As tai kol kas miegu super..tik va miegojome ant ciuzinio, o dabar teko ant lovos persikelti, nes butukas mazas ir daug dulkiu kaupiasi, arciau zemes miegant kazkokia katastrofa, jau 5 ryto uzeina ciaudulys

QUOTE(Dzada @ 2006 05 14, 21:14)
As tai kol kas miegu super..tik va miegojome ant ciuzinio, o dabar teko ant lovos persikelti, nes butukas mazas ir daug dulkiu kaupiasi, arciau zemes miegant kazkokia katastrofa, jau 5 ryto uzeina ciaudulys 

Sakai ciaudulys! Sakai nuo dulkiu?

as vis dar labai noriu gulet ant nugaros bet esu girdejusi kad negalima o man visai patogu
nabet dazniausiai guliu ant desinio sono

Miegu su 4 pagalvem: viena po galva, kita po sonu, trecia tarp koju, ketvirta po kojomis. Man taip patogiausia.
Aš kol kas trimis pagalvėmis tenkinuosi
...O šiandien ryte susimąsčiau- kodėl taip yra: vakare kol įsitaisau, kol sugebu įkalbinti Pilvinuką eiti miegot
, kol surandu tinkamą pozą, tuo tarpu ryte miegasi labai gerai, ir tam tinka bet kokia padėtis..Labai mėgstu rytais pasivartyti lovoj, dar pasnausti valandėlę kitą
,ir va tada aš miegu taip, kaip iš vakaro niekada neužmigčiau...Matyt, atsipalaidavęs organizmas visaip prisitaiko, jam nereikia tiek patogumų, kuriyuos vakare, nuvargę ir nuolat galvodamos apie ypatingą savo padėtį, stengiamės jam suteikti
...

QUOTE(taibent1 @ 2006 04 21, 22:50)
Kojos pakeltos aukščiau, o pati ant šono- nėra kito pasirinkimo... Kuo toliau, tuo blogiau miegasi, vis sunkiau apsiversti, patogiai įsitaisyti...
o as zinot kaip isigudrinau verstis ? pirma atsisedu ir tada gulu ant kito sono, nes jei gulint verciuos tai labai sutraukia meslungis pilviuka

QUOTE(renant @ 2006 05 15, 11:52)
o as zinot kaip isigudrinau verstis ? pirma atsisedu ir tada gulu ant kito sono, nes jei gulint verciuos tai labai sutraukia meslungis pilviuka 

Nu tu cia gudriai

o man taip norisi ant nugaros miegoti ir dar rankas i virsu iskelti. todel save kaip galiu kontroliuoju ir vartausi naktimis nuo sono ant sono.
na taip visad norisi to ko negalima

QUOTE(renant @ 2006 05 15, 13:52)

o kodel negalima miegoti ant nugaros?