Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Labai mazai kas ziuriu bande prieziuros priemones veidui g.gif
Gal vis del to bus bandziusiu toki krema, nes labai jau sudomino (ir riebiai odai, ir nuo rauksliu nu geris bigsmile.gif )

Sudėtis:
Antibakterinė medžiaga (4-hidroksi-3-metoksicinamono rūgštis), betainas, veiklioji medžiaga Dermaxyl®, geltonųjų keimarių ir dumblių (alga laminaria) ekstraktas, mikrosferų kompleksas Mati-Pure®, vitaminai E, F ir B6, UVA ir UVB spindulių filtrai.
Aprašymas:
Kremas ne tik palaiko odos riebalų pusiausvyrą ir šalina mišriai bei riebiai odai būdingus trūkumus, bet ir skatina ląstelių atsinaujinimą bei stangrina odos audinius. Juo patepta veido oda iš karto tampa glotni lyg šilkas ir matinė – tokia išlieka visą dieną.
Šalina blizgesį ir daro odą matinę. Ypatingų riebalų perteklių sugeriančių mikrosferų kompleksas Mati-Pure® ilgai saugo odą nuo blizgesio.
Šalina odos trūkumus. Sudėtyje esančios specialios atspindimosios dalelės optiškai mažina raukšles, išsiplėtusias poras ir nedidelius odos trūkumus.
Reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą. Kartu veikiantys vitaminai F ir B6 reguliuoja riebalų liaukų veiklą.
Valo. Speciali augalinė antibakterinė medžiaga slopina riebalų irimą ir neleidžia odai užsiteršti.
Saugo nuo senėjimo ir raukšlių. Veiklioji medžiaga Dermaxyl® atkuria išorinio epidermio sluoksnio stangrumą ir spartina ląstelių regeneraciją bei kolageno ir elastino gaminimą – veiksmingai skatina odos atsinaujinimą ir saugo nuo senėjimo.
Saugo nuo oksidacijos. Vitaminas E ir 4-hidroksi-3-metoksicinamono rūgštis veiksmingai saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio.

Kremas veidui, riebiai odai nuo raukšlių COLLISTAR 50ml
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 02, 20:18)
As irgi juos isigyjau, galiu prisideti prie pagyru  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ar nuomone nepasikeite po ilgesnio naudojimo Collistar idegio lasiuku? rolleyes.gif Labai jau vilioja ir jie mane biggrin.gif Ar nesausina odos? Jokiu minusiuku neislindo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 01 25, 13:26)
Ar nuomone nepasikeite po ilgesnio naudojimo Collistar idegio lasiuku?  rolleyes.gif  Labai jau vilioja ir jie mane  biggrin.gif  Ar nesausina odos? Jokiu minusiuku neislindo?  ax.gif

JIE MANE IR VILIOJA, BET VIS NEISEINA ISIGYTI doh.gif MAN IR IDOMU DEL TU MINUSU blush2.gif AR JIE PORO NEKEMSA g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 01 25, 13:00)
JIE MANE IR VILIOJA, BET VIS NEISEINA ISIGYTI  doh.gif MAN IR IDOMU DEL TU MINUSU blush2.gif AR JIE PORO NEKEMSA g.gif

Mano oda misri,bet labiau i riebuma,tai nekemsa. Naudoju pora kartu per savaite ar reciau.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 25, 12:26)
Mano oda misri,bet labiau i riebuma,tai nekemsa. Naudoju pora kartu per savaite ar reciau.

