Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Aš šiandien irgi užvydau nuolaidas kūno priežiūros priemonėms. Mane sudomino vat toks drėkinamasis skystas kremas:
user posted image

Įdomu, ar geras? g.gif Svarbu, kad nebūtų labai riebus ir kvepėtų gerai, plius dar gerai susigėrinėtų. Gal kas bandėt?
Atsakyti
Bandziau Talasso Scrub, tai liuksas, tik kaina kandziojas...Praeita savaite nusipirkau kauke dazytiems/ sviesintiems plaukams. Plaukai minksti, svelnus...nors kai mano pazeisti, tai tikriausiai nelabai kas ir padeti gali
Atsakyti
Sveikutes, turiu blizgesiuka lupu,bet kazkaip neprilimpa man, pasitepiau pora kartu ir vsio, lipnus bega per lupu konturus arba as nemoku naudotis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 07 22, 20:22)
Sveikutes, turiu blizgesiuka lupu,bet kazkaip neprilimpa man, pasitepiau pora kartu ir vsio, lipnus bega per lupu konturus arba as nemoku naudotis. blink.gif

Lupu konturus tepk piestuku (spalvotu ar bespalviu), kad nebegtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 07 17, 21:28)
Ačiū. Nusipirkau kremą nuo strijų, nors pas mane jų tik kelios, bet rašo, kad jis ir stangrina odą  ax.gif  o man to reikia. Žiūrėsiu ar padės.
Dar planuoju nusipirkti nuo celiulito, nes biški atsirado  doh.gif  verysad.gif ...

Puikus pasirinkimas thumbup.gif

QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 07 21, 17:16)
Aš šiandien irgi užvydau nuolaidas kūno priežiūros priemonėms. Mane sudomino vat toks drėkinamasis skystas kremas:

Įdomu, ar geras?  g.gif  Svarbu, kad nebūtų labai riebus ir kvepėtų gerai, plius dar gerai susigėrinėtų. Gal kas bandėt?

Man patiko: lengvos teksturos, greitai susigeria, gerai drekina, neikyraus kvapo bigsmile.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2008 07 21, 19:23)
Bandziau Talasso Scrub, tai liuksas, tik kaina kandziojas...Praeita savaite nusipirkau kauke dazytiems/ sviesintiems plaukams. Plaukai minksti, svelnus...nors kai mano pazeisti, tai tikriausiai nelabai kas ir padeti gali

Kaina kandziojasi, bet jis vertas tu pinigu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka collistar nagu lakas thumbup.gif lygiai dengiasi, greitai dziusta, man super
Atsakyti
Sarmose 20% nuolaida dekoratyvkes vasaros kolekcijai. Labai fainu blizgesiuku yra, turbut neatsilaikysiu. Konsultante minejo, kad is Sarmu dingsta veido prieziuros priemones g.gif
Atsakyti
Temele apmirusi,pakelsiu ja 4u.gif
susipirkau daug dekoratyvines kosmetikos is Collistar,visi daiktai sper,ypac rekomenduociau biria pudra,kam matosi blizgesys ant veido,labai kvepia,paslepia blizgejima ir oda kaip silkine,taip pat skaistalai superiniai,vos matosi,labai naturaliai atrodo,kol kas uzkibau ant sios linijos produktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As dabar turiu ampules nuo plauku slinkimo, sampuna nuo slinkimo. Naudoju dar tik savaite tai sunku pasakyti. Sampunas labai gerai tinka mano riebiems plaukams, maziau riebaluojas, negu nuo pvz. TIGI, plaukai svelnus ir minksti. Turiu nemazai Collistar priemoniu- kompaktine pudra riebiai odai, tai nebloga, ir kremuka Sos T zonai nuo blizgejimo. Siaip pas mus Italijoj labai populiari kosmetika, ypac geros priemones kuno prieziurai.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2008 09 27, 13:02)
As dabar turiu ampules nuo plauku slinkimo, sampuna nuo slinkimo. Naudoju dar tik savaite tai sunku pasakyti. Sampunas labai gerai tinka mano riebiems plaukams, maziau riebaluojas, negu nuo pvz. TIGI, plaukai svelnus ir minksti. Turiu nemazai Collistar priemoniu- kompaktine pudra riebiai odai, tai nebloga, ir kremuka Sos T zonai nuo blizgejimo. Siaip pas mus Italijoj labai populiari kosmetika, ypac geros priemones kuno prieziurai.

Hmm, as turiu krempudra riebiai odai, tai man jinai keistai tepasi, vos ne rutuliojasi unsure.gif . Galvoju ar cia man kokia pagedusi papuole ar tokia jau ju konsistencija g.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2008 07 23, 00:19)
Man tai labiausiai patinka collistar nagu lakas thumbup.gif lygiai dengiasi, greitai dziusta, man super

Lakai ir man superiniai smile.gif Dar maciau "gyvai" keptus blizgus seselius,nezinau kaip laikosi bet atrodo prabangiai,graziai blizga smile.gif
Atsakyti
vilioja blizgesiai extra gloss ax.gif nes labai patiko spalvyte fucsia wub.gif
Atsakyti