Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

Miegas pasidare kaip kancia verysad.gif nei ant desinio sono atsigult nei ant kairiojo, jei atsuigulu ant pilvo pradeda trukti oro doh.gif zodziu vartausi iki paryciu o kai vyras iseina i darba porai valandu uzmiegu jei patogiai isitaisau ax.gif
Atsakyti
mums 28 savaiteles. niu kolkas nakti miegam patogiai,kaip bus toliau paziuresim mirksiukas.gif miegam tai ant vieno tai ant kito sono kartais ir ant nugaros. kolkas nepatogumais nesiskundziam thumbup.gif
Atsakyti
Su abiejais vaikuciais buvau labai stora, t.y. pilvas buvo laaaabai diiiidelis lotuliukas.gif Ant nugaros miegoti visai neimanoma buvo, o ir rizikinga vaikuciui doh.gif Miegodavau ant sono, tarp koju pasidejus pagalve, tai budavo geriau smile.gif
Atsakyti
As tai turiu viena megiama miegojimo poza - ant nugaros ir dar abi rankas po galva susikišu... vyras vis juokiasi, sako tu kaip kokioj pievoj karsta vasaros diena lotuliukas.gif seip stenguos ant soneliu miegot, bet nevalingai grystu nakti i megiama poza... nezinau kaip cia velaiu bus... schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif as vis dar miegu ant pilvo, niekaip negaliu apsiverst ant sono , blush2.gif nepadeda nei pagalves nei vyro apsizergimas,
Atsakyti
O aš miegu ant nugaros po abiem šonais pasikišus po pagalvę blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif miegu ant sono,pilviuka salia pasidejus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 11 11, 01:07)
4u.gif miegu ant sono,pilviuka salia pasidejus wub.gif

O taviškis nusiima? lotuliukas.gif Aš tai su savuoju kiekvieną vakarą diskutuoju ir tariuosi, kaip miegosim bigsmile.gif

Labai ilgą laiką miegojau kaip norėjau ir tik nuo kokios 26 savaitėlės pasidarė sunku susitarti. Dabar bandome vaduotis pagalvėlėmis. Dedu vieną tarp kelių, o kitą arba po nugara arba iš priekio prie pilvelio priglaudžiu. Tada nebesiverčiu ant pilvuko, o ir ant nugaros nebeužvirstu (kai guliu ant nugaros oro trūkti pradeda blink.gif ).
Atsakyti
O as galiu miegoti tik ant soniuko,nes kitaip nebepatogu ax.gif
Atsakyti
Esu 6 mėn. nestuke.gif tai galiu miegoti tik ant šono verysad.gif o taip norisi atsigulti ant pilvo ax.gif
Atsakyti
As uzmiegu ant sonelio, tarp koju pasidejusi pagalve. O nakti visada pabundu ant nugaros, net pati nezinau kiek laiko ismiegu taip doh.gif . Bet siaip kol kas su miegu problemu neturiu tongue.gif . Bet zinau, kad viskas dar priesaky blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2007 11 30, 16:12)
Esu 6 mėn.  nestuke.gif  tai galiu miegoti tik ant šono  verysad.gif  o taip norisi atsigulti ant pilvo  ax.gif

drinks_cheers.gif nors mano nestumas ir mazesnis bet irgi laaabai megstu miegoti ant pilvo bet jau nelabai iseina ax.gif
Atsakyti