Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

as tai susikraunu 3 pagalves, dvi mazesnes is sonu, kad persivertus ant kito sono nereiktu kilnoti pagalvyciu, ir pasikisu po pilvu, nes net skauda jei nepakisu pagalvytes, o ant nugaros kai atsigulu - tai iskart soku ir verciuosi, nes oro atrodo visai nera doh.gif o ir maziukui tada truksta deguonies. siaip labai sunku su miegeliu, norisi gryno oro ax.gif
Atsakyti
O man kaip tik patogu guleti ant nugaros g.gif ant sonu abieju bet neilgam o ant nugaros ilgiau bet labai jau reikia padetis keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo tada kai pasirodė pilvukas, man patogiausia yra va tokia poza:
user posted image
Turiu dar nuo pirmo nėštumo panašią pagalvę, tai net neįsivaizduoju kaip be jos išsiversčiau
Atsakyti
Kai laukiausi miegodavau, tik ant šono, koją sulenkusi ir pakėlusi kaip nuotraukoj aukščiau bigsmile.gif man buvo labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 04 29, 19:57)
Nuo tada kai pasirodė pilvukas, man patogiausia yra va tokia poza:
user posted image
Turiu dar nuo pirmo nėštumo panašią pagalvę, tai net neįsivaizduoju kaip be jos išsiversčiau

Va sita, tik be pagalves (reikejo iki 8 men, db ji tik maiso) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 04, 19:58)
Kai laukiausi miegodavau, tik ant šono, koją sulenkusi ir pakėlusi kaip nuotraukoj aukščiau  bigsmile.gif  man buvo labai gerai  thumbup.gif

oi prisimniau kaip as ir taip miegodavau rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as panasiai miegu,tik jokiu pagalviu nededu,o ant MB koja uzsikeliu lotuliukas.gif Aisku jis pabegt kartais bando,bet kur tu lovoj pasislepsi.
O siaip tai galiu miegot bet kaip ,isskyrus ant pilvo,tik labai sunku verstis.Pilva reikia rankom permest lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patogiausia ant šono, ir surietus kojas, o paskui tikriausiai reikės jau ir pagalvę dėtis wub.gif
Atsakyti
As kai guliu ant nugaros skauda strenas. Ar taip normalu? Jum taip yra? g.gif
Atsakyti
Man patogiausia tarp dvieju pagalvyciu po sonais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 05 13, 19:44)
As kai guliu ant nugaros skauda strenas. Ar taip normalu? Jum taip yra? g.gif

esu girdejus kad nestumo metu nerekomenduojama gulet ant nugaros unsure.gif nes kazkas uzsispaudzia ir negerai vaikuj
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 05 14, 01:34)
esu girdejus kad nestumo metu nerekomenduojama gulet ant nugaros  unsure.gif  nes kazkas uzsispaudzia ir negerai vaikuj

o jei jis pas mane dar tik 4 savaiteliu? ax.gif
Atsakyti