Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 12, 20:18)
O as apie savo uosve parasysiu, gal negrazu pliotkinti, bet ka padarysi... atvaziavo pas mus uosve i svecius is Rusijos, sedejo 3 menesius, tvarkesi, mat dokumentus. Tai per tuos 3 men. praktiskai nera nieko pirkusi pavalgyti, gal koki 20 Lt ir yra isleidusi kokiem sausainiam, tikrai ne daugiau.  doh.gif As nieko pries uosve pamaitinti, pagirdyti, bet kai taupoma pensija dukrelei (mano vyro seseriai), o musu seimai neskiriama nieko, tada jau sorry, nesveikai atrodo. Is Rusijos niekada neskambina, nes tipo brangu, tai visada mes turim skambinti, anukes net per gimtadieni nepasveikino, kazkaip net nemalonu pasidare...  verysad.gif Uosvi palaidojom pries gera pusmeti, tai vyras vaziavo i Rusija, isleido nemazai babkiu, dar laidotuvem pora tukstanteliu prisidejo, o motina gavo is Rusijos kompensacija uz laidotuves, kuri du kartus virsijo isleista bendra suma laidotuvems, tai net nepasiule atiduoti kazkiek pinigu, nors musu seimos islaidos buvo nemenkos. Dukrelei viska atidave. Tai net nezinau, skupi ta mano uosve ar taupi... unsure.gif

gal netikras sunus, koks iš vaikų namų tik nesako, bet jai ką pasakysi supyks, bet jai tylėsi ant sprando visai atsisės
manau kažkaip užuominom duok suprasti, kad kartais negražu svetimą valgyt
Pvz. sakyk kokia yra pas mane viena giminaitė atvaziuoja gyvena pas mane ir nieko neperka nebent sausainių (pažiūrėk ar susipras)
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 10 12, 21:25)
gal netikras sunus, koks iš vaikų namų tik nesako, bet jai ką pasakysi supyks, bet jai tylėsi ant sprando visai atsisės
manau kažkaip užuominom duok suprasti, kad kartais negražu svetimą valgyt
Pvz. sakyk kokia yra pas mane viena giminaitė atvaziuoja gyvena pas mane ir nieko neperka nebent sausainių (pažiūrėk ar susipras)

Turiu slapta "kersto"plana: nuvaziuosiu vasara pas ja i svecius ir gyvensiu kokias dvi savaites, nieko nepirksiu nei gerti, nei valgyti, tegul rupinasi... nors nezinau, ar taip bus, kazkaip nepatogu ants sprando sedeti... O sunus tikras, ne is vaiku namu, bet dukra arciau sirdies... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 12, 21:44)
Turiu slapta "kersto"plana: nuvaziuosiu vasara pas ja i svecius ir gyvensiu kokias dvi savaites, nieko nepirksiu nei gerti, nei valgyti, tegul rupinasi... nors nezinau, ar taip bus, kazkaip nepatogu ants sprando sedeti... O sunus tikras, ne is vaiku namu, bet dukra arciau sirdies... verysad.gif

O tu manai tada ji tau valgyti duos? išvirs gal kokios košės, o skanaus norėsis reiks pačiai pirktis
Atsakyti
o is kurios rusyno dalies tavo anyta? ir ka ji vadina "brangu skambint" ?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 12, 22:44)

tai gal ne tai, kad arciau sirdies, gal tiesiog jus su vyru geriau gyvenate nei jo sesuo...gal viena vaika augina ar dar kas? Bet aisku, kad anukes nepasveikino, tai jau labai negrazu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 10 12, 21:53)
tai gal ne tai, kad arciau sirdies, gal tiesiog jus su vyru geriau gyvenate nei jo sesuo...gal viena vaika augina ar dar kas? Bet aisku, kad anukes nepasveikino, tai jau labai negrazu unsure.gif

Gal pamiršo, reikia kai pas ją važiuosi dovanų nuo sklerozės tablečių nuvežt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 10 12, 21:50)
o is kurios rusyno dalies tavo anyta? ir ka ji vadina "brangu skambint" ?

Gyvena Krasnodaro kraste, prie Juodosios juros, kaip ir kurortas blush2.gif Tai sako, kad minute kainuoja apie 2 Lt. Ji visada lygina savo dukters ir sunaus seimos ( t.y. musu seimos) pajamas, tai pagal ja mes piniguose maudomes, o jos vargse dukrele apleista, reikia jai padeti, tai gal del to cia ji taip masto, kad mums nieko tokio ja islaikyti 3 men.?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 12, 22:54)
Gyvena Krasnodaro kraste, prie Juodosios juros, kaip ir kurortas blush2.gif Tai sako, kad minute kainuoja apie 2 Lt. Ji visada lygina savo dukters ir sunaus seimos ( t.y. musu seimos) pajamas, tai pagal ja mes piniguose maudomes, o jos vargse dukrele apleista, reikia jai padeti, tai gal del to cia ji taip masto, kad mums nieko tokio ja islaikyti 3 men.?

nu jo labai brangu, tas pats kaip is lietuvos i rusyna doh.gif lotuliukas.gif tai tegu nusiperka " megafon'a" su normaliu tarifu, gales jum uz 3 rub. zvaniot bigsmile.gif a kur ji tiksliau gyvena: socy, anapa, gelendzhik, tuapse g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 10 12, 22:00)
nu jo labai brangu, tas pats kaip is lietuvos i rusyna  doh.gif  lotuliukas.gif  tai tegu nusiperka " megafon'a" su normaliu tarifu, gales jum uz 3 rub. zvaniot  bigsmile.gif  a kur ji tiksliau gyvena: socy, anapa, gelendzhik, tuapse  g.gif

Novorosijske, netoli Anapos, uostas, bet ir pliazas salia. O mes jai skambinam per kompa, yra tokiu pigiu programu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 10 12, 23:16)
Novorosijske, netoli Anapos, uostas, bet ir pliazas salia. O mes jai skambinam per kompa, yra tokiu pigiu programu blush2.gif

tai gerai, kad dar skaipint moka bigsmile.gif mano anyta, tai kompu neismano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 10 13, 00:16)
tai gerai, kad dar skaipint moka  bigsmile.gif mano anyta, tai kompu neismano  schmoll.gif

kiek supratau, tai jie ne i kompa, o i telefona jai skambina. is kompo gi gali skambinti ir i mobilu, ir i paprasta telefona. pvz., yra tokia programa voipstunt, tai i usa (mobilu) per ja gali skambint UZ DYKA!!!! blink.gif blink.gif tai mano vyras broliui per ja i mobiliaka skambina ir valandu valandas pliurpia visokius briedus... schmoll.gif doh.gif mane jau uzkniso nerealiai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mucho gusto @ 2006 10 13, 12:12)
kiek supratau, tai jie ne i kompa, o i telefona jai skambina. is kompo gi gali skambinti ir i mobilu, ir i paprasta telefona. pvz., yra tokia programa voipstunt, tai i usa (mobilu) per ja gali skambint UZ DYKA!!!! blink.gif  blink.gif tai mano vyras broliui per ja i mobiliaka skambina ir valandu valandas pliurpia visokius briedus... schmoll.gif  doh.gif mane jau uzkniso nerealiai. verysad.gif

o geeeeras thumbup.gif tokios programos nebuvau girdejus schmoll.gif
Atsakyti