bet šiaip kol kas galiu miegoti ir ant nugaros. o štai ant šono man
niekada nemiegojau ant pilvo, bet dabar, matyt, nujausdama, kad paskui ilgą laiką negalėsiu
, pradėjau miegoti būtent taip. tik koją vieną sulenkiu, kad ant pilvo visai nemiegočiau.
Brangiosios nestukes - labai puiki gera yra ta ilga pagalve pripildyta spec.karokliuku.,as dar jos neturiu bet ja turi mano sesuo kuri gyvena sveicarijoje, bet girdejau kad ir lietuvoj.,t.yklaipedoj yra jos gauti nors jos tik naujiena., bet pamenu kaip sese dziaugesi ir miegojimui super, o paskui ji naudojama kaip maitinimo pagalve bei vaikuciui atrama, nes ji ilga tai jam kaip atitvara, niekur neisidaus..o siaip dabar nestumo metu ji nepamainoma miegojimo.t.y gero miego butinybe.
Miegu ant abieju sonu tarp koju pagalve pasikisus ir po pedom irgi pagalve...zodziu konstrukcija gaunasi
bet labai daznai pabundu nakti ant nugaros, tada kvepuot sunkiau
QUOTE(elivod @ 2007 08 30, 20:34)
Brangiosios nestukes - labai puiki gera yra ta ilga pagalve pripildyta spec.karokliuku.,as dar jos neturiu bet ja turi mano sesuo kuri gyvena sveicarijoje, bet girdejau kad ir lietuvoj.,t.yklaipedoj yra jos gauti nors jos tik naujiena., bet pamenu kaip sese dziaugesi ir miegojimui super, o paskui ji naudojama kaip maitinimo pagalve bei vaikuciui atrama, nes ji ilga tai jam kaip atitvara, niekur neisidaus..o siaip dabar nestumo metu ji nepamainoma miegojimo.t.y gero miego butinybe.

Atrodo, panasia pagalve maciau Vilniuje, universalineje parduotuveje.Ten paskutiniame aukste yra parduotuvele nesciosioms. As tai, kol silta, isnaudoju savo antklode, itaisau ja tarp koju, pilva uzdedu ant virsaus. Galima auksti reguliuoti isvyniojant arba suvyniojant. Visai patogu
Man patogiausia miegot yra ant sono
O aš miegu tik ant pilvo. Ką reikės daryt toliau, neįsivaizduoju
Aš irgi miegu tik ant pilvo.
Sweikos nėštutės
Malonu pasidalinti su Jumis savo miegojimo ypatumais
aš tai nors ir dar nesu tokia meškutė su pilvuku,bet jau pradedu apie tai susimastyti
nes vartausi kaip lengvaatletė
kairėn-dešinėn,aukštyn-žemyn,o dar kartais ir miegelis nuo manęs pabėga,tai reikia jo prisišaukt
vyras vis ramina,kad tai mūsų stebūkliukas ir turim susitaikyt tai ką gamta duoda
Laikykimės
QUOTE(raganiuketuke @ 2007 09 16, 17:15)
Sweikos nėštutės
Malonu pasidalinti su Jumis savo miegojimo ypatumais
aš tai nors ir dar nesu tokia meškutė su pilvuku,bet jau pradedu apie tai susimastyti
nes vartausi kaip lengvaatletė
kairėn-dešinėn,aukštyn-žemyn,o dar kartais ir miegelis nuo manęs pabėga,tai reikia jo prisišaukt
vyras vis ramina,kad tai mūsų stebūkliukas ir turim susitaikyt tai ką gamta duoda
Laikykimės 
Ach, kaip Jums gerai, mes irgi taip laukiam tokio stebukliuko, bet vis dar nesulaukiam. Labai tikimes.
Miegu kaip boruze ant sono
- su pailga pagalve tarp koju.