Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

visada miegojau ant nugaros. tik kažkodėl kai pastojau, patogiau tapo miegoti ant pilvo blink.gif

dabar tenka miegoti tik ant šono, nes ant pilvo visai nebepamiegosi, o ir gulint ant nugaros pilvūzas jau pradeda spausti unsure.gif

mums dabar jau prasidėjo 7 mėn.
Atsakyti
4u.gif O as miegodavau visada tik ant pilvo,o kaip pradejo augti pilvukas nestuke.gif ,teko pakeisti miegojimo poza,tik ant sono,ir dabr tik ant sono wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
O aš ir toliau ant pilvo miegu ir nieko padaryt negaliu blink.gif mums 37 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 01 gruodžio 2007 - 11:53
niekada gyvenime nemiegodavau ant pilvo, tai man ir dabar neatsirado kazkokiu nepatogumu. Netgi kaip tycia megstamiausia miegojimo poza ant kairio sono, bent jau uzmiegu beveik visada sitaip ax.gif
Atsakyti
man kai reikia uzmigt tai tikra tragedija verysad.gif kazkodel sonkauliai pradejo skaudet tai negaliu ilgai ant sono gulet, vakarop pradeda nugara dar skaudet, o ant nugaros irgi negaliu gulet oro truksta... schmoll.gif tai vargstu kol isitaisau, apsikamsau pagalvem is visu pusiu biggrin.gif
Atsakyti
man ir sunku užmigt ant dešinio šono spaudžia šonkaulius ant nugaros trūksta oro na ant kairio šono dar galiu miegot bet vartausi nes paskausta viska
Atsakyti
man patogu ant nugaros ir ant sono rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitaaa @ 2007 12 03, 12:25)
man kai reikia uzmigt tai tikra tragedija  verysad.gif  kazkodel sonkauliai pradejo skaudet tai negaliu ilgai ant sono gulet, vakarop pradeda nugara dar skaudet, o ant nugaros irgi negaliu gulet oro truksta... schmoll.gif  tai vargstu kol isitaisau, apsikamsau pagalvem is visu pusiu  biggrin.gif

va va, man lygiai tas pats. ant nugaros gulet is vis be sansu, kai ant sono atsigulu irgi atrodo visur spaudzia ir maudzia, o kartais dar ir lelis baksnot pradeda, tada kutena doh.gif as irgi apsidedu pagalvelem, kartais kokia po pilvu pasikisu ir va taip va vargstu. O dabar is vis geriausiai - jau kelinta diena is eiles atsibundu 5 ryto ir vsio, nebegaliu uzmigt nors ka! doh.gif
Atsakyti
man irgi kuo toliau tuo sunkiau gerai issimiegot nakti doh.gif galiu miegot tiek ant vieno tiek ant kito sono. Ant nugaros ir galiu pasnausti. bet nakti kai prabundu dazniausiai sikna buna uztirpus, ir taip maudzia doh.gif tai jau ryte kaip raketa lekiu is lovos nes visi sonai buna nuguleti ir jokio malonumo nejauti gulinetis lovoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 12 01, 09:53)
O aš ir toliau ant pilvo miegu ir nieko padaryt negaliu  blink.gif mums 37 sav.

Wow - kaip tu čia taip sugebi? lotuliukas.gif

Aš tai ant šono geriausiai išsimiegu, nors mano mėgstamiausia poza yra ant pilvo, bet dabar nepatogu kažkaip doh.gif
Atsakyti
as tai ir tik ant soniuko galiu miegoti,nes kitaip nebeimanoma doh.gif smile.gif
Atsakyti
aš miegu ir ant šono ir ant nugarytės, kaip kada, patogiausiai ant kairio šoniuko
Atsakyti