Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

o as turiu drauge, kuri sugeba priversti nueiti su ja i bara, pavalgyti, isgerti kavos, o po to prisiminti, kad neturi pinigu susimoketi ir tuo paciu dar paprasyti, kad paskolinciau jai vakarui mad.gif viena - kita karta dar suprasciau, bet tokiu kartu po kelis per savaite doh.gif o kai viena karta pasakiau, kad sorry, pati turiu tik ant kavos, tai baisiausiai nustebo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mucho gusto @ 2006 10 10, 18:24)
o as turiu drauge, kuri sugeba priversti nueiti su ja i bara, pavalgyti, isgerti kavos, o po to prisiminti, kad neturi pinigu susimoketi ir tuo paciu dar paprasyti, kad paskolinciau jai vakarui mad.gif viena - kita karta dar suprasciau, bet tokiu kartu po kelis per savaite  doh.gif o kai viena karta pasakiau, kad sorry, pati turiu tik ant kavos, tai baisiausiai nustebo  blink.gif  blink.gif  blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif isivaizduoju jos liudna alkano veido israiska...
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 10 10, 18:06)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  isivaizduoju jos liudna alkano veido israiska...

tikrai įdomi turėjo būti veido išraiška ir aš norėčiau pamatyti lotuliukas.gif
O įdomu ar ji nors kiek paskui gražina, man rodos jai skolinai tai ir toliau gali prašyti, juk nesakysi visalaik, kad tik ant kavos turi, reiks mesti visai kavineje valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 10 spalio 2006 - 19:41
QUOTE(Bajm @ 2006 10 09, 07:12)
bet tos lauktuvės būna tada, kai žmonės labai retai matosi unsure.gif
ir toli gyvena unsure.gif

Kodėl gi? Nebūtinai smile.gif Jei svečiai ateina ne pilna kompanija, tai būtinai lauktuvių įdedam namie likusiems.

O kas dėl taupių draugų, tai draugai yra draugai- žinom kokia finansinė situacija pas ką. Pataloginų atvejų nepasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 10 09, 01:06)
Susirinko kelios seimynos kokia tai proga prie vaisiu stalo. Visos taip plius minus pasiturincios, bet viena seimyna kiek geriau nei kitos. Bet tos seimos kaklas tokia skrega tokia skregia.... ta mes jau zinojom nuo seno. Nieko labai jau nebestebino jos vyro sulopytos kelnes ir panasus dalykai. Na va, tai vienas vaikas kaip tik tuomet gulejo ligonineje (dekuj Die, kad bent jau vaikai savo skriagumu neatsigyme, net savo mama patys patraukia per danti...). Pasisedejimui einant i gala ji paeme nuo stalo banana ir isidejo i rankine, garsiai motyvuodama, kad jos vaikui i ligonine bus kaip tik. Zinote... mes visi likome...  mastau.gif Tai ivyko pries daugiau nei desimti metu, kai prekybos centru dar nebuvo, o mazos maisto parduotuves. Tai vat toji seimyna turejo maisto parduotuve su visais bananais ir visa kita....... gal tuo metu buvo issipardave visus bananus  g.gif

QUOTE(Elnes @ 2006 10 09, 01:12)
Bet tai argi gaila, kad ta banana vaikui paeme, as buciau tikriausiai dar ko pridejus, jei seimininke buciau. Juk gal tiesiai is pasisedejimo vaziavo... Tik vaikui nuvezti i ligonine  vieninteli banana, tai man vat sitoj butent vietoj atrodo per mazai.

