Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrę, bet ir vėl kartu

Buvo smile.gif Išsiskyrėm dėl to, kad jis mane per daug varžė. Po kiek laiko vėl susitikome ir pradėjome iš naujo ir dabar laimingai sau gyvenam
Atsakyti
mano tėvai buvo gal 10m. išsiskyrę. po to vėl apsigyveno kartu. žodžiu iki 12m. mane augino vien mama ir seneliai, o paskui iš kažkur tėvas išdygo g.gif nežinau, ar jiem kilo kokių problemų anuomet, bet jų kilo man-santykiai su tėvu absoliučiai nesusiklostė- jau gerus 10m. gyvenam kartu, bet net nešnekam tarpusavy verysad.gif kažkaip tiesiog vienas kitą toleruojam ir viskas. tiesa, paskutiniu metu lyg ir pykčiai tarp tėvų prasidėjo, žodžiu asmeniškai aš tikriausiai neklijuočiau iširusių santykių dar kartą.
Atsakyti
Mano patirtis menka, bet siokia tokia.
Su savo antraja puse draugavome 3 metus. 2 metus pabuvome viename mieste, veliau isvykau i kita miesta, uz 200km, mokytis. Gyvenau ten metus. Santykiai atsalo, ememe pyktis, rietis. Po eiliniu barniu, isvaziavau. Jis paskambino. Pasake - viskas baigta. Per mano gimimo diena. Mane istiko sokas, mylejau ji labai. Bet pakilau, per keturius menesius numeciau 30 kg, issilaikiau vairuotojo pazymejima, baigiau administravimo kursus, istojau i kolegija (Neak.)

Bet patrauke gryzti i gimtaji miesta, aplankyti draugu, giminaiciu. Nors vaziavau del jo. Pirmiausia paskambinau jam. Gryzusi pamaciau ji savo gimtu namu kieme. Nereikejo nieko sakyti - maciau, kad myli.

Dabar mes gyvename kartu 3 metus, 1 esame susituoke. Kolkas jauciuosi laiminga, jis matau, taip pat. Ir santykiai visai kitokie, nei buvo kadais. Matyt apsislifavome ir supratome, kad vienas be kito negalime.

Esame patenkinti gyvenimu ir laimingi.
smile.gif
Atsakyti
Mes kartu buvom virš 10 metų kol po vieno barnio jis susirinko daiktus ir išėjo.
Tada buvo pusės metų pertrauka.
Prašė grįžti, grįžo. Dabar praėję jau kokie metai kai mes vėl kartu, bet ir vėl viskas kartojasi. Ko labiausiai bijojau tas ir atsitiko, problemos niekur nedingo... Galvoju apie skyrybas...
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 09 04, 20:38)
Totali nesamone schmoll.gif  Pirma santuoka gali ivykti ir ne is meiles, juk gali du zmones tuoktis tik del "reikalo", gali tuoktis del pinigu ir pan. Kodel antra karta vedes,-usi butinai turi galvoti ir galvoti apie prima santuoka g.gif galiu pasakyti, kad su pirma zmona susilauktas vaikas dar nieko nereiskia...

Susilauktas vaikas visada reiskia,ir reiskia daug!
Sutinku,kad pirma santuoka ne visada buna amzina,tuokiasi zmones gal ir is meiles,bet be to jausmo yra dar daugybe veiksniu kurie palaiko seima,santykius...Laikui begant keicias poziuris i tam tikrus dalykus,tai gali but darbas,aplinka,supantis zmones,pasakysiu "ukiskai"vieni auga kiti kartais ribojasi tuom kaip yra,ir palaipsniui pamatai,kad tai ne tai,ka nori turet salia,kad praejus kiek metu nieks nesikeicia,kad kaip bebutu gera su tuo zmogum Jis neuzpildo pilnatves,ir test tokius santykius yra beviltiska,nes per prievarta netapsi kitokiu,kokio nori antroji puse,o galu gale ar noretume,kad mus "perlipdytu"kaip plastelino gabala tik tam,kad patenkintu savo poreikius?Visi norim but savimi,norim but branginami uz savo kazkokias keistenybes,gerasias charakterio savybes kurias turim tik mes,kaip asmenybes..Todel atsakant i tema:juk nemanot,kad sugrizus pas ta pati zmogus kas nors pasikeis?Juk "trukumai"kuriuos kazkada matem nedings,mes ir negalim kardinaliai pasikeist,tai buitis,tai diena is dienos,tai tie patys rupesciai kuriu pasekoje elgsimes taip ir ne kitaip nei elgemes tada.Nereik brist i ta pacia upe du kartus,juk kojos jau buvo suslapusios,kam dar tai megint,sausas neislipsi,tai neimanoma.O zmones kurie skiriasi del trecio asmens ir gyventu su klausimu"ka as tada dariau ne taip",bet nereiskia,kad tai bus paskata but kitokiu.
Atsakyti
QUOTE(jawa13 @ 2009 01 25, 13:07)
Susilauktas vaikas visada reiskia,ir reiskia daug!

