Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

iki nestumo miegojau ant pilvo arba ant nugaros, kai buvau nescia, tai tik ant nugaros po kojom pasidejus pora pagalviu, mane vadindavo padusku princese lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dabar vel megaujuosi miegojimu ant pilvo tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
žiauriai noriu ant pilvo, bet jau senai neina. mėgstu ant šono, bet kartais taip pradeda spirti i šoną blink.gif , kad tenka ant nugaros gulėti, o taip nemėgstu
Atsakyti
dar vis miegu ant pilvo blush2.gif
Atsakyti
Man jau ant pilvo nepatogu miegoti. Spaudzia, verzia.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 01 24, 12:21)
Man jau ant pilvo nepatogu miegoti. Spaudzia, verzia.

as viena koja sulenkiu ir tada nebespaudzia ax.gif
Atsakyti
Kažkas pasidarė - nebegaliu normaliai miegoti ant nei vieno šono... Iki šiol buvo gerai, dabar jau pasidarė nebegerai g.gif Belieka vienintelis būdas tai miegoti ant nugaros, bet kad tada pilvas baisiai spaudžia ir kažkaip nepatogu taip pat. Taip kaip miegoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 01 24, 13:25)
as viena koja sulenkiu ir tada nebespaudzia  ax.gif

O as dar po ta koja pagalve pasidedu ir tada visa nakti knarkiu ant pilvo ax.gif
Atsakyti
as irgi nebegaliu miegoti ant pilvo doh.gif man tai turbut vienas is didziausiu nestuke.gif nepatogumu, bent jau kolkas tongue.gif
Atsakyti
Neperskaiciau visko, todel galiu pasikartoti... Kai jau nestumas ne mazas labai patogu miegant ant sono tarp koju nemaza pagalve isideti ir taip su ja visa nakti vartytis biggrin.gif Is tiesu, labai nuima apkrova nuo nugaros ir miegojimas ant sono tampa labai patogus, reikia tik truputelio laiko priprasti ir veliau kitaip net nebeisivaizduoji miegojimo. Saldziu sapnu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanitausa @ 2007 01 25, 02:22)
as irgi nebegaliu miegoti ant pilvo  doh.gif  man tai turbut vienas is didziausiu  nestuke.gif  nepatogumu, bent jau kolkas  tongue.gif

Na as tai kol kas galiu miegoti visaip, bet kas bus veliau tai neisivaizduoju, nes galiu miegoti tik ant pilvo g.gif Teks atrasti kokia nors nauja poza lotuliukas.gif
Atsakyti
ziuriu daug kam cia papildomos pagalvele pravercia ax.gif man taip pat thumbup.gif miegu apsikasius jom is visu pusiu blush2.gif
Atsakyti
Kai tik suzinojau, kad laukiuosi- iskart atsisakiau miegojimo pozos ant pilvo. bijojau suspaust maziuka, nors gal dar ir per anksti biggrin.gif , bet nenorejau jam suteikti jokiu nepatogumu...
Atsakyti