Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

imanoma tik ant sono...ant nugaros dustu... tongue.gif kaip pasiilgau miegojimo ant pilvo ir vartymosi i visas puses bei pozas...
Atsakyti
As tai apsikaisau kaldra ir ant sono parpiu thumbup.gif
Atsakyti
as tai tai ant vieno sonuko, tai ant kito.kartais ir ant nugaros, bet tik sulenkus kojas, nes kai istiesiu tai tempia pilva.
Atsakyti
Norėjau dar pasakyti, kad skaičiau Mažylyje daktaro nuomonę, kad jei mamytei nėra blogai ji gali miegoti ant nugaros mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes 4u.gif iki 8 nestumo savaites visados miegodavau ant nugaros rolleyes.gif nors megstamiausia ant pilvo rolleyes.gif bet kai suzinojau, kad laukiuosi visada ant nugaros, nes budavo patogiausia. 9 savaite ivyko persileidimas... verysad.gif db miegu kaip miegodavau.... verysad.gif didelio sekmiuko besilaukiancioms mamytems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2006 07 20, 12:13)
Norėjau dar pasakyti, kad skaičiau Mažylyje daktaro nuomonę, kad jei mamytei nėra blogai ji gali miegoti ant nugaros mirksiukas.gif

man tai patogiausiai ant nugaros g.gif ir visai netempia man pilvuko nestuke.gif kai ant nugaros guliu schmoll.gif .
Atsakyti
as visa laika miegojau ant sonu ir tarp koju koldra isikisdavau labai patogu ax.gif
Atsakyti
Kiekviena besilaukianti mamyte turi savo megstamiausia ir patogiausia miegojimo poza 4u.gif blush2.gif ant sonu kazkaip ilgai negaledavu isguleti - rankos tirpdavo ax.gif sekmytes visoms mamytems besilaukiancioms 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu pastebejau,ka miegoti man patogiausia ant sono,pakisus pagalves po pilvo sonu arba tarp kelieniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 20, 22:09)
Paskutiniu metu pastebejau,ka miegoti man patogiausia ant sono,pakisus pagalves po pilvo sonu arba tarp kelieniu. biggrin.gif

o man pastaruoju metu ant sono baisia nepatogu doh.gif , jausmas toks, jog ant kazko guliu, o apsivertus ant kt. sono, kazkas baisiai isirezia ir spaudzia, todel miegu ant nugaros ir man labai patogu ir gerai issimiegu , tik nzn ar nekenkia leliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2006 08 21, 05:58)
o man pastaruoju metu ant sono baisia nepatogu  doh.gif , jausmas toks, jog ant kazko guliu, o apsivertus ant kt. sono, kazkas baisiai isirezia ir spaudzia, todel miegu ant nugaros ir man labai patogu ir gerai issimiegu , tik nzn ar nekenkia leliui  g.gif

Ant nugaros ir as pries pora savaiciu galejau miegot,dabar lelius su visu svoriu uzspaudzia nerva man ant nugaros gulint,tai begaliu tik ant sono biggrin.gif O kai ant sono guliu tai ir man atrodo uzspaudziu as maziuke,bet kitaip man is vis nebepatogu.Sakoma ant kairio sono reikia,nes vaikas buna galva zemyn ir jo sirdeles puse nebuna uzspausta,tada vaikas gauna daugiau deguonies mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. O as nebeisgalvoju kaip man isitaisyti reikia blink.gif ant sono galiu miegoti tarp koju pagalve isistaciusi tik kokias 5 min iskarto pradeda kluba skaudeti toks jausmas kad kas ji suktu is vietos huh.gif ir taip kankinuosi su abiem sonais verysad.gif ant nugaros negaliu kazkaip miegoti dusina mane. Tai nebeisivaizduoju ka daryt, belieka is viso nebemiegot g.gif
Atsakyti