Man tai nuo visu tu alieju oda tik dar labiau issauseja,is viso atsiranda tokiu siurksciu plemu,labai keista nes aliejus turetu pamaitinti(as nekalbu apie valgomuosius aliejus) radau senamiestyje tokia jaukia parduotuvele,ten visokiausiu alieju yra,galvojau kad busiu nuolatine lankytoja,deja nepasiteisino man tie aliejai...Ir plaukams naudojau kokosu alieju,tai is viso nesamone-jokio efekto-plaukai tik pasisiause ir tiek...
Gal žinote kokį gera kremą sausoms pėdoms? Mano pėdų oda nuolat sausa, suskilinėjusi, nepriklausomai nuo sezono.
QUOTE(saphella @ 2011 01 14, 13:41)
Mano irgi sausa kūno oda, ypąč žiemą.. Tai gelbėja Nivea dušo aliejus toks oranžinis, pylingas - alyvų aliejus+cukrus, o po dušo išsitrinu kūdikių kūno aliejum, oda 

as irgi tepuosi kudikiu aliejais

Man atradimas sis pienelis, perku vaistineje. Man vasara viskas gerai budavo, bet vos prasideda saltasis metu periodas, ilendam i pedkelnes, nuolat issausedavo alkunes, keliai, blauzdos, pedos. Blauzdas vakarais galedavau kasytis iki isprotejimo. Pirkau visokius pienelius, losjonus, kuno kremus, duso zeles su aliejais... Jau mano vonios lentynos kad apkrautos budavo.. ir vyras burbedavo, ir $ daug isleisdavau, ir buteliu buteliuku pristatyta, kaip pas kokia vadinamaja "tustute"... Parekomendavo vaistineje, pabandziau ir prisirisau, ir tepti malonu, ir sausumas dingo palaipsniui. Oda lieka maloniai svelni, be jokios riebalu pleveles, puikiai susigeria, ir, svarbiausia, geras rezultatas, o ir kvapas malonus. anksciau alkunes net suskilinedavo.. sudetis nera kad butu be priekaistu, bet yra geras ingredientas, vadinamoji dykumu roze, daug skaiciau apie ja, kad turi savybiu, padedanciu odai atsigauti, regeneruotis, gydo. Tai mano atveju tikra tiesa. Uztenka ilgam
http://www.juara.lt/...mameliu,_500ml_

http://www.juara.lt/...mameliu,_500ml_
laba norejau paklausti, as anksciau gyvenau uz kauno naudojom savo vandieni o dabar kadangi studijuoju tai gyvenam bute kaune ir visos seimos oda isausejo tiek mano tiek vaikiuko tiek vyro. ar gali buti nuo vandentiekio vandens? nes ji tiesiog pradejo niezeti ir pleiskanoja, kitos priezasties nematom. trinames kokosu aliejais bet irgi nieko gero. pirtyje kai issitrinu tai gerai bet po savaites vel tas pats.
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 02 03, 22:18)
laba norejau paklausti, as anksciau gyvenau uz kauno naudojom savo vandieni o dabar kadangi studijuoju tai gyvenam bute kaune ir visos seimos oda isausejo tiek mano tiek vaikiuko tiek vyro. ar gali buti nuo vandentiekio vandens? nes ji tiesiog pradejo niezeti ir pleiskanoja, kitos priezasties nematom. trinames kokosu aliejais bet irgi nieko gero. pirtyje kai issitrinu tai gerai bet po savaites vel tas pats.
Beabejo gali

Ka sausaodes naudoja atejus pavasariui? Noriu kazko greit issigeriancio, bet laaabai gerai drekinancio

Nupirkau brangiajam Eucerin losjona su 10 proc. šlapalo, vaistinėj rekomendavo, nes po žiemos oda tiek išsausėjo, kad kasosi nesustoja, negaliu jau žiūrėt
Išbandžiau ant savęs pirmiausia,
Tepiau blauzdas, nes jos labai sausos, oda lyg sutrūkus atrodo, tai visai patiko, lengvas (rašo kad emulsija), greitai susigeria, suminkština odą ir efektas išliko iki pat vakaro, žodžiu aš dedu pliusą, žiūrėsim kaip niežuliui padės

karamele, o pas Jus nėra alergijos?
Aš ilgus metus Eucerin naudojau, bet atradau Neutrogen'ą ir esu labai patenkinta

Aš ilgus metus Eucerin naudojau, bet atradau Neutrogen'ą ir esu labai patenkinta

QUOTE(kamarele @ 2011 03 26, 15:58)
Nupirkau brangiajam Eucerin losjona su 10 proc. šlapalo, vaistinėj rekomendavo, nes po žiemos oda tiek išsausėjo, kad kasosi nesustoja, negaliu jau žiūrėt
Išbandžiau ant savęs pirmiausia,
Tepiau blauzdas, nes jos labai sausos, oda lyg sutrūkus atrodo, tai visai patiko, lengvas (rašo kad emulsija), greitai susigeria, suminkština odą ir efektas išliko iki pat vakaro, žodžiu aš dedu pliusą, žiūrėsim kaip niežuliui padės 

As Eucerino turejau, berods, su 5% slapalu, tai nepatiko, nes labai prastai tepasi,neimanoma ismasazuoti,isskirstyti

QUOTE(Indra A. @ 2011 03 29, 09:07)
karamele, o pas Jus nėra alergijos?

Tikriausiai dėl to niežulio apie alergiją klausiat, tai ne man čia taip darosi, draugui, o jis kaip didžioji dauguma vyrų kasytųsi iki nukritimo, bet pas gydytoją nenutempsi, tai net nežinau kaip ten kas, o tas Eucerin kremas jam veiksmingas - nebeniežti, odą drėgna, nebeliko paraudimų.
Na aš savo sausai odai kuo geriausiai naudoju eko sviestmedžio sviestą. Baigiu išsigydit netgi egzemą su juo