Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

kukulis labiausiai spardosi, kai guliu ant nugaros rolleyes.gif nekenčiu miegot ant šono ir nors visaip kaip apsikamšau kaldrom ir pagalvėm, kad tik nesiversčiau nuo šono niekur, vis tiek ryte atsibundu ant nugaros lotuliukas.gif be to, kai miegu ant šono, atrodo, kad visą šoną nuguliu doh.gif
o rąžausi per miegus hihihi.gif visada paryčiais pradedu kojas tempti pati nejusdama - kartais nuo to ir prabundu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 31 liepos 2008 - 11:41
Man geriausias budas pajusti kudikio judesius - atsigulti ant nugaros ir istiesti kojas. Bet miegu ant sonu su dviem pagalvem is abeju pusiu. Retkarciais leidziu sau keles valandas miegot ant nugaros, nes kolkas tai nesukelia nepatogumu ir nemaloniu pojuciu. Bet labai pasiilgau miegojimo ant pilvo...
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
man tai sunku miegot darosi...tai ant vieno tai an kito sono...kartais viena puse pradeda tirpt ir t.t.t
tai tenka miegot ant nugaros, man pats bjauriausias miegas ant nugaros, kosmaras tikras, bet ka darysi kentet reikia ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
nu as irgi vargau is pradziu, nes kai nebuvau nestuke.gif miegodavau ant pilvo, o kai pilvelis pradejo trukdyti, teko ismokti ant soniuko. dedu viena pagalve tarp slaunu ir pusiau po pilveliu, o kita uz nugaros, kad atramele biskeli butu.... visai nieko 4u.gif vyras juokiasi, kad negali prie manes prieiti lotuliukas.gif
Atsakyti
kuo toliau, tuo sunkaiu darosi miegoti.. ir kojos pavargsta per nakti, ir daznai verciuosi nuo vieno ant kito sono, tada pilvuko raiscius tempai ir skauda biggrin.gif laukiu kada vel galesiu ant pilvuko atsigulus miegoti. pirma naktis tikriausiai bus pati saldziausia kai galesiu sau tai leisti biggrin.gif
Atsakyti
as irgi daugiausiai tiek su pirmu tiek su antru miegodavau ant sono,bet jau kai labai paskausdavo klubus atsiguldavau ant nugaros ir uzmigdavau.Bet ryte budavo ziauru,nes atsikelt neidavo,atrodydavo,kad prilipau ir nugara sustingo. verysad.gif Na ,bet dabar uztat miegu kaip noriu thumbup.gif
Papildyta:
bet kai neidavo uzmigt budavo smagu,nes ka vyras uzmiega kartais atsisuka nugaro,o as budavo atsuku pilvely y jy ir mazasis kai prades spardytis nestuke.gif tai vyras pabusdavo ir klausia ko cia baksnojiesi. biggrin.gif taip juokinga budavo,paskui ir jis dar kury laika nemiegodavo,vis kaukdavo kol vel pasispardys lotuliukas.gif
Papildyta:
na r parasiau sukladom doh.gif laukdavo,o ne kaukdavo...sumaisiau raides lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazius man neleidzia nat sono gulet doh.gif jei ant kairio atsigulu, kad duoda i sona, nori nenori turi ant nugaros apsiversti, jei ant desinio, tai man klubo sanari labai paskausta ir kazkaip keistai jis tirpsta man g.gif Tai guliu ant nugaros, o mazius tada per visa pilva banguoja biggrin.gif Tai palaukiu kol jis uzmigs ir tik tada galiu isitaisyti patogiai ant kairio sono smile.gif
Atsakyti
Turiu tris miegojimo pozas : 1. ant desinio sono, 2 ant kairiojo sono, 3 ant nugaros. viskas. gerai kad nedaug laiko liko iki vaikucio gimimo, pasiilgau miegojimo ant pilvo . thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o as vat tik ant sono guledavau jei ant nugaros atsiguldavau iskart dusint pradedavo, patogiausia ant sonu budavo bet paskutini nestumo menesi klubus skaudedavo tai miegodavau ir vartydavaus kaip saslykas kas 10min nuo sono ant sono, oi sunku budavo kaip tik reikdavo miegot taip vos ne asaros birdavo kad vel kankintis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau jums viena klausimuka uzduot gal kuri zinosit as 13 savaiciu jau laukiuosi ar galima dar ant pilvuko gulet,bet kazkaip galvoju kad leliuko nespausciau, o gal kvailai galvoju smile.gif
Atsakyti
nzn as pvz kaip tik suzinojau jog laukiuosi, iskart pratinausi jau miegot ant nugaros ir sono, jau ant pilvo neguldavau, nes zinojau jog ir taip neseis bunant nesciai gulet ant pilvo, nors miegojimas ant pilvo palaima, pasiilgau to labay bigsmile.gif o dbr tik ant vieno ir kito sono, ant nugaros negaliu miegot, tempia pilva, nepatogu blink.gif niu bet nieko pagimdzius iskart prisiminsiu gulejima ant pilvo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti