QUOTE(Spyglė @ 2006 08 31, 23:27)
O aš turėjau tokius pažįstmus,kur per kiekvieną baliuką ant stalo būdavo išrikiuojama visa batarėja importinių atvežtinių gėrimų,bet tik "pakazuchai".Gerti jų,gink die negalima.Visas balius apsieidavi su nuspalvinta naminuke.Baliai visi būdavo sudėtiniai.Visi atsinešti svečių produktai kažkur nugaruodavo,o ant stalo būdavo tik marinuoti grybai,dešra,salotos.Kotletus šeimininkė kepdavo:mėsa+kvietinės kruopos,o pavakarieniauti eidavo pas draugus.Jeigu savaitgaly važiuodavom prie ežero,kur jie turėjo savo poilsiavietę,tai visas maistas kur susiveždavo draugai,išvažiuodavo į šeimininkės namus.Žodžiu,skregos,kokių reta.Šitos šeimos vyras,buvo palikęs savo žmoną ir paėmęs antrą su dviem vaikais,tai dėl alimentų mokėjimo būdavo toks nepatenkintas,kad o jo joi.Vis skaičiuodavo dienas,kada pasibaigs.Nors svetimiems vaikams,negailėdavo nieko.
Pazistu viena vyra, kuris savo meiluzems nieko negaili:brangios dovanos, rubai, batai, buto remontai, keliones ir ect., o savo zmonai....

"nori batu??? juk dirbi, tai ir nusipirk, o zmona uzdirba max 500Lt (dirba, kad dirbti). Taip sakant savai gaila, o svetimoms ne.
QUOTE(Aii @ 2006 09 05, 20:50)
Pas mus kompanijoj,tai situacija tokia.Kad eini i gimtadieni nesiesi maisto ir dar uzsipraso dovanos.Mane siutina nerealiai,o visiems atrodo normalu.Kaip jum atrodo?
I mano gimtadieni niekad nieks maisto nesinese,nes kazkaip sugebu pavaisint.O ne laukt kas ka atsines.
Visada einant i gimtadienius nesames gerimu, kazkaip bent jau pas mus taip priimtina draugu, seimos rate.
Mane nervina tokie zmones, kurie, kad ir turedami pinigu isnaudoja kitus, taip sakant "chaliavscikai"

turim vienus pazistamus, kurie visalaik stengiasi paisnaudot kitus.Pvz.vaziuojam kur nors, tai jie visalaik vaziuojam su jusu masina, ji didesne ir t.t. (apie susimetima uz kura kalbos net nera). Niekada vikams neperka nei vitaminu, nei vaisiu (nors tikrai gali sau tai leisti), atseit kam cia reikia, juk su maistu gauna (idomu kokie vitaminai su bulvemis free

) ir dar daug panasiu situaciju......