Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

QUOTE(Bajm @ 2006 10 09, 07:12)
bet tos lauktuvės būna tada, kai žmonės labai retai matosi unsure.gif
ir toli gyvena unsure.gif

As jei einu i svecius pas draugus, kurie turi vaiku, tai visada stengiuosi bent ledinuka koki nupirkti, o jei jau koks pasisedejimas, argi gaila vaikms lauktuviu? Nesvarbu, kad tiems vaikams nieko netruksta biggrin.gif As atsimenu, kad is kiekvieno baliuko tevu laukdavau su saldainiais, pyragu griztanciais. Ir taip buvo visada, todel man keista butu, kad po suaugusiuju gimtadieniu, baliuku vaikams saldumynu neparnestu. Kai tevai iseidavo ir manes nesivesdavo, sakydavo, mes gi tau lauktuviu parnesim ir tada nebudavo taip liudna laukti biggrin.gif Dabar esu ne Lietuvoj, tai draugems tikrai nesiunciu dovanu kiekvieno gimtadienio proga, bet zinau kada yra vaiku gimtadieniai, tai butinai kazka nusiunciu, juk jie baisiausiai tikisi ir laukia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 09, 08:12)
bet tos lauktuvės būna tada, kai žmonės labai retai matosi unsure.gif
ir toli gyvena unsure.gif

QUOTE(Elnes @ 2006 10 09, 13:01)
Ir taip buvo visada, todel man keista butu, kad po suaugusiuju gimtadieniu, baliuku vaikams saldumynu neparnestu.

aš kalbėjau apie tokią situaciją. Ne apie tolimus gimines, bet kai po pasisėdėjimo vaikams įdedamos lauktuvės, jei jie nedalyvauja.
Atsakyti
pas mus vaikučiams tai visada būna lauktuvės
tiek einant į svečius, tiek jų laukiant

bet tikrai nuo staloo imti ne fasonas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 09 29, 14:35)
nu pavarysiu dabar ant savo 2 draugių bigsmile.gif
žiemą buvo vienos gimtadienis
tai dovaną nupirkau už 35 Lt, buvo kitos gimtadienis - nupirkau dovaną už 25 Lt

beje, balių nebuvo, atėjau tik simboliškai pasveikinti ir išgerti šampano

po to buvo mano gimtadienis, tai šios dvi draugės susidėjo ir nuo jų gavau muiliuką iš Bodyshopo
o aš kėliau gimtadienį, organizavau gamtoj, su šašlais, alumi, nemokamu transportu, po to pratęsimas buvo pas mane namie

beje, šios draugės uždirba geriau už mane unsure.gif

atostogauvau, tai pervežiau lauktuvių, alkoholio, išgėrėme už mano atostogas

jos atostogavo - tai po atostogų niekuo nevaišino

aš pasikviečiu pas save į svečius "ant kavos" - tai visada pagaminu kokią mišrainę, visokių sumuštinukų, užkandžių
o kai jos mane pakveičia - gaunu kavos arba arbatos be nieko ax.gif

susiradau darbą - stačiau
draugė susirado - nevaišino, kitą paaukštino - nevaišino
kai man pakėlė atlyginimą - tai iš karto prikibo: davaj statyk, turim aplaistyti sėkmę
o dabar jos kraustosi į kitą butą ir prašo, kad mano diedas joms daiktus pervežtų
žinoma, už ačiū cool.gif
nes man sąžinė neleistų iš draugų imti už benzą cool.gif

prie ko pripratinai, ta ir gauni 4u.gif as irgi seniau visokiausiu progu rasdavau draugems baliukus padaryti, bet gyvenimas ismoko, kad persistengti irgi nereikia. o is tikro tai atostogos, paaukstinimas ir pan. tai tik mano ir mano seimos dziaugsmas, tai man net i galva neateitu tokiom progom draugem balius daryt g.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif

tiesiog čia liko iš univero laikų
kai kartu švęsdavom gimtadienius, sesijas, egzus ir pan. blush2.gif

mano draugės dar nepersikraustė
bet jau tikrai planuoja ateinantį savaitgalį
taip išpuola, kad mano diedas savaitgalį dirbs, abi dienas doh.gif
šeštadienį 7-21 val.
sekmadienį trumpiau

tai draugės susinervino ir man liepė, ką nors sugalvoti, kaip čia joms persikraustyti ax.gif

nu jos garsiai nepasakė: sugalvok ir taškas

bet kai pasakiau, kad diedas ko gero dirbs, tai kaip įsižiūrėjo į mane savo gailestingomis akytėmis ir paklausė verkiančiu balsu: tai ką dabar daryti?

tai aš suveblenau, kad gal dar diedo grafikas pasikeis huh.gif

nu iš tikrųjų aš pati kalta, kad vis siūlau ir siūlau savo pagalbą
jos tai manim nesirūpina unsure.gif
gal gal voja, kad ir taip saldus mano gyvenimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 09, 16:23)
tai ką dabar daryti?

