Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

QUOTE(Daktarienė B @ 2008 06 22, 13:30)
Nusižiūrėjau vienspalvius šešėlius, tokius kaip tamsios slyvų spalvos su blizgučiais, bet ar nėra taip,kad nunaudojus viršutinį sluoksnį, dingsta visi blzgučiai ir lieka tik perlamutras (tikiuosi suprantate apie ką eina kalba), nes kiek esu turėjusi šešėlių,tai praktiškai, nunaudoji viršutinį sluoksnį ir viskas, jokių blizučių, o norisi, kad tie blizgučiai būtų visame šešlyje ne tik paviršiuje ax.gif  smile.gif

O jus parduotuveje nebandet testerini seseli atidziau apziuret, juk ten toli grazu jie nepirmos jaunystes buna, tai turetu but puikiai matyt kas ten viduj. Ar tai tie kitos spalvos nei seselis blizguciai jus taip neramina? O siaip tai sios firmos seseliai man labai patinka, nes ju perlamutras buna labai sodrus ir prabangus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 22 birželio 2008 - 13:32
Man kaip tik norisi,kad tie blizgučiai būtų, o tas testeris, žaltys, kaip tik naujas padėtas būtų, nekelčiau kitaip čia problemos ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 06 22, 12:30)
Nusižiūrėjau vienspalvius šešėlius, tokius kaip tamsios slyvų spalvos su blizgučiais, bet ar nėra taip,kad nunaudojus viršutinį sluoksnį, dingsta visi blzgučiai ir lieka tik perlamutras (tikiuosi suprantate apie ką eina kalba), nes kiek esu turėjusi šešėlių,tai praktiškai, nunaudoji viršutinį sluoksnį ir viskas, jokių blizučių, o norisi, kad tie blizgučiai būtų visame šešlyje ne tik paviršiuje ax.gif  smile.gif

Turiu du vienspalvius seselius, ir kaip tik neseniai pastebejau kad blizguciai nuo virsutinio sluoksnio nusinaudoja. O man taip patinka tos integruotos aukso daleles verysad.gif Man atrodo kad blizguciai tik pavirsiuje. Ziuresim, gal daugiau sunaudojus kur nors ties viduriniu sluoksniu staiga atrasiu dar aukso g.gif
Atsakyti
Šiailabai gražūs man tie šešėliai, o sakyk,ar gerai laiko tie šešėliai?Kokias spalvytes turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 06 23, 06:54)
Šiailabai gražūs man tie šešėliai, o sakyk,ar gerai laiko tie šešėliai?Kokias spalvytes turi? smile.gif

Nuostabus seseliai, labai blizgus, svyti is tolo. O jei slapius uztepti tai isvis busi matoma uz 5 km biggrin.gif Laikosi labai gerai, bet as beveik visada pagrinda tepu (su juo visi seseliai gerai laiko). Turiu No.1 Bianco Luna (balta) ir No.6 Bronzo (ruda). Grazios spalvytes, patinka man labai sitie seseliukai.
Atsakyti
Tikiu, nes noriu tamsesnių šešėlių pravedimui,tamsiai rudų arba slyvų spalvos ax.gif
Įtariu surizikuosiu nusipirkti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 06 23, 15:34)
Tikiu, nes noriu tamsesnių šešėlių pravedimui,tamsiai rudų arba slyvų spalvos ax.gif
Įtariu surizikuosiu nusipirkti  ax.gif  biggrin.gif

manau kad nepasigailesi!
Atsakyti
Sveikos
Mačiau, Eurovaistinėje yra akcijos šios kosmetikos kremams ir t.t. Sakykit ar kas naudojat stangrinamąjį kūno arba priešceliulitinį kremus ar kitas jų panašias priemones? Lauksiu atsiliepimų, nes noriu pirkti,bet neapsisprendžiu
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 07 16, 19:57)
Sveikos
Mačiau, Eurovaistinėje yra akcijos šios kosmetikos kremams ir t.t. Sakykit ar kas naudojat stangrinamąjį kūno arba priešceliulitinį kremus ar kitas jų panašias priemones? Lauksiu atsiliepimų, nes noriu pirkti,bet neapsisprendžiu

Sveika, o kiek procentų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza~ @ 2008 07 16, 21:10)
Sveika, o kiek procentų?  bigsmile.gif

Niu, man regis nerašė procentų, buvo tiesiog nubraukta kaina ir parašyta nauja. g.gif

http://www.bizzon.lt...amp;persist=new va, šitas kremas kažkur ~125 lt.
http://www.bizzon.lt...amp;persist=new o šitas buvo berods apie 80-90 lt.
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 07 16, 18:57)
Sveikos

Kuno pr priemones tikrai gana veiksmingos thumbup.gif Pati turiu keleta, be to ir meginiu nemazai teko pamegint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 07 17, 16:35)
Kuno pr priemones tikrai gana veiksmingos thumbup.gif Pati turiu keleta, be to ir meginiu nemazai teko pamegint  rolleyes.gif

Ačiū. Nusipirkau kremą nuo strijų, nors pas mane jų tik kelios, bet rašo, kad jis ir stangrina odą ax.gif o man to reikia. Žiūrėsiu ar padės.
Dar planuoju nusipirkti nuo celiulito, nes biški atsirado doh.gif verysad.gif ...
Atsakyti