Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Labai patiko nagų lakas ir šešėliai, kitko kol kas dar nebandžius ax.gif Tiesa, lūpų blizgesys man irgi nelabai patiko schmoll.gif Kažkaip ne, ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 10 27, 09:08)
Labai patiko nagų lakas ir šešėliai, kitko kol kas dar nebandžius  ax.gif Tiesa, lūpų blizgesys man irgi nelabai patiko  schmoll.gif Kažkaip ne, ir viskas schmoll.gif

niu va, jau ne vienas neigiamas atsiliepimas apie lupu blizgius, tada nepirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 27, 09:22)
niu va, jau ne vienas neigiamas atsiliepimas apie lupu blizgius, tada nepirksiu  doh.gif

visada geriausia paciai isbandyt - as butent is 'collistar' radau idealiai man tinkanti ir patinkanti atspalvi, tik vienintelis minusas, kad spalva greit nusivalgydavo, nes pakankamai skystas blizgis buvo, bet siaip labai patenkinta buvau. smile.gif
Atsakyti
Is collistar-turiu nagu laka ir dilde-man liuks thumbup.gif
Kai nestuke.gif buvau-tepiau pilva su collistar kremu nuo striju-super,neturiu ne vienos strijos tongue.gif
Atsakyti
Pieštukas lūpoms su šepetėliu gale labai geras. Kažkaip apie Collistar turėjau išanstinį nusistatymą. Visiškai nereikalingą ax.gif
Atsakyti
Isigyjau Collistar "Lozione tonica multivitaminica" su vitaminais. Anksciau niekada beveik nenaudodavau toniku, bet va uzsimaniau ir sumasciau nusipirkti. Pirkau sita, nes nera vienas is pigiausiu ir nebrangiausias, kaina virs 50 lt. Buvau lb nustebinta rezultatu, nuvalius oda tokia atrodo svytinit ir atsigavusi, tokia sviezia... veliau reikes isigyti pieneli bei krema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 27 gruodžio 2008 - 22:18
Turėjau šios firmos plaukų kaukę (geltons serijos,sausiems pažeistiems plaukams) 4u.gif Konsultantė sarmoje buvo igyrus, apie 60lt kaina kažkur g.gif Tačiau nuvylė, nieko neišsiskirianti paprasta plaukų kaukė, nei pamaitino plaukų, nei ko schmoll.gif Jeigu eurokos kokia už 5lt nusiperku ,tai poveikis tas pats doh.gif
Atsakyti
Apie Collistar dekoratyvinę kosmetiką esu geros nuomonės - viską ką bandžiau labai patiko: šešėliai, skaistalai labai faini, o lūpų blizgiai išvis superiniai good.gif Šiandien kaip tik nusipirkau kremą nuo strijų, tepėsi labai maloniai ir kvapas švelnus toks, žiūrėsim kaip su rezultatais wink.gif
Atsakyti
man llabai gerai veido kaukes tongue.gif
Atsakyti
labai patinka collistar krempudra normaliai ir sausai odai. biggrin.gif
pagaliau radau, kuri drekina, o ne serperoja oda. biggrin.gif
Atsakyti
As turiu Collistar'o blizgia pudryte kunui, grozis neispasakytas 4u.gif
Atsakyti
o kaip sampunai sios firmos?
Atsakyti