Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

As tai kol kas miegu super..tik va miegojome ant ciuzinio, o dabar teko ant lovos persikelti, nes butukas mazas ir daug dulkiu kaupiasi, arciau zemes miegant kazkokia katastrofa, jau 5 ryto uzeina ciaudulys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2006 05 14, 21:14)
As tai kol kas miegu super..tik va miegojome ant ciuzinio, o dabar teko ant lovos persikelti, nes butukas mazas ir daug dulkiu kaupiasi, arciau zemes miegant kazkokia katastrofa, jau 5 ryto uzeina ciaudulys verysad.gif

Sakai ciaudulys! Sakai nuo dulkiu? g.gif O nemanai, kad tai nestumo pozymis! nestuke.gif Nes as kai pastojau visada rytais pradejau ciaudeti, na pasitaiko ir diena, bet retai, o siaip nebuna man ryto be ciaudulio! thumbup.gif
Atsakyti
as vis dar labai noriu gulet ant nugaros bet esu girdejusi kad negalima o man visai patogu nestuke.gif nabet dazniausiai guliu ant desinio sono ax.gif
Atsakyti
Miegu su 4 pagalvem: viena po galva, kita po sonu, trecia tarp koju, ketvirta po kojomis. Man taip patogiausia.
Atsakyti
Aš kol kas trimis pagalvėmis tenkinuosi biggrin.gif ...O šiandien ryte susimąsčiau- kodėl taip yra: vakare kol įsitaisau, kol sugebu įkalbinti Pilvinuką eiti miegot tongue.gif , kol surandu tinkamą pozą, tuo tarpu ryte miegasi labai gerai, ir tam tinka bet kokia padėtis..Labai mėgstu rytais pasivartyti lovoj, dar pasnausti valandėlę kitą thumbup.gif ,ir va tada aš miegu taip, kaip iš vakaro niekada neužmigčiau...Matyt, atsipalaidavęs organizmas visaip prisitaiko, jam nereikia tiek patogumų, kuriyuos vakare, nuvargę ir nuolat galvodamos apie ypatingą savo padėtį, stengiamės jam suteikti g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2006 04 21, 22:50)
Kojos pakeltos aukščiau, o pati ant šono- nėra kito pasirinkimo... Kuo toliau, tuo blogiau miegasi, vis sunkiau apsiversti, patogiai įsitaisyti...

o as zinot kaip isigudrinau verstis ? pirma atsisedu ir tada gulu ant kito sono, nes jei gulint verciuos tai labai sutraukia meslungis pilviuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(renant @ 2006 05 15, 11:52)
o as zinot kaip isigudrinau verstis ?  pirma atsisedu ir tada gulu ant kito sono, nes jei gulint verciuos tai labai sutraukia meslungis pilviuka  g.gif

Nu tu cia gudriai lotuliukas.gif ,as tai ir aatsisesti tingeciau is kart atsibusciau.Man ir apsiverciant meslungis traukia pilvuka,tai as letai verciuosi,tada viskas gerai buna. mirksiukas.gif Nors pas mane pilvelio dar beveik nera,bet miegu prastokai,nerandu patogios pozos.O dar kai rytais keltis i darba reikia,nu sakes doh.gif kaip primusta is vis atsikeliu.
Atsakyti
o man taip norisi ant nugaros miegoti ir dar rankas i virsu iskelti. todel save kaip galiu kontroliuoju ir vartausi naktimis nuo sono ant sono.
Atsakyti
na taip visad norisi to ko negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renant @ 2006 05 15, 13:52)
o as zinot kaip isigudrinau verstis ?  pirma atsisedu ir tada gulu ant kito sono, nes jei gulint verciuos tai labai sutraukia meslungis pilviuka  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geras budas, isbandytas. biggrin.gif
Atsakyti
Labai vargstu su miego pozomis, iki nėštumo miegodvau ant pilvo, o dabar tenka miegot ant šono, bet man labai nepatogu ir dėl to dažnai atsibundu doh.gif ir verstis tikrai nepatogu, pradeda skaudėt pilvą... laukiu kada pagimdysiu wub.gif
Atsakyti
o kodel negalima miegoti ant nugaros? blush2.gif
Atsakyti