Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 06 12, 08:00)
o kelintas numeriukas kremines pudros, jbs?

Nr. 2
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 02 03, 12:39)
Kaip jums Collistar veido prieziuros priemones misriai/riebiai odai?

Mane irgi domintu si informacija 4u.gif , gal kas bande sios linijos priemones, ar kremukai veiksmingi rolleyes.gif ?
Atsakyti
parduotuvėje susigundžiau nusipirkti collistar šešėlius luminous powder. spalvytė ombretto polvere luminosa
gerai tepasi, labai gražiai atrodo, blizga super. thumbup.gif

user posted image.

gal kas bandėte tokius šešėlius juodus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 15 birželio 2007 - 18:14
mano patirtis su collistar:
nusipirkau du daiktus:thalasso kūno švetiklį ir drėkinančią veido kaukę.
kūno šveitiklis tai nuostabus wub.gif ryte išbandžiau, tai taip atsigavo oda... labai gerai šveičia, kvepia nerealiai, oda minkštutėlė, vnzo labai patiko thumbup.gif beje jį nusipirkau paskaičiusi Jūsų atsiliepimų šioje temoje. taigi ačiū 4u.gif

na o kaukė tai kita kalba. mano oda mišri, o kaukė, pažymėsiu, giliai drėkinanti. na tai ką - nusiplovus kaukę traukia odą doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif nesamonė visiška. drėkinimo efekto nerasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 06 18, 12:37)
na o kaukė tai kita kalba. mano oda mišri, o kaukė, pažymėsiu, giliai drėkinanti. na tai ką - nusiplovus kaukę traukia odą  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif nesamonė visiška. drėkinimo efekto nerasta  unsure.gif

O kaip kaukė vadinasi?
Atsakyti
quote=jbs,2007 06 18, 13:59]
O kaip kaukė vadinasi?
[/quote]

va šita:

user posted image[
Atsakyti
Bet aš tai dar mačiau reklamą kad -25 proc. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 18, 15:50)
Bet aš tai dar mačiau reklamą kad -25 proc.  blink.gif

KADA matei? bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=henika,2007 06 18, 15:32]
quote=jbs,2007 06 18, 13:59]
O kaip kaukė vadinasi?
[/quote]

va šita:

user posted image[
[/quote]
Bet ji neskirta mišriai odai. Gal tiesiog netiko Tavo odai? Nors nieko negaliu sakyt - Collistar kaukių nebandžiau.
Atsakyti
[quote=jbs,2007 06 18, 17:12]
KADA matei? bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
va šita:

user posted image[
[/quote]
Bet ji neskirta mišriai odai. Gal tiesiog netiko Tavo odai? Nors nieko negaliu sakyt - Collistar kaukių nebandžiau.
[/quote]

bet juk logiška, kad kaukė normaliai ir sausai odai turi drėkinti labiau nei mišriai odai skirta kaukė, ar ne? visos drėkinančios kaukės skirtos arba normaliai arba sausai odai. drėkinančių mišriai beveik nėra, tik valomosios. jeigu būtų netikusi odai - tai kokia reakcija būtų, bet drėkinti vistiek turi g.gif o to nebuvo unsure.gif

25 proc.nuolaidų akcija jau baigėsi.
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 09:14)

man irgi verysad.gif
Atsakyti
O galvojau kaukę plaukams pirkti ir norėjau nuo celiulito kokio gėrio nusipirkti, juokiasi dabar celiulitas iš manęs lotuliukas.gif
Atsakyti