Įkraunama...
Įkraunama...

Pagurklis ir putlūs žandai

kai numeciau svorio gan nemazai ir zanduku beveik neliko smile.gif tai mano nuomone jei numetus svorio otikrai tie zandukai turi apmazet smile.gif
Atsakyti
o man kaip tik patinka putlus zandai ax.gif , anksciau turejau o dabar eme ir pradingo. gal delto kad pati ne itin daug sveriu cool.gif ir jeigu priaugu truputi daugiau svorio, tai jie man tik po pilvo ir slaunu uzsideda ...
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 08 30, 09:10)
Nežinau kiek tai padeda ir ar ištikrųjų padeda, bet  kai buvau Anglijoje girdėjau ir mačiau kaip vienas anglas mokė pažįstamą atsikratyti pagurklio.
Mokė įtempinėti pagurklį į priekį ištempiant smakrą(kaip kiti, kad sako apatinis žandikaulis išvažiavęs) ir po to ištiesta rankos plaštaką smarkiai padaužyti tą pagurklį(bet ne su plaštaka paplekšnoti, bet su rodomojo piršto visa plokštuma.
Nežinau tik ar aiškiai parašiau ar supratai  unsure.gif

aha butent taip as ir darau
Atsakyti
Veido masazas specialus gi yra. Labai padeda.
Jums moterims geraiu, o pas mane nors is ryto nusiskutes, tai po pusvalandzio masazo pradejo seriuotus zandus skaudeti, tai paprasaiu nutraukti.
Atsakyti
as iskart galiu pasakyt kada priaugau bent kaskiek svorio iskarto zandukai pasipucia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai nezinau ar tai tiesa, bet kai daznai kramtau guma laaaaaabai daznai, tai isryskeja zandikaulis, kazkaip ir zandai sumazeja ir pagurklis, nu nzn bet man taip pasirode labai ...blink.gif bigsmile.gif bet taip, ir jeid ar tik svorio uzsimeti irgi padideja iskart... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 13 vasario 2009 - 23:03
Štai kokį straipsnį delfyje radau:

Siekiant palaikyti veido tonusą, kartu su kosmetikos priemonėmis ir savimasažu efektyvu naudoti veido mimikos raumenų gimnastiką. Šią gimnastiką sudaro pratimų kompleksas, apie kuriuos ir kalbame šį kartą.

Pirmasis pratimas: smarkiai užmerkti akis, pauzė (suskaičiuoti iki trijų), paskui plačiai atmerkti akis, pauzė. Pratimą kartoti penkis kartus.

Antrasis pratimas: smarkiai užmerkti ir atmerkti akis, prilaikant išorinius akių kampučiuos rodomuoju ir viduriniu pirštu.

Trečiasis pratimas: patraukti apatinį voką prie viršutinio žvelgiant į priekį; dviejų sekundžių pauzė; po pauzės atpalaiduoti voką jį paleidžiant.

Ketvirtasis pratimas: galvą laikyti tiesiai, lėtai vedžioti akis ratu iš pradžių į kairę, paskui į dešinę, pratimą kartoti keturis-penkis kartus.

Penktasis pratimas: žvelgti į priekį; lėtai nukreipti akis į kairę; pauzė; paskui grįžti į pradinę padėtį. Ketvirtąjį ir penktąjį pratimus reikia kartoti paeiliui akis nukreipiant į kairę, dešinę, viršų ir apačią.

Visi penki pratimai stiprina akių raumenis, mažina patinimą, tonizuoja odą, saugo nuo raukšlių susidarymo.

Esant dvigubam pagurkliui, nukarusiai odai, sudribusiems skruostams rekomenduojamas toks pratimų kompleksas.

Pirmasis pratimas: įkvėpti per nosį, smarkiai išplečiant ir sutraukiant nosies šnerves; iškvėpti per burną.

Antrasis pratimas: dantys sukąsti; įkvėpti per burną: burnos kampučiai smarkiai pakrypsta į šonus; iškvėpti per nosį.

Trečiasis pratimas: dantys sukąsti; įkvėpti per burną, iškvėpti arba per burną, lūpas sudėjus vamzdeliu, arba per kairįjį ar dešinįjį burnos kamputį.

Ketvirtasis pratimas: dantys sukąsti, įkvėpti per burną; iškvėpti per burną, išpučiant skruostus.

Penktasis pratimas: įkvėpti per nosį išpučiant skruostus, iškvėpti per burną.

Šeštasis pratimas: lėtai įkvėpti per nosį, užvertus galvą atgal; iškvėpti per burną, galvą sugrąžinant į pradinę padėtį.

Septintasis pratimas: įkvepiant per nosį maksimaliai palenkti galvą link dešiniojo peties; peties nekelti; galva grįžta į pradinę padėtį iškvepiant per burną; tas pat kartojama priešinga kryptimi.

Aštuntasis pratimas: sukti galvą ratu – iš pradžių iš dešinės į kairę, paskui atvirkščiai.

Devintasis pratimas: įkvepiant per nosį maksimaliai pasukti galvą į dešinę, iškvepiant per burną sugrąžinti į pradinę padėtį; kartoti priešinga kryptimi.

Visus šiuos pratimus būtina kartoti kasdien. Pirmųjų seansų metu pratimai kartojami du tris kartus, vėliau – iki dešimties kartų per seansą, rašo DELFI.ua. Atskirus pratimus, tarkime, šeštą, septintą ir devintą, esant dvigubam pagurkliui ar nukarusiems skruostams galima daryti iki dvidešimties kartų per seansą.

Atsakyti
pabadziua pora pratimu,tai kai draugas pamate,galvojo isdurnejau ;DD agresyviai mat jam atrodziau ;D
Atsakyti
sveikutes.as naujoke cia.iskojau informacijos sia tema ir radau. blush2.gif labai sauniai jauciuosi,kad radau.pradesiu naudoti siuos pratimukus rastus sioje temoje rolleyes.gif
Atsakyti
oi dievuleliau ir as del tu skruostu kankinuosiu ir del to pagurklio ir svoris mano mazas.tesiog nezinau ka daryt ir dietu jokiu nenoriu kas baisiausia kaip pasiliankiu tai tie zandai tarsi "kaba" BAISU!!!PADEKITE
Atsakyti
Labai geras pratimas - liezuviu stipriai stumti apatinius dantis - atleisti, galva laikant siek tiek pakelta. Labai geras pratimas, net galima pajausti kaip isitempia pagurklio raumenys. Kartokite ji perdiena po keleta kartu, turetu padet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievagele @ 2009 03 16, 14:47)
Labai geras pratimas - liezuviu stipriai stumti apatinius dantis - atleisti, galva laikant siek tiek pakelta. Labai geras pratimas, net galima pajausti kaip isitempia pagurklio raumenys. Kartokite ji perdiena po keleta kartu, turetu padet  thumbup.gif

thumbup.gif net skruostai truputėlį isitempia thumbup.gif
Atsakyti