Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 24, 12:38)
Kažkas pasidarė - nebegaliu normaliai miegoti ant nei vieno šono... Iki šiol buvo gerai, dabar jau pasidarė nebegerai  g.gif Belieka vienintelis būdas tai miegoti ant nugaros, bet kad tada pilvas baisiai spaudžia ir kažkaip nepatogu taip pat. Taip kaip miegoti?  blink.gif

Man tas pats verysad.gif Bet as ant sonu negaliu miegoti del to, kad juos man skauda, as juos nugulejau jau doh.gif Ka daryti tuomet?
Atsakyti
Iki nestuke.gif skaniausias miegas būdavo ant pilvo, sunku buvo atprasti. Dabar į nėštumo pabaigą labiausiai nuguliu šonus, su pagalvėm bandžiau, bet schmoll.gif jei reikia ant kito šono verstis, tai vėl per naują reikia visas pagalves taisytis unsure.gif todėl kai nuskausta jau abu šonus, atsiremiu į vyrą ir taip pusiau ant šono pusiau ant nugaros doh.gif
Atsakyti
Mums dar nedaug laiko, bet negaliu kitaip miegoti kaip ant pilvo. Kazin leliukui nepakenks g.gif
Atsakyti
Man ant pilvo nuo 2 mėn. nesisekė, nors dar ir to pilvo rimtai nebuvo - baisiai krūtis skaudėjo. Bet ir gerai - treniruotė. Nes dvynių laukiausi. O jau į antrą pusę - oi, baisu ir atsiminti... Pagalvę tarpkojin, dvi pagalves - kad pilvui patogiau būtų, pagalvę - krūtinei palaikyti, visą tą armatūrą atremiu į brangiausiąjį... ir lauk - kada jis ant kito šono virst užsimanys? O tada - viskas per nauja smile.gif Nesunkus mano nėštumas buvo, tik kad pilvą turėjau neaprėpiamą - visgi du vyrus pasaulin atnešiau. Bet va miegoti - čia buvo problemų. Nenoriu mamyčių gąsdinti, gink Dieve, bet... kas jau taip, tai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 04 08, 08:55)
Mums dar nedaug laiko, bet negaliu kitaip miegoti kaip ant pilvo. Kazin leliukui nepakenks  g.gif

Nemanau, kad galetu.
Atsakyti
Ir man problemos su miegu... Ne gana to, kad i tualeta tenka nakti keltis 3-4 kartus, dar ir dazniausiai ant desinio sono tenka megot, nes atsigulus ant kairio baisiai tempia raiscius doh.gif susikisu puse kaldros tarp koju, ir tada miegu, iki tol kol sona nuguliu ax.gif
Atsakyti
o as nepastebejau jokiu nemalonumu miegant. kaip miegodavau taip ir miegu. susirietus i kamuoliuka ant sono. nei man tempia kazka, nei man nepatogu, na kolkas bent jau smile.gif ....
Atsakyti
as nebegaliu miegot and desnio sono, nes tada skauda visa desne koja, ant nugaros nepatogu, o miegant ant kairio sono, skauda stubura. doh.gif
Atsakyti
Man patogiausia yra ta, kuri is viso grieztai nerekomenduojama - ant nugaros.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 04 18, 15:02)
Man patogiausia yra ta, kuri is viso grieztai nerekomenduojama - ant nugaros.

visa laika miegu ant nugaros ir dar ranka pasikisus po galva smile.gif
jei niekur nieko enspaudzia ir jauciuosi gerai galima miegoti kaip nori smile.gif ypac jei vaisius prisitvirtines priekineje dalyje smile.gif
Atsakyti
jau savaite kaip niekaip neissimiegu schmoll.gif mano lelius gyvena kaireje pilvo puseje - todel negaliu ant to sono guleti... nakti vartaus, tai ant nugaros, tai ant sono... per pietu miega kazkodel labai gerai pamiegu g.gif o jei guluosi ant nugaros, tai sulenkiu kojas, kad pilvuko netemptu, bet vistiek visa nakti taip neismiegu verysad.gif tik ir laukiu, kada viskas baigsis
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 18, 16:35)
visa laika miegu ant nugaros ir dar ranka pasikisus po galva smile.gif
jei niekur nieko enspaudzia ir jauciuosi gerai galima miegoti kaip nori smile.gif ypac jei vaisius prisitvirtines priekineje dalyje smile.gif

Man aiškino, kad vaisiaus prisitvirtinimo vieta neturi reikšmės, tiesiog antroje nėštumo pusėje miegant ant nugaros vaisius gali užspausti kažkokias labai svarbias kraujagysles, todėl gali sukelti silpnumą, atsikėlus - alpulį. Man (tfu tfu tfu) nieko blogo nesidaro, tai kol kas miegu taip, kaip man patogu, nors ir nerekomenduojama. O ką daryt? Atsistojus gi nemiegosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 19 balandžio 2007 - 17:38