Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Galiu pagirti collistar priemone nuo celiulito:
http://www.cosmetics...size-400ml.html
puikus produktas is tiesu 4u.gif rezultatai stulbinanstys, aplamai colistar kuno linija yra labai stipri lygininat su plauku ar veido prieziuros linija. thumbup.gif
Atsakyti
as turiu aliejuka plaukams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nereaus plaukai,tikrai net klausineja kuo as plaunu galva kad tokie grazus plaukai ax.gif ir dabar ruosiuosi pirkti nuo celiulito kazka bet neissirenku is keleto lotuliukas.gif bendradarbe viena naudoja tai akivaizdziai per pilviuka sukudejo,nors svarstykles rodo ta pati bet labai graziai pilvukas susitrauke thumbup.gif
Atsakyti
Kaži, kokia priemonė būtų geriausia pilvukui??? g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
Labai geri atsiliepimai apie šią pudrytę...
user posted image

Gal kas žino kaip ji maskuoja??? ir
Kaip su Nr. 2 spalva??? Nėra labai tamsi???? Šviesi???

Gal galite su kuo palyginti mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal šias kas bandėte??? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 21 balandžio 2010 - 16:10
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 21, 21:48)
as turiu aliejuka plaukams thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nereaus plaukai,tikrai net klausineja kuo as plaunu galva kad tokie grazus plaukai ax.gif

kokia kaina ir kur galima rasti? bigsmile.gif
Atsakyti
merginos gal zinote ar Collistar turi bealiejiniu kreminiu pudryciu?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 05 17, 19:31)
merginos gal zinote ar Collistar turi bealiejiniu kreminiu pudryciu?

Sakyčiau ši....
user posted image
bent jau sudėtyje neišskaičiau jokių aliejų.... o ir tepant...tokia atrodo bealiejinė... turėtų idealiai tikti riebiai odai, nors rašo: normaliai-mišriai....

Dabar kaip tik sėdžiu išsitepusi.... Nr. 2
Pabandžiusi ant rankos galvojau bus per tamsi man, nes esu baltaodė, bet ištepus viskas gerai....
Mano oda šiuo metu normali-mišri (žiemą tampa mišri į sausumą....).
Tai vienintelį minusą įžvelgiu- konsistenciją.... pakankamai tiršta, tarsi sausoka ir man ant normalios odos sunku paskirstyti/ištepti....
Maskavimą apibūdinčiau tarp vidutinio-mažo..... Nežinau kaip išsireikšti g.gif
Negaliu pasakyti, kad maskuoja mažai, bet negaliu pasakyti, kad maskuoja vidutiniškai.. per viduriuką.... 4u.gif

Lietuviškas aprašymas:
Matinė kreminė pudra Matt Finish
kremo švelnumo bei pudros lengvumo derinys užtikrina nepriekaištingą makiažą, šilkinį odos paviršių bei lengvumo pojūtį. Dėl naujosios kreminės tekstūros formulės odos paviršius padengiamas lengvos pudros šydu. Veidas tampa matinis, tačiau spindintis, spalva idealiai prisitaiko prie veido odos spalvos. Atspari vandeniui.

Visas jos aprašypas pasiteisina...ką ir norėčiau pasakyti pati, tad nebesikartosiu...
Tik dar mano pastebėtas pliusas...pudrytės spalva... nei geltona, nei pilka.....tokia labai natūrali...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 19, 13:08)
Sakyčiau ši....
bent jau sudėtyje neišskaičiau jokių aliejų.... o ir tepant...tokia atrodo bealiejinė... turėtų idealiai tikti riebiai odai, nors rašo: normaliai-mišriai....

