QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 12, 20:18)
O as apie savo uosve parasysiu, gal negrazu pliotkinti, bet ka padarysi... atvaziavo pas mus uosve i svecius is Rusijos, sedejo 3 menesius, tvarkesi, mat dokumentus. Tai per tuos 3 men. praktiskai nera nieko pirkusi pavalgyti, gal koki 20 Lt ir yra isleidusi kokiem sausainiam, tikrai ne daugiau.
As nieko pries uosve pamaitinti, pagirdyti, bet kai taupoma pensija dukrelei (mano vyro seseriai), o musu seimai neskiriama nieko, tada jau sorry, nesveikai atrodo. Is Rusijos niekada neskambina, nes tipo brangu, tai visada mes turim skambinti, anukes net per gimtadieni nepasveikino, kazkaip net nemalonu pasidare...
Uosvi palaidojom pries gera pusmeti, tai vyras vaziavo i Rusija, isleido nemazai babkiu, dar laidotuvem pora tukstanteliu prisidejo, o motina gavo is Rusijos kompensacija uz laidotuves, kuri du kartus virsijo isleista bendra suma laidotuvems, tai net nepasiule atiduoti kazkiek pinigu, nors musu seimos islaidos buvo nemenkos. Dukrelei viska atidave. Tai net nezinau, skupi ta mano uosve ar taupi... 

gal netikras sunus, koks iš vaikų namų tik nesako, bet jai ką pasakysi supyks, bet jai tylėsi ant sprando visai atsisės
manau kažkaip užuominom duok suprasti, kad kartais negražu svetimą valgyt
Pvz. sakyk kokia yra pas mane viena giminaitė atvaziuoja gyvena pas mane ir nieko neperka nebent sausainių (pažiūrėk ar susipras)