Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

QUOTE(murrrr @ 2010 10 06, 22:13)
negaliu nustot liest!
o šiaip tie visi aliejukai, tai jie spec kūnui? ar iš kur gaunat tų visų taukmedžių, ir pan?

Kai oda svelni ir sveika, ja gera liesti ir liesti... wub.gif
Jie tinka ir maistui, ir kunui. http://www.aliejus.com/
Atsakyti
Po maudynių duše ar vonioje visada naudoju pienelį ar losjoną kūnui, o prieš metus pradėjau naudoti ir sezamo aliejų.
Manau, kad jis turėtų tikti toms, kurių sausa oda. Jis pakankamai gerai susigeria (nors nepasakysiu, kad susigeria tik pasitepus, kurį laiką šiek tiek jaučiasi ant kūno), o pasitepusi pėdas, iš pradžių visada užsimaunu kojinaites...
Nežinau, kiek jis kainuoja specializuotose parduotuvėse ar vaistinėse, bet aš perku sezamų aliejų
(šalto spaudimo) skirtą maisto gaminimui ( savaime suprantama, kad iš maisto prekių parduotuvių). Aliejaus kaina apie 11-12 Lt. už 250 ml.
P.S. kadangi temos neskaičiau, atsiprašau, jeigu informacija kartojasi blush2.gif
Atsakyti
Kasdien naudoju kūno sviestą 4u.gif kolkas gerai, nesiskundžiu blush2.gif jei oda laaabai sausa, manau derėtų apsilankyti pas dermatologą
Atsakyti
Sausai kuno odai naudoju visad kuno pieneli arba losjona mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ateliskit, jei pasikartosiu, nes neturiu dabar laiko perskaityt visos temos, bo kompui kazkas uzejo ir jis labia daznai issijungineja doh.gif. Jau isbandziau kokoso alieju, liuks po maudyniu thumbup.gif. Dabar noreciau isbandyti nerafinuoto sviestmedzio ar kakavmedzio sviesta pasitepliot (reiktu ne tik padrekint oda, bet ir pabandyt kazkiek sumazint strijas). Kaip ji naudoti? Jis juk kietaokas turetu buti g.gif. Su kuo ir kaip ji tirpinti, maisyti ir pan.? Liksiu dekinga uz patarimus 4u.gif .
Atsakyti
Tepuosi kvieciu gemalu aliejuku, o dekolte sritis vistiek is po nakties (vesesnes ) buna sudirgusi. Jei tik pabaindu susilusi tai viskas gerai, problemu tada nera. Tai ka tokiu atveju daryti? O jei jau koki karteli per skubejima neisistepu viso kuno tai visa diena siaubelis, niesti persti visur, o jei paiskasineji tai taip saldu buna, kad nezinai net kur lysti zmogus.
Atsakyti
gal kas zinot, kur nusipirkt DELON kuno sviesto? Buvau gavus dovanu, noriu pasipildyt, bet niekur neuzmatau.....
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2010 12 02, 17:32)
Tepuosi kvieciu gemalu aliejuku, o dekolte sritis vistiek is po nakties (vesesnes ) buna sudirgusi. Jei tik pabaindu susilusi tai viskas gerai, problemu tada nera. Tai ka tokiu atveju daryti? O jei jau koki karteli per skubejima neisistepu viso kuno tai visa diena siaubelis, niesti persti visur, o jei paiskasineji tai taip saldu buna, kad nezinai net kur lysti zmogus.

Skamba kaip dermatologines odos problemos, kreipkites i medikus. Paims odos megini ir istirs, bei parinks gydyma. Nedelskit ir nesikankinkit.
Man padeda nuo odos sausumo
user posted image
Atsakyti
Mano irgi baisiai sausa, ziema 2 kartus visa issitepu Nivea kuno losjonu, o veida ir rankas dar papildomai kelis kartus drekinu doh.gif
Atsakyti
ou.... unsure.gif sveikos 4u.gif

gal ir as cia rasiu atsakyma...
Niekaip negaliu atrasti veido kremo schmoll.gif veido oda pas mane ypac sausa, pradedant NIVEA, kuri naudojant veidas visada buna riebaluotas doh.gif ir baigiant brangesniais kremais (galiu sau leisti ne daugiau 100Lt), tam kartui gerai, o is ryto nusiprausus staigiai kraunu "doze" ant veido, nes nemaloniai tempia! Ar tai butu dieninis, ar naktinis, visokia galybe isbandziau doh.gif nei naturalus aliejai nepadeda, toks jausmas, kad jie per "silpni" g.gif gal kuri Jusu zinote koki stebuklinga atsakyma...?! wub.gif

P.S. gal kam pades, is tikruju geras kuno kremas yra SUPRE "Hempz Age Defying Moisturizer", su juo ilgiausiai palaikau kuno dregme thumbup.gif ji naudojant kuno oda tampa ipatingai svelni wub.gif (net draugas pastebejo ax.gif )

ups.... ax.gif as cia apie veida, o cia kuno temele blush2.gif
Persiprasau.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irma_sitko: 08 gruodžio 2010 - 08:25
QUOTE(Chanelle @ 2010 12 06, 17:57)
veida ir rankas dar papildomai kelis kartus drekinu  doh.gif

Pas mane panašiai. Veidą ryte, vakare. O rankas daugiau nei porą kartų per dieną ax.gif

QUOTE(irma_sitko @ 2010 12 08, 09:24)
gal kuri Jusu zinote koki stebuklinga atsakyma...?!  wub.gif 

Mano geriausias kremukas kūnui yra Neutrogena" jautriai ir perštinčiai odai" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 08, 14:36)
Mano geriausias kremukas kūnui yra Neutrogena" jautriai ir perštinčiai odai" thumbup.gif

sutinku, NEUTROGENOS puikus kremai, bet man tik rankom ax.gif

Kaip pvz nemazai mamyciu giria EUCERIN produktus, o vat man jie nei vienas nei kiek negelbeja..... schmoll.gif net keista g.gif
gal kazkas siaip su manim negerai lotuliukas.gif
Atsakyti