reikėjo sakyti, kad tu padarei viską, ką galėjai, bet, deja, deja...
atsisakyti sunku tik iš pradžių, paskui prašytojai suvokia, kad negalima naudotis kito žmogaus gerumu / laiku / ryšiais nuolat mirksiukas.gif

o dėl lauktuvių biggrin.gif taip, nuo stalo niekas neima, nes įprasta, kad šeimininkai įdeda. Nes aš supratau, kad Michos aplinka pasipiktino pačiu faktu, kad pasiturintis žmogus vaikui tą bananą paėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2006 08 31, 23:27)
O aš turėjau tokius pažįstmus,kur per kiekvieną baliuką ant stalo būdavo išrikiuojama visa batarėja importinių atvežtinių gėrimų,bet tik "pakazuchai".Gerti jų,gink die negalima.Visas balius apsieidavi su nuspalvinta naminuke.Baliai visi būdavo sudėtiniai.Visi atsinešti svečių produktai kažkur nugaruodavo,o ant stalo būdavo tik marinuoti grybai,dešra,salotos.Kotletus šeimininkė kepdavo:mėsa+kvietinės kruopos,o pavakarieniauti eidavo pas draugus.Jeigu savaitgaly važiuodavom prie ežero,kur jie turėjo savo poilsiavietę,tai visas maistas kur susiveždavo draugai,išvažiuodavo į šeimininkės namus.Žodžiu,skregos,kokių reta.Šitos šeimos vyras,buvo palikęs savo žmoną ir paėmęs antrą su dviem vaikais,tai dėl alimentų mokėjimo būdavo toks nepatenkintas,kad o jo joi.Vis skaičiuodavo dienas,kada pasibaigs.Nors svetimiems vaikams,negailėdavo nieko.

Pazistu viena vyra, kuris savo meiluzems nieko negaili:brangios dovanos, rubai, batai, buto remontai, keliones ir ect., o savo zmonai.... doh.gif "nori batu??? juk dirbi, tai ir nusipirk, o zmona uzdirba max 500Lt (dirba, kad dirbti). Taip sakant savai gaila, o svetimoms ne.

QUOTE(Aii @ 2006 09 05, 20:50)
Pas mus kompanijoj,tai situacija tokia.Kad eini i gimtadieni nesiesi maisto ir dar uzsipraso dovanos.Mane siutina nerealiai,o visiems atrodo normalu.Kaip jum atrodo?
I mano gimtadieni niekad nieks maisto nesinese,nes kazkaip sugebu pavaisint.O ne laukt kas ka atsines.

Visada einant i gimtadienius nesames gerimu, kazkaip bent jau pas mus taip priimtina draugu, seimos rate.

Mane nervina tokie zmones, kurie, kad ir turedami pinigu isnaudoja kitus, taip sakant "chaliavscikai" doh.gif turim vienus pazistamus, kurie visalaik stengiasi paisnaudot kitus.Pvz.vaziuojam kur nors, tai jie visalaik vaziuojam su jusu masina, ji didesne ir t.t. (apie susimetima uz kura kalbos net nera). Niekada vikams neperka nei vitaminu, nei vaisiu (nors tikrai gali sau tai leisti), atseit kam cia reikia, juk su maistu gauna (idomu kokie vitaminai su bulvemis free g.gif ) ir dar daug panasiu situaciju......
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 09, 17:23)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

bet kai pasakiau, kad diedas ko gero dirbs, tai kaip įsižiūrėjo į mane savo gailestingomis akytėmis ir paklausė verkiančiu balsu: tai ką dabar daryti?

yra tokios perkraustancios firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mucho gusto @ 2006 10 09, 20:26)
yra tokios perkraustancios firmos  mirksiukas.gif

bet jos kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 09, 21:43)
bet jos kainuoja ax.gif

bet cia jau draugiu problema cool.gif o tau benzinas gi irgi ne uz dyka, o jei ir uz dyka, tai turbut cia ne draugiu nuopelnas. dar karta sakau, neleisk ant galvos uzlipt - nuo to draugyste nesustipres mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes turimi tokiu draugu, kurie tampa nerealiai taupus, kai kalba eina apie turininga laisvalaiki (isvaziavimas kur nors i gamta, slidinejimas, kokios parodos aplankymas, koncertas ar pan), taciau jiems visiskai negaila leisti pinigus baruose ir naktiniuose klubuose. labai sunku kartais bendrauti, kai toks zmoniu nusistatymas frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2006 10 10, 15:52)
O mes turimi tokiu draugu, kurie tampa nerealiai taupus, kai kalba eina apie turininga laisvalaiki (isvaziavimas kur nors i gamta, slidinejimas, kokios parodos aplankymas, koncertas ar pan), taciau jiems visiskai negaila leisti pinigus baruose ir naktiniuose klubuose. labai sunku kartais bendrauti, kai toks zmoniu nusistatymas frusty.gif

Na gal sunku susitaupyti kelionei, nes mums su vyru irgi sunku jai yra pinigų vis atsiranda ko reikia (tai perkam fotoaparata, tai kompas sugenda ir t.t), o kelionė atrodo nepabėgs
Atsakyti