As irgi labai megstu miegot ant nugaros, ir irgi girdejau, kad negalima, o mano vaisius plius dar prisitvirtines prie nugaines dalies. Bet ka ir kaip ten uzspaudzia, niekaip nesuprantu... Tik pastebejau, kai atsigulu nat nuagros, lelius pradeda labai spardytis, jam kazkodel nepatinka... ssigastu, kad gal tikrai jam pritruksta kokio oro, ka nors uzspaudziu
Tada verciuos ant sono ir abu uzmiegam
Aš, tai dažniausiai užmiegu ant dešinio šono, kai paskausta jį tada atsiguliu ant kairio šono, paskui šiek tiek pamiegu ant nugaros, taip vartaliojus lovoje visą naktį. Bandžiau miegoti su pagalvę tarp kojų pasidėjus, bet nieko nesigavo, labai nepatogiai man miegodavosi su ja, nes pastoviai apsiverčiant ant kito šono reikdavo pasitaisyti pagalve, tai dabar miegu be pagalvės tarp kojų.
QUOTE(Viktut @ 2007 04 20, 19:48)
As irgi labai megstu miegot ant nugaros, ir irgi girdejau, kad negalima, o mano vaisius plius dar prisitvirtines prie nugaines dalies. Bet ka ir kaip ten uzspaudzia, niekaip nesuprantu... Tik pastebejau, kai atsigulu nat nuagros, lelius pradeda labai spardytis, jam kazkodel nepatinka... ssigastu, kad gal tikrai jam pritruksta kokio oro, ka nors uzspaudziu
Tada verciuos ant sono ir abu uzmiegam 
Kai
O siaip geriausia miegojimo poza (tiek vaisiui, tiek
QUOTE(Tooraa @ 2007 04 22, 18:31)
Kai
miega ant nugaros, tai yra uzspaudziama yra tuscioji vena ir todel
nepatariama butent taip miegot, yra tikimybe, kad
del to gali net apalpt..
) yra ant kairiojo sono: esant paskutiniu menesiu nestumui, ten vaisiui yra daugiausia vietos (desiniajame sone diele vieta uzima kepenys) ir siaip vaisius geriausiai aprupinamas deguonimi 
o man ant kairio sono labai negerai miegot net ilgai isgulet negaliu, nes sirdi durt pradeda... ir miegu sau ant nugaros ir nieko nenutinka
Gale nėštumo tai nei viena poza nebepadėjo
kol dar galit ir pilvelis nedidelis išsimiegokit
tai būtu vienas iš patarimų
o dar super padeda pagalvė tarp koju tokia pailga
bet sakau nėštumui į pabaiga einant kiekvienas krustelėjimas nebepatogus
o dar super padeda pagalvė tarp koju tokia pailga
Sveikos, o man patogu miegot ant šono ir vieną sulenktą koja užmetu ant vyro, kažkodėl man taip yra patogu ir visai neseniai perskaičiau gydytojo patarimus, kad miegant neščiom reiktu tarp kojų padėt pagalvę, tai aš lyg vyro nugarą nauduoju vietoj pagalvės
QUOTE(Tooraa @ 2007 04 22, 16:31)
) yra ant kairiojo sono: esant paskutiniu menesiu nestumui, ten vaisiui yra daugiausia vietos
O ka daryt, jei as miegodama ant kairiojo sono dusti pradedu? Tai kur cia ta geriausia poza nestukei?
QUOTE(zoske @ 2007 04 25, 11:34)
tai verskis ant nugaros ar ant desinio. svarbu, kad gerai jaustumeis.
taigi, as ir miegu ant nugaros, bet jau taip prigasdinta visokiais silpnumo/alpimo pavojais, kad nebezinau, ka daryt. tik ant nugaros miegodama galiu normaliai issimiegot, o nestumo dar tik sestas menuo
Dvi dienos kaip devintas
menuo prasidejo...ir dvi naktys, kai nebegaliu išsimiegot
nesuprantu kas darosi
anksčiau visą naktį kaip užmušta miegodavau, o dabar ant nė vieno šono nepatogu, viską skauda, net patį pilvuką... Pastoviai prabundu ir kučiuosi lovoj, bandau įsipatogint