Dabar kaip tik sėdžiu išsitepusi.... Nr. 2
Pabandžiusi ant rankos galvojau bus per tamsi man, nes esu baltaodė, bet ištepus viskas gerai....
Mano oda šiuo metu normali-mišri (žiemą tampa mišri į sausumą....).
Tai vienintelį minusą įžvelgiu- konsistenciją.... pakankamai tiršta, tarsi sausoka ir man ant normalios odos sunku paskirstyti/ištepti....
Maskavimą apibūdinčiau tarp vidutinio-mažo..... Nežinau kaip išsireikšti g.gif
Negaliu pasakyti, kad maskuoja mažai, bet negaliu pasakyti, kad maskuoja vidutiniškai.. per viduriuką.... 4u.gif

Lietuviškas aprašymas:
Matinė kreminė pudra Matt Finish
kremo švelnumo bei pudros lengvumo derinys užtikrina nepriekaištingą makiažą, šilkinį odos paviršių bei lengvumo pojūtį.  Dėl naujosios kreminės tekstūros formulės odos paviršius padengiamas lengvos pudros šydu. Veidas tampa matinis, tačiau spindintis, spalva idealiai prisitaiko prie veido odos spalvos. Atspari vandeniui.

Visas jos aprašypas pasiteisina...ką ir norėčiau pasakyti pati, tad nebesikartosiu...
Tik dar mano pastebėtas pliusas...pudrytės spalva... nei geltona, nei pilka.....tokia labai natūrali...... 4u.gif

oj dekui uz toki issamu paaiskinima, apibudinima thumbup.gif mano oda gana stipriai riebi, tai man kosmetologe sake kad reikia man bealiejine kremine pudra naudoti, tai dabar ieskau geresnes 4u.gif bet jei si tirstoka, sunkokai tepasi, tai manau man netiks, nes man tokios labai lengvos skistos reikia 4u.gif o riebiai odytei jei ji tirstoka tikrai netiks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 gegužės 2010 - 15:53
na merginos,atsiliepkit daugiau,kas naudojate collistar krema nuo striju ir kuno sveitikli su druskomis ir eteriniais aliejais,nes viena panelyte mano uzdare temele,o manes krempudros,tusai,veidui kremai,sampunai visiskai nedomina, g.gif gal kurios jau naudojete ir ne tik pries atsirandant strijoms o jau ir atsiradusias tepate 4u.gif buciau labai dekynga sulaukusi daugiau is jusu atsiliepimu mirksiukas.gif beje tikrai perskaiciau visus puslapius nors ir taip laiko nera kai du kleckai sukinejasi aplinkui,bet perskaiciau ir tikrai mazai radau kas naudojete,beto pasene laiskai nuo 2007 metu kur jau tos akcijos, doh.gif reikia 2010 metu jau lotuliukas.gif labai dekoju is anksto thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar nebandete uzsakineti Collistar priemoniu is pardavejo, kuris skelbiasi Skelbiu.lt? Siaip gaunasi viskas pigiau nei Duoglas'e g.gif Bet idomu, ar originalios tos priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inulle @ 2010 02 18, 15:11)
Sveikutes smile.gif
as esu bandziusi anticeliulitini seruma, toks zalias su pipete ,COLLISTAR Koncentruotas naktinis serumas nuo celiulito 200ml. Zinokite fantastiskas dalykas thumbup.gif , pas mane celiulitas dingo metams, dabar ieskausi koncentrutu kapsuliu nuo celiulito nusipirkti, nes manau kad cia isvis bomba bus. 4u.gif
P.S. man dingo isnaudojus visa buteliuka, bet pas mane nebuvo toks celiulitas kuris labai matosi. ax.gif

Sveikutes:) dalinuosi toliau ispudziais apie Collistar anticeliulitines priemones... As isigyjau tas koncentruotas kapsules nuo celiulito doh.gif nusivyliau, pinigai i bala...sunaudojau jas visas, o efekto... g.gif oda svelni buvo....Zinokite tas serumas naktinis zalias, simta kart geresnis...Nuo jo isvis as buvau apakusi, man net atrode kad celiulitas nyksta ant akiu ir kaip minejau metams buvo dinges... Taigi dabar ruosiuosi vel isigyti si seruma... O gal dar kazkas yra bandes kokiu anticeliulitiniu collistar priemoniu...Arba gal kas parduodat....?
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas bandet, kuri is siu produktu smile.gif
COLLISTAR Liekninamasis kremas druskos pagrindu Saline

COLLISTAR Liekninamoji želė
Ar patiko, jei bandete ? blush2.gif
Atsakyti