Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(asarele54 @ 2008 06 14, 22:56)
nu del vištu skurelių kiekvienas turi savo nuomone.bet nieks nuo to dar nenumirė smile.gif



Dar labai nesveika druska, cukrus, gazuoti gerimai, kava, alkoholis ir t.t. ir pan.
Jei juos valgytume kasdien, o dabar - koki karta - kita. Butinai pabusiu savizude ir pabandysiu bulves odelese. Nu taip apetintai atrodo (mintyse). Kaip kad pabandziau kotletus is aviziniu dribsniu. Super thumbup.gif
Atsakyti
As cia pagalvojau, jei jau taip nutiktu, jog reiktu "kose is kirvio virti"-bet kokias isvirtas kruopas uzpilciau padazu, o jei nieko netureciau ko uzspirginti, tai alieju(sviesta) su miltais ir prieskoniais pakepinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
kas kam nesveika kitam gal sveika mirksiukas.gif
aš be cukraus negaliu nieko gerti,o druska visada visur saikingai vartoju smile.gif
Atsakyti
Kad ir kokios nedideles butu pajamos, reikia prisiversti nors kazkiek kiekviena menesi atsideti santaupoms.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2008 06 16, 11:28)
Kad ir kokios nedideles butu pajamos, reikia prisiversti nors kazkiek kiekviena menesi atsideti santaupoms.


kaip prisiversti? O jei nėra iš ko? Tai ką, nevalgyti ar mokesčių nemokėti, bet atsidėti?
Atsakyti
Kai nebuvo is ko, neatidedavom, o dabar ir atidet nereikia, savaime lieka.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 06 15, 14:50)
As cia pagalvojau, jei jau  taip nutiktu, jog reiktu "kose is kirvio virti"-bet kokias isvirtas kruopas uzpilciau padazu, o jei nieko netureciau ko uzspirginti, tai alieju(sviesta) su miltais ir prieskoniais pakepinciau mirksiukas.gif


Mano močiutė darydavo gerą patiekalą-kepdavo paprastus blynus , o padažas būdavo-miltai+vanduo+druska+spirgučiai , kirsdavom net ausys linkdavo. 4u.gif
Atsakyti
mes toki padaža darom tik be spirgučių,o su svogunais,labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
ir as darau toki padaza,tik megstam kad butu kepintu desreliu ar kumpiuko,ka turiu ta sudedu ir darau ta skanu padaza kaip jus,mmmm....,uzpilame ant bulviu koses ar makaronu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 16 birželio 2008 - 18:13
QUOTE(Isila @ 2008 06 16, 04:08)
kaip prisiversti? O jei nėra iš ko? Tai ką, nevalgyti ar mokesčių nemokėti, bet atsidėti?

Tikrai galima, tik noro reikia. As nekalbu apie dideles sumas. 10 lt per menesi turbut tikrai galetum, ar ne? O po keletos menesiu labai gali atsitikti, kad ta nedidele sutaupyta suma oi kaip prasivers.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 15, 11:26)
Dar labai nesveika druska, cukrus, gazuoti gerimai, kava, alkoholis ir t.t. ir pan.

kava tikrai nėra nesveika. Jos tik padauginti negerai, o šiaip kava turi daug teigiamų savybių sveikatai.
Druska irgi labai gerai, kai spaudimas per žemas - tik tiek, kad visur kreipiamas dėmesys tik į tuos, kurie per aukštą turi ir tą druską keikia. Jei ne druska, kava ir mankšta, tai aš turbūt iš lovos sunkiai išlipčiau...

gazuoti gėrimai, cukrus, alkoholis ir gyvuliniai riebalai yra tie dalykai, kurie nė vienam nesveika ir be jų kiekvienas geriau jaustųsi.

Dar čia mačiau skundų dėl aliejaus. Jį taupiau galima vartoti ant keptuvės užpurškiant (per purkštuką) arba vos vos užliejus ir ištepus visą keptuvę popieriaus gabaliuku ar tam reikalui paaukotu teptuku. Ir maistas tokiu atvju ne per riebus gaunasi.

Mėsytę geriau ne vienu gabalu gaminti, bet troškinti su daug daržovių (morkom, salierais, pupelėm, bulvėm). Taip ir mėsėdžiai bus patenkinti, ir tos mėsos mažiau reikės vienam patiekalui. Ir šiaip dalį mėsos pupelėm pakeitus baltymų kiekis nepakis, o bus daug pigiau.
Atsakyti
Schroedingers Cat ačiū už patarimus.aš vakar kepiau kotetus,bet gavosi 6vienetai,nesmažai faršo turėjau,tai aš juos supjausčiau gabaliukais į puodą,ant viršaus miltinį padaža daugiau,kad skysčiau gautusi.patroškinau pora min.tada išvyriau makaronų.juos į lėkštę,ant viršaus kotletų gabaliukų ir to padažo daugiau,tai ir šiandien dar vakarienei liko.vyras patenkintas,kad skanu ir daug thumbup.gif ten makaronu daugiau negu mėsytes,bet su tuo padažu ir gabaliukais atrodo,kad mėsytes daugiau thumbup.gif
Atsakyti