QUOTE(-Linda- @ 2006 10 09, 07:19)
Nuo tradicijų priklauso viskas...tarkim, su kuo mes bendraujam šeimomis, visada įdedama "lauktuvių" - keli vaisiai, pyrago, šakočio gabaliukas, saldainių sauja. Ir tai natūralu, visada taip...nemanau, kad kas jaučia diskomfortą iš mūsų  rolleyes.gif

pirma... is tiek sunku pazinti, kas tai per moteris. Ji i svecius visur mielai vaziuodavo, o jei dar skaniai seimininke ruosia...., tai pirmutiniai, o pas juos reti tokie susiejimai su vaisiu stalu, labai reti... nu labai reti, tik viena pamenu.
antra... jie sveciavosi pas salia gyvenancia seima, namu durys salia. O toji seiminke labai dosni, jau visus apdalins, tik sitaip nuo stalo imti paciam, tiesiog nemandagu, jei jau taip.... taupumas, netaupumas, tiek tos jau, bet cia jau ir nemandaguma galima iziureti, nagluma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mucho gusto @ 2006 10 09, 20:26)
yra tokios perkraustancios firmos  mirksiukas.gif

As kadaise susiradau per alio laikrasti zmogu, kuris turi mikriuka. Sumokejau kazkur apie 50LT (pries 3 metus) vaziavo per visa Vilniaus miesta. Tik reikejo kruvele berniuku susimedzioti biggrin.gif

Va dar viena toki bajeri prisimeniau. Apie kita seimyna. Nezinau tiksliai kiek jie ten taupus, kiek ne, bet situacija tokia: vestuves...... kaime.... zmoniu 100 ar daugiau (cia ir pries koki daugiau nei desimti metu cool.gif reti atvejai, todel atsimenu) Sveciai buvo susodinti paciu seiminku, o ne ten kur kas norejo, bet esme ne tame, o tame, kad viename stalo gale sedejo gimine, kitame - draugai ir pazistami. Taip jau mum nenuskilo, kad sedejom prie draugu stalo galo.... ir teko pastebeti, kad giminiu stalui buvo prabangesni gerimai - ir konjakiukas, ir brendziukas, ir visokie kitokie -dziukai.... o musu stalui degtinyte... Kaip jum? unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif prisijuokiau beskaitydama apie skregas thumbup.gif
turiu is as drauge doh.gif bet jau pas mane nebesirodo, nuo to, kai pagimdziau, nes gi reiktu lankant kazka atnesti mano leliukui lotuliukas.gif tai tik pasisiskambinam ir tiek tongue.gif o skrega ne tas zodis... pas mane ji lankydavosi i savaite po pora kartu. niekad nera nieko atsinesusi,kaip sakant, prie kavos. ir visada man sakydavo, tik atejus - sutepk koki sumustiaka, a? nespejau pavalgyt doh.gif
na, negaila man to sumustiako, bet taip ji nespeja pavalgyt jau kokius 3-4 metus kiek mes pazistamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 11, 09:35)
lotuliukas.gif prisijuokiau beskaitydama apie skregas  thumbup.gif
turiu is as drauge  doh.gif bet jau pas mane nebesirodo, nuo to, kai pagimdziau, nes gi reiktu lankant kazka atnesti mano leliukui  lotuliukas.gif tai tik pasisiskambinam ir tiek  tongue.gif o skrega ne tas zodis... pas mane ji lankydavosi i savaite po pora kartu. niekad nera nieko atsinesusi,kaip sakant, prie kavos. ir visada man sakydavo, tik atejus - sutepk koki sumustiaka, a? nespejau pavalgyt  doh.gif
na, negaila man to sumustiako, bet taip ji nespeja pavalgyt jau kokius 3-4 metus kiek mes pazistamos  doh.gif