vaikas taip, bet ta moteris gali ir nereiksti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(edna @ 2009 01 25, 13:13)
vaikas taip, bet ta moteris gali ir nereiksti... g.gif

Moteris taip pat reiks,Ji visada liks vaiko mama,bet tai nereiskia,kad Jai liks meile,silti jausmai..
Atsakyti
QUOTE(jawa13 @ 2009 01 25, 12:33)
Moteris taip pat reiks,Ji visada liks vaiko mama,bet tai nereiskia,kad Jai liks meile,silti jausmai..

sutinku, pažįstu dvi poras, kur moteris svarbi jau vien dėl to kad JO vaiko mama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 25, 14:35)
sutinku, pažįstu dvi poras, kur moteris svarbi jau vien dėl to kad JO vaiko mama drinks_cheers.gif

As pazystu viena pora, kur vyras pasiima vaika pabut pas save, o jo vaiko mama, buvusi zmona, jam buvo kaip skuduras kojomis nusivalyti. Dabar nebendrauja, nebent del vaiko. Paliko ta moteri del mano pazystamos, bet matyt buvo ir kitu dalyku. Pazystama grazuole, ja tarsi ir dievina, labai pavydi, nors girdejau saukia ant jos. Bet vienas kita kaip supratau myli, su grazuole drauge gerai elgiasi, gyvena kokius 5 m. Vaiko mama sustambejus, bet irgi grazi. verysad.gif Bet jam reikejo kitos. Manau jis apie ja ir atsiliepia neigiamai..Ir jokio svarbumo vaiko mamai, ten nelike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edna: 25 sausio 2009 - 14:07
mano nuomone, jei jau kartą žmonės pasuko skirtingais keliais, tai pasuko. matyt kažkas buvo negerai, jei jau taip buvo nuspręsta. o lipdyti iš naujo aišku galima, juk yra įvairių priežasčių kodėl žmonės išssikiria, bet prieš pradedant iš naujo, manau reikia labai gerai apgalvoti ar tai nepasikartos, nes gali tekti dar kartą išgyventi išsiskyrimą. aišku, bandyti galima, bet kažkaip manau, kad nieko gero iš to jau nebus, bet visur yra išimčių ir skirtingų priežasčių bei aplinkybių
Atsakyti
QUOTE(plepyte @ 2009 01 26, 10:08)
mano nuomone, jei jau kartą žmonės pasuko skirtingais keliais, tai pasuko. matyt kažkas buvo negerai, jei jau taip buvo nuspręsta. o lipdyti iš naujo aišku galima, juk yra įvairių priežasčių kodėl žmonės išssikiria, bet prieš pradedant iš naujo, manau reikia labai gerai apgalvoti ar tai nepasikartos, nes gali tekti dar kartą išgyventi išsiskyrimą. aišku, bandyti galima, bet kažkaip manau, kad nieko gero iš to jau nebus, bet visur yra išimčių ir skirtingų priežasčių bei aplinkybių

Apie tai ir reik pamastyti,salia musu yra ir vaikai kuriems musu suaugusiu"buti ar nebuti"daro nepataisoma zala...
Atsakyti
šiuo atveju aš kalbėjau apie santykius kai nėra vaikų
Atsakyti