Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

[sveikutes nestukes,
esu 35 toj savaitej, labai patogi poza: sonu ir koja ant vyro uzsidejus;)))))
4u.gif 4u.gif
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 05 01, 13:35)
Sveikutes, nesupykit jei pasikartosiu  4u.gif  nes nelabai turiu kaip perskaityt visa temele  ax.gif
Buna naktimis, tiksliau paryciais uzeina noras razytis ir vis kaskart sunerimstu, nes bijau razytis. Nezinau, gal ir kvaila  blush2.gif  Bet atsiranda baime kazi ka patemt unsure.gif  Esu nescia 31 savaite. Galvoju, gal kokiu mineralu truksta  g.gif
nes su pirmuoju nestumu visiskai nesirazydavau.

nestuke.gif

Na man irgi tas pats, nors dar tik 12 savaiteliu g.gif Anksciau kazkaip to razymosi nereikdavo, nu bet dabar be jo rytais nei per kur is lovos.
Atsakyti
Man patogiausiai ant kairio sono ir ant nugaros thumbup.gif
Atsakyti
o kodel negalima ant pilvo? man tai labai patinka. nu nestumas bd tik 16 sav smile.gif
Papildyta:
tai yra db biggrin.gif
Atsakyti
net gydytoja sake kad galima ant pilvo gulet, bet kazin ar kuri gules, bijos savo mazyli nuspausti smile.gif nors jis ir yra apsugotas pilvely visokiais dangalais...
Atsakyti
Kiek zinau, nepatariama guleti ant pilvo ir nugaros, nes kraujotaka ne tokia gera. Kadangi as ir iki nestumo labiausiai megdavau miegoti ant sono - nebuvo jokiu problemu smile.gif Tik jau nestumo pabaigoje persiversti nuo vieno sono ant kito - tai kosmarelis buvo doh.gif Sekmes visoms nestuke.gif
Atsakyti
Man patogiausia ant nugaros, ir ant sono norisi, bet guliu neilgai nes atrodo kad leliu spaudziu blush2.gif o ant pilvo net minties nebutu atsigulti, taigi spaudziamas pilvas! doh.gif
Atsakyti
man ne i galva nesove ant pilvuko guleti, nors pries nestuma labai megau unsure.gif ... bet bijau, kad suspausiu savo mazyli wub.gif ... gulejau ant nugaros iki 32 savaites, labai patogu buvo, bet dabar jau jauciu kad nebegaliu ant jos guleti, nes jauciu kaip spaudziami vidaus organai verysad.gif .... tad guliu ant kairio ir desinio sono... o apsiversti labai sunku...(db 36 savaite )
cia del razymosi rase, tai ir man labai norisi issirazyti, kojas patampyti ir rankas rytais, taciau nedarau to, nes bijau kad ko nepatempciau... ax.gif
Atsakyti
žinokit, yra keletas dalykų kurių negaliu daryti būdama nestuke.gif ir laukiu nesulaukiu kol vėl tai bus įmanoma.. vienas - tai normaliai išsišokti naktiniame klube ir pagaliau visą naktį išmiegoti ant nugaros doh.gif aš ir dabar prabundu naktį ir jaučiu, kad ant nugaros guliu - o nelabai galima - tai miegu kaip sumuštinis: ant šono, iš abiejų pusių kaldros ir ant jų pagalvės... gulėdama ant šono jas apkabinu, kad tik neverstų manęs ant nugaros, o jeigu vis dėl to verčia, tai prilaiko kitoje pusėje esanti barikada ax.gif tai miegu tipo ant nugaros, bet įstrižai rolleyes.gif
Atsakyti
o man pvz nuo gulejimo ant sonu jau ir kaulus paskausta tai as isitaisau pusiau ant nugaros pasikisdama kaldros puse, o pasirazyti tai labai norisi tik kad va kai istempiu kojas iskart sutraukia nors ir magni geriu. g.gif
Atsakyti
patogiausia gulejimo poza pries nestuma-ant pilvo biggrin.gif nu bet dabar tai be sansu lotuliukas.gif tai kazkaip dazniausiai guliu ant sono,kartais nakti atsibundu ant nugaros,bet pajauciu is karto,nes kazkaip pusle spaudzia blink.gif
Atsakyti
teko skaityti ir gydytojas sake geriausia miegoti ant kairiojo sono nes geriausia kraujotaka tada smile.gif
Atsakyti