Cia tai geras lotuliukas.gif O mano teta turi tokia drauge-kaimyne, kuri ateina vos ne kasdien is pat ryto (teta namu seimininke) ir sedi visa diena, pletkina, bet ne esme. Esme tame, jog visa diena taip sededama, ji speja ir pusrycius, ir pietus, ir vakariene pavalgyti, ir dar kavytes pagert doh.gif Jauciu, ji net maisto nesiperka... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 10 10, 21:38)
tikrai įdomi turėjo būti veido išraiška ir aš norėčiau pamatyti lotuliukas.gif
O įdomu ar ji nors kiek paskui gražina, man rodos jai skolinai tai ir toliau gali prašyti, juk nesakysi visalaik, kad tik ant kavos turi, reiks mesti visai kavineje valgyt lotuliukas.gif

jo jo, grazina lotuliukas.gif sako, zinai, as tau tiek skolinga, nu jau tiek skolinga, einam siandien vakare, as alaus pastatysiu drinks_cheers.gif koki 1 bokala... o kazkada priminiau, kad pasiskolino pries kelias savaites 10 lt., tai taip nustebo blink.gif rimtai, sako, geras! zinai, dabar neturiu pinigu, bet kai stipke gausiu, tikrai atiduosiu biggrin.gif nu bet ne esme, as tuo metu tikrai geriau uz ja gyvenau, tai negaila pamaitinti karts nuo karto, bet kai jau piktybiskai prasidejo, tai issakiau vienakart viska tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2006 10 11, 11:55)
Cia tai geras  lotuliukas.gif  O mano teta turi tokia drauge-kaimyne, kuri ateina vos ne kasdien is pat ryto (teta namu seimininke) ir sedi visa diena, pletkina, bet ne esme. Esme tame, jog visa diena taip sededama, ji speja ir pusrycius, ir pietus, ir vakariene pavalgyti, ir dar kavytes pagert doh.gif  Jauciu, ji net maisto nesiperka...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tasi dar truktu atsinesti kokius rubus issiplauti nes nespejo skalnbimo milteliu nusipirkti arba skalbenke sugedo, tai ir is vis aposigyventu pas ja..
Eina sau kokiu zmoniu buna!
Atsakyti
QUOTE(Kira @ 2006 08 28, 23:33)
Teisingai. Mano atveju, artimi giminės neturi draugų, nes tai kainuoja (neva, jei nori turėt darugų, reikia vaikščioti į gimtadienius, važiuot į svečius, o lauktuvėm kiek pinigų išeina  doh.gif ), niekur atostogauti nevažiuoja, nes tai kainuoja, o tik dirba ir dirba nuo ryto iki vakaro. Paskolų nėra, buitis viskas ok.

nu as zinau seima, kuriai tikrai pinigu uztenka, uzdirba daugiau nei vidutiniskai. taciau ju taupumas - per gal kokius 16 metu nebuvo niekur isvaziave,niekur, jokiu atostogu. tai vat zmonai paciuoze stogas blyn ir beveik skirstosi kas sau... bet uz tai dabar pirty po namu turi doh.gif
Atsakyti
O as apie savo uosve parasysiu, gal negrazu pliotkinti, bet ka padarysi... atvaziavo pas mus uosve i svecius is Rusijos, sedejo 3 menesius, tvarkesi, mat dokumentus. Tai per tuos 3 men. praktiskai nera nieko pirkusi pavalgyti, gal koki 20 Lt ir yra isleidusi kokiem sausainiam, tikrai ne daugiau. doh.gif As nieko pries uosve pamaitinti, pagirdyti, bet kai taupoma pensija dukrelei (mano vyro seseriai), o musu seimai neskiriama nieko, tada jau sorry, nesveikai atrodo. Is Rusijos niekada neskambina, nes tipo brangu, tai visada mes turim skambinti, anukes net per gimtadieni nepasveikino, kazkaip net nemalonu pasidare... verysad.gif Uosvi palaidojom pries gera pusmeti, tai vyras vaziavo i Rusija, isleido nemazai babkiu, dar laidotuvem pora tukstanteliu prisidejo, o motina gavo is Rusijos kompensacija uz laidotuves, kuri du kartus virsijo isleista bendra suma laidotuvems, tai net nepasiule atiduoti kazkiek pinigu, nors musu seimos islaidos buvo nemenkos. Dukrelei viska atidave. Tai net nezinau, skupi ta mano uosve ar taupi... unsure.gif
Atsakyti