todel kad leliukas gali uzspausti kazkoki nerva...
aisku, aciu
o as verciuosi ant kito sono tajp:
pakeliu dubeni ir verciuos, tajp zymiaj patogiau

pakeliu dubeni ir verciuos, tajp zymiaj patogiau

As jau tik ant sonelio galiu miegoti, jei truputi pilvuka prispaudziu iskarto spardytis pradeda leliukas, tai bijau, kad nesuspausciau.
Ant nugaros nebegaliu miegoti nes per pusiauja skausmas - kaip stuburas luztu.

As irgi tik ant sono galiu miegoti
, ant nugaros jau viskas
, pamirstas reikalas!!!

Ko del maziaus nepadarysi
Negaliu ant sono miegoti, nes sirdis labai plaka. tas garsas erzina. O ant desnio ranka tirpsta. Visa laika miegojiau ant nugaros ir kvepuoti budavo lengviau, bet dabar ka jiau bedarysi tenka daryti taip, kad butu geriau maziui

Kol kas miegu ant pilvo,kaip ir prieš nėštumą, bet spėju, greitai reiks rinktis kitokią pozą

QUOTE(Jusma @ 2006 07 03, 11:45)
Kol kas miegu ant pilvo,kaip ir prieš nėštumą, bet spėju, greitai reiks rinktis kitokią pozą 

O nebijai taip miegodama leliuko nuspausti

A tik ant sonu guliu, nors ziauriai nepatogu ir tai jis spiria i sona kad kartais spaudziu

Miegu tai ant vieno sono, tai ant kito, nes kitaip nepatogu... o taip noretus ant pilvo atsigult... Kartais nakti prabundu miegodama ant nugaros ir prisimenu, kad nuo 20 savaites ilgiau kaip 10 minuciu negalima gulet ant nugaros... Ir vel verciuos... O lelius jau duoda apie save zinot
Spardosi 12 nakties ir 6 ryto i tualeta zadina
Va jum ir busimas maitinimo grafikas

O kur nors gydytojas yra parašęs dėl to gulėjimo ant nugaros, kad tikrai negalima
Man tai kol kas geriausia gulėjo poza

as tai jau is vis nebeisitaisau lovoj patogiai, nei ant sono nei ant nugaros, visada man visur spaudzia, sunku kvepuot
kazi kas bus toliau, jei dabar taip

QUOTE(Mulan @ 2006 07 18, 11:36)
O kur nors gydytojas yra parašęs dėl to gulėjimo ant nugaros, kad tikrai negalima
Man tai kol kas geriausia gulėjo poza 

Na mums per kursus minėjo...Jeigu jums patogu gulėti ant nugaros tai galima gulėti..Bet dažnai būna kad leliukas, gimda ir etc užspaudžia prie stuburą esančią didelę kraujagystę, todėl gali trūkti oro, suktis galva , tirpti galūnės ir silpnumas apimti nes kraujas neprateka

O aš vis dar pusiau ant pilvo guliu..MAn labaaai patogu ir kol kas pilvelsi leidžia..Nors mums jau 28 sav

iki pat gimdymo patogiausia buvo miegoti ant nugaros, patogu buvo, kai sulenkdavau kojas ir kelius atremdavau į sieną
.O pusiau ant pilvo nebemiegojau gal tik paskutinį mėnesį, nors vis mėgindavau nors trumpam patogiai įsitaisyti ir taip pagulėti, nes iki
ant pilvo buvo patogiausia poza
O tai kada vaikutis jus pažadina naktį, sakyčiu, nieko bendra neturi su būsimu naktiniu gmaitinimo grafiku. Bent jau man taip.