O kaip plaunasi? rolleyes.gif Nenueina plemais? Kiek dienu issilaiko rudumas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 01 27, 12:07)
O kaip plaunasi?  rolleyes.gif  Nenueina plemais? Kiek dienu issilaiko rudumas?  blush2.gif

Graziai nusiplauna.
Rudumas laikosi apie 3 dienas.(naudoju rugstine kosmetika veidui,tai veidas gan greit ,,nublunka" smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 01 25, 12:26)
Ar nuomone nepasikeite po ilgesnio naudojimo Collistar idegio lasiuku?  rolleyes.gif  Labai jau vilioja ir jie mane  biggrin.gif  Ar nesausina odos? Jokiu minusiuku neislindo?  ax.gif

Na.. ispudis buvo geresnis, kai tik isigyjau smile.gif bet tai normalu man atrodo smile.gif nebus taip, kad neatsiras kazkokiu minusu.. unsure.gif na spalva pakankamai naturali gaunas, cia jau tikrai.. tik pora dienu is eiles nebegaliu tept.. nes viena kart kai pabandziau ir abnt virsaus EZ dar uzdejau tai visas veidas juodom porom nuejo blink.gif doh.gif seip vien nuo EZ tokio poveikio nebuna.. smile.gif dar kas pradejo uzkliut tai kvapas, kurio as nejauciau pirmai.. doh.gif bet seip manau tai produktas, kuris tikrai atitinka savo kaina.. nusiplauna lygiai kaip jau minejo Maserati 4u.gif naturaliai atrodo.. man atrodo toks ir turi but savaiminis idegis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 01 27, 12:36)
Rudumas laikosi apie 3 dienas.

Na man tai nusiplauna is kart.. tikrai nelieka to rudumo jei nusveiciu schmoll.gif bet as ir tepu ji tam kartui, kad tai dienai tik graziai atrodyt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
as esu bandziusi anticeliulitini seruma, toks zalias su pipete ,COLLISTAR Koncentruotas naktinis serumas nuo celiulito 200ml. Zinokite fantastiskas dalykas thumbup.gif , pas mane celiulitas dingo metams, dabar ieskausi koncentrutu kapsuliu nuo celiulito nusipirkti, nes manau kad cia isvis bomba bus. 4u.gif
P.S. man dingo isnaudojus visa buteliuka, bet pas mane nebuvo toks celiulitas kuris labai matosi. ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar i tema, bet man is cios firmos superinis kremas nuo striju. Pirmo nestumo metu tik pabaigoje ji atradau, dabar nuo pat pradziu tepliojuosi. Aisku jis LR brangus, kaip ir visa si kosmetika, keista kad ta pati krema, na siuo atveju nuo striju, daugiau nei du kart pigiau buvo nusipirkti Italijoje biggrin.gif ten 70 lt net nekainavo..... ax.gif Na pasigyriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 27, 14:40)
Na.. ispudis buvo geresnis, kai tik isigyjau  smile.gif bet tai normalu man atrodo  smile.gif nebus taip, kad neatsiras kazkokiu minusu..  unsure.gif na spalva pakankamai naturali gaunas, cia jau tikrai.. tik pora dienu is eiles nebegaliu tept.. nes viena kart kai pabandziau ir abnt virsaus EZ dar uzdejau tai visas veidas juodom porom nuejo  blink.gif  doh.gif seip vien nuo EZ tokio poveikio nebuna..  smile.gif dar kas pradejo uzkliut tai kvapas, kurio as nejauciau pirmai..  doh.gif bet seip manau tai produktas, kuris tikrai atitinka savo kaina.. nusiplauna lygiai kaip jau minejo Maserati  4u.gif naturaliai atrodo.. man atrodo toks ir turi but savaiminis idegis  smile.gif
Papildyta:
Na man tai nusiplauna is kart.. tikrai nelieka to rudumo jei nusveiciu  schmoll.gif bet as ir tepu ji tam kartui, kad tai dienai tik graziai atrodyt  smile.gif

mergaites,o gal galit parasyti kike jus uz juos mokejote?aciu 4u.gif
uz tuos idegio lasiukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 02 27, 20:19)
mergaites,o gal galit parasyti kike jus uz juos mokejote?aciu 4u.gif
uz tuos idegio lasiukus blush2.gif

As pirkau per akcija mokejau apie 70lt atrodo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai ištrinti.
Forume draudžiama parduoti, tam yra Skelbimų lenta.
Atsakyti