Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

QUOTE(indrutee @ 2007 05 14, 01:34)
esu girdejus kad nestumo metu nerekomenduojama gulet ant nugaros  unsure.gif  nes kazkas uzsispaudzia ir negerai vaikuj

Jeigu neujauti dikomforto tai galima gulėti bet kaip, kaip patogu mamai ir vaikeliui. Kai vaikeliui bus nepatogu, jis tai parodys spyriais smile.gif
O ant nugaros nepatartina gulėti tuomet, kai placenta prisitvirtina užpakalinėj sienoj, nes vaikelis savo svoriu placentą užspaužia, tada jam gali sumažėti deguonies, o pats vaikelis pats niekuo nespaudžiamas, jeigu mama ant nugaros guli smile.gif
Atsakyti
Mum 31 savaite ir as jau nebeisivaizduoju kaip galeciau atsigult, kad butu patogu ir man ir maziukui blink.gif ir pagalvem apsidelioju, niekas nepadeda... tai miegu pusiau sededama, bet labai neilgam tokia poza padeda... doh.gif
Atsakyti
o man gaktos savarzos uzdegimas,taj daktariukai liepe gulet ant sono,nes ant nugaros gulint tie kaulai dar labiau skiriasi.. bet man patogiausia gulet ant nugarytes...nors miegu ant sono...tik kai noriu apsiverst ant kito,vaitoju baisiausiai ir asaros beg is skausmo... Tragedija
Atsakyti
na as nuo kokio 7 menesio irgi miegojau pasikisus pagalve tarp koju ir po pilvuku, o daba (liko 2 savaites iki termino) miegu be nieko ir visia gerai.... tik va ant nugaros kazko labai nepatogu atrodo pilvuka tempia zemyn ax.gif
Atsakyti
Man ant šono patogiausia, tarp kojų kaldrą įspraudžiu ir miegu, ant nugaros užmigti negaliu, dar 6 mėnuo, žiūrėsiu kaip toliau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 05 14, 01:34)
esu girdejus kad nestumo metu nerekomenduojama gulet ant nugaros  unsure.gif  nes kazkas uzsispaudzia ir negerai vaikuj

Na nežinau ar tai tikrai nerekomenduojama, bet abiejų nėštumų laikotarpiu, man patys mažyliai neleisdavo gulėti ant šono. Tol krapštydavosi po pilvelį, kol atsiguldavau ant nugaros. Tai buvau priversta rasti patogią pozą ant nugaros. O ji buvo - viena koja sulenkta (iš kojų kaip ketvertas gaudavosi) ir išsimiegodavau puikiausiai ir pilvelio gyventojai miegodavo ramiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 05 14, 10:15)
Jeigu neujauti dikomforto tai galima gulėti bet kaip, kaip patogu mamai ir vaikeliui. Kai vaikeliui bus nepatogu, jis tai parodys spyriais  smile.gif
O ant nugaros nepatartina gulėti tuomet, kai placenta prisitvirtina užpakalinėj sienoj, nes vaikelis savo svoriu placentą užspaužia, tada jam gali sumažėti deguonies, o pats vaikelis pats niekuo nespaudžiamas, jeigu mama ant nugaros guli smile.gif

Tai kaip žinot kur ta placenta prisitvirtinusi?
Atsakyti
Nors man tik 2 mėnesiukai, bet stengiuosi atprasti nuo miegojimo ant pilvo. Dažniausiai miegu "gandro" poza (1 koja sulenkta) biggrin.gif
Atsakyti
Miegodavau ant sono,kazkaip tarp koju antklode susigrudus ir kojas truputi po savim parietus.Budavo patogiausia.
Atsakyti
Man patogiausia ant šono, truputį parietus vieną koją, ir pasikišus kaldrą po pilvu wub.gif
Atsakyti
sakykit, nestuke.gif kaip Jūs gulite kai pilvuka maudžia?
ant pilvo-negalima;
ant nugaros, nugara skauda (niekada taip nemiegu) ir pilva tempia jei atsigulu.
ant šoono - nepatogu, neįsitaisau....
doh.gif tai ir vartaus pastoviai doh.gif

(esu turėjusi nelaimingų nėštumų, tai labai bijau)
Atsakyti
dabar bandau prisimint ant kurio šono vaikui gėriau. prisimenu skaičiau, kad ant kažkurio šono gulint vaikas daugiau deguonies gauna. gal žinot?
Atsakyti