Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

As irgi labai megstu miegot ant nugaros, ir irgi girdejau, kad negalima, o mano vaisius plius dar prisitvirtines prie nugaines dalies. Bet ka ir kaip ten uzspaudzia, niekaip nesuprantu... Tik pastebejau, kai atsigulu nat nuagros, lelius pradeda labai spardytis, jam kazkodel nepatinka... ssigastu, kad gal tikrai jam pritruksta kokio oro, ka nors uzspaudziu blink.gif Tada verciuos ant sono ir abu uzmiegam smile.gif
Atsakyti
Aš, tai dažniausiai užmiegu ant dešinio šono, kai paskausta jį tada atsiguliu ant kairio šono, paskui šiek tiek pamiegu ant nugaros, taip vartaliojus lovoje visą naktį. Bandžiau miegoti su pagalvę tarp kojų pasidėjus, bet nieko nesigavo, labai nepatogiai man miegodavosi su ja, nes pastoviai apsiverčiant ant kito šono reikdavo pasitaisyti pagalve, tai dabar miegu be pagalvės tarp kojų.
Atsakyti
QUOTE(Viktut @ 2007 04 20, 19:48)
As irgi labai megstu miegot ant nugaros, ir irgi girdejau, kad negalima, o mano vaisius plius dar prisitvirtines prie nugaines dalies. Bet ka ir kaip ten uzspaudzia, niekaip nesuprantu... Tik pastebejau, kai atsigulu nat nuagros, lelius pradeda labai spardytis, jam kazkodel nepatinka... ssigastu, kad gal tikrai jam pritruksta kokio oro, ka nors uzspaudziu  blink.gif  Tada verciuos ant sono ir abu uzmiegam smile.gif

Kai nestuke.gif miega ant nugaros, tai yra uzspaudziama yra tuscioji vena ir todel nestuke.gif nepatariama butent taip miegot, yra tikimybe, kad nestuke.gif del to gali net apalpt..
O siaip geriausia miegojimo poza (tiek vaisiui, tiek nestuke.gif ) yra ant kairiojo sono: esant paskutiniu menesiu nestumui, ten vaisiui yra daugiausia vietos (desiniajame sone diele vieta uzima kepenys) ir siaip vaisius geriausiai aprupinamas deguonimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 04 22, 18:31)
Kai  nestuke.gif  miega ant nugaros, tai yra uzspaudziama yra tuscioji vena ir todel  nestuke.gif nepatariama butent taip miegot, yra tikimybe, kad  nestuke.gif  del to gali net apalpt..
O siaip geriausia miegojimo poza (tiek vaisiui, tiek  nestuke.gif ) yra ant kairiojo sono: esant paskutiniu menesiu nestumui, ten vaisiui yra daugiausia vietos (desiniajame sone diele vieta uzima kepenys) ir siaip vaisius geriausiai aprupinamas deguonimi  mirksiukas.gif

o man ant kairio sono labai negerai miegot net ilgai isgulet negaliu, nes sirdi durt pradeda... ir miegu sau ant nugaros ir nieko nenutinka smile.gif
Atsakyti
Gale nėštumo tai nei viena poza nebepadėjo lotuliukas.gif kol dar galit ir pilvelis nedidelis išsimiegokit mirksiukas.gif 4u.gif tai būtu vienas iš patarimų thumbup.gif
o dar super padeda pagalvė tarp koju tokia pailga thumbup.gif bet sakau nėštumui į pabaiga einant kiekvienas krustelėjimas nebepatogus schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o man patogu miegot ant šono ir vieną sulenktą koja užmetu ant vyro, kažkodėl man taip yra patogu ir visai neseniai perskaičiau gydytojo patarimus, kad miegant neščiom reiktu tarp kojų padėt pagalvę, tai aš lyg vyro nugarą nauduoju vietoj pagalvės biggrin.gif
Atsakyti
aga, bet ilgainiui tas vyrui pradeda nebepatikti unsure.gif
Atsakyti
SVEIKUTES...AS IR KARTAIS UZMETU KOJA ANT VYRO...O JAM PATINKA... ax.gif O AS NET NEZINOJAU KAD NEGALIMA MIEGOT ANT NUGAROS...BET AS IR NEMIEGU...MIEGU ANT KAIRIOJO S ONO..MAN TAIP PATOGIAUSIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 04 22, 16:31)
O siaip geriausia miegojimo poza (tiek vaisiui, tiek  nestuke.gif ) yra ant kairiojo sono: esant paskutiniu menesiu nestumui, ten vaisiui yra daugiausia vietos

O ka daryt, jei as miegodama ant kairiojo sono dusti pradedu? Tai kur cia ta geriausia poza nestukei?
Atsakyti
tai verskis ant nugaros ar ant desinio. svarbu, kad gerai jaustumeis. dar atsidaryk langa 4u.gif
man paskutinem dienom jau nei viena poza nebepatogi, noreciau miegot stovedama keturiom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 04 25, 11:34)
tai verskis ant nugaros ar ant desinio. svarbu, kad gerai jaustumeis.

taigi, as ir miegu ant nugaros, bet jau taip prigasdinta visokiais silpnumo/alpimo pavojais, kad nebezinau, ka daryt. tik ant nugaros miegodama galiu normaliai issimiegot, o nestumo dar tik sestas menuo doh.gif Liepa/rugpjuti dar ir karstis prisides - turbut reikes kokiam PC apsigyvent, saldytuvuose - vitrinose miegot doh.gif
Atsakyti
Dvi dienos kaip devintas nestuke.gif menuo prasidejo...ir dvi naktys, kai nebegaliu išsimiegot verysad.gif nesuprantu kas darosi g.gif anksčiau visą naktį kaip užmušta miegodavau, o dabar ant nė vieno šono nepatogu, viską skauda, net patį pilvuką... Pastoviai prabundu ir kučiuosi lovoj, bandau įsipatogint unsure.gif
Atsakyti