imanoma tik ant sono...ant nugaros dustu...
kaip pasiilgau miegojimo ant pilvo ir vartymosi i visas puses bei pozas...

As tai apsikaisau kaldra ir ant sono parpiu

Norėjau dar pasakyti, kad skaičiau Mažylyje daktaro nuomonę, kad jei mamytei nėra blogai ji gali miegoti ant nugaros

Sveikos busimos mamytes
iki 8 nestumo savaites visados miegodavau ant nugaros
nors megstamiausia ant pilvo
bet kai suzinojau, kad laukiuosi visada ant nugaros, nes budavo patogiausia. 9 savaite ivyko persileidimas...
db miegu kaip miegodavau....
didelio sekmiuko besilaukiancioms mamytems

QUOTE(Mulan @ 2006 07 20, 12:13)
Norėjau dar pasakyti, kad skaičiau Mažylyje daktaro nuomonę, kad jei mamytei nėra blogai ji gali miegoti ant nugaros 

man tai patogiausiai ant nugaros

as visa laika miegojau ant sonu ir tarp koju koldra isikisdavau labai patogu

Kiekviena besilaukianti mamyte turi savo megstamiausia ir patogiausia miegojimo poza
ant sonu kazkaip ilgai negaledavu isguleti - rankos tirpdavo
sekmytes visoms mamytems besilaukiancioms

Paskutiniu metu pastebejau,ka miegoti man patogiausia ant sono,pakisus pagalves po pilvo sonu arba tarp kelieniu.

QUOTE(snaige @ 2006 08 20, 22:09)
Paskutiniu metu pastebejau,ka miegoti man patogiausia ant sono,pakisus pagalves po pilvo sonu arba tarp kelieniu. 

o man pastaruoju metu ant sono baisia nepatogu

QUOTE(tequila @ 2006 08 21, 05:58)
o man pastaruoju metu ant sono baisia nepatogu
, jausmas toks, jog ant kazko guliu, o apsivertus ant kt. sono, kazkas baisiai isirezia ir spaudzia, todel miegu ant nugaros ir man labai patogu ir gerai issimiegu , tik nzn ar nekenkia leliui 

Ant nugaros ir as pries pora savaiciu galejau miegot,dabar lelius su visu svoriu uzspaudzia nerva man ant nugaros gulint,tai begaliu tik ant sono

Sveikutes. O as nebeisgalvoju kaip man isitaisyti reikia
ant sono galiu miegoti tarp koju pagalve isistaciusi tik kokias 5 min iskarto pradeda kluba skaudeti toks jausmas kad kas ji suktu is vietos
ir taip kankinuosi su abiem sonais
ant nugaros negaliu kazkaip miegoti dusina mane. Tai nebeisivaizduoju ka daryt, belieka is viso nebemiegot