus atskirai (kitų šeimų nesukūrė), vėl susiėjo. tik jau oficialiai nebesituokė. ir santykiai buvo geri (aišku, pasipykdavo, bet geriau sutardavo, negu prieš skyrybas).
dabar aš esu išsiskyrusi, bet su ex-vyru neblogai sutariam. visi aplinkui stebisi ir turi tik dvi versijas:
1) "jūs vis dar mylit vienas kitą";
2) "tarp jūsų niekada ir nebuvo jokios meilės, jei galit taip ramiai bendrauti".
trečią variantą visiems baisiai sunku įžiūrėti
nors niekada nesakyk niekada, bet iš tiesų manau, kad antrą kartą į tą pačią upę bristi neverta
Papildyta:
QUOTE(Sandrag @ 2006 08 29, 14:06)
Jei reiketu man vertinti statistiskai, tai 90 proc. buvusiu sutuoktiniu NIEKADA nebesusieina. 8 proc. susieina, bet po kurio laiko vel issiskiria, na o likusieji 2 proc. vel susieina ir buna laimingi.
įdomi statistika, ar čia tavo nuomone, ar kažkur skaitei
dabar pagalvojau, aš tai nenorėčiau atgal susieiti gal tik dėl to, kad, anot Remarko, gyvenimas yra per trumpas vienai meilei
QUOTE(Sandrag @ 2006 08 29, 14:06)
Zodziu, kaip patarle sako-kad ir kiek lipdysi puoda is sukiu, bet sveikas jis nebebus niekada, vanduo per sujungimus varves.
nevertinčiau taip kategoriškai. matai, pas mus lietuvoj kol kas nemažai porų tuokiasi per jauni (mano nuomone). o kol jaunas, dažnas būna, kaip čia pasakius, nebrandus (nepatyręs, neperpratęs gyvenimo, santykių ir pan.) dažnai dėl to ir skiriamasi. o juk po dešimt metų suvoki savo klaidas, matai, kaip stipriai pasikeitė tavo vertybės, samprata, įvairių dalykų traktuotė, santykiai su aplinkiniais ir pačiu savim... ir jei vėl susieini su buvusiuoju... tai gal visgi yra nemaža tikimybė, kad pasiseks