Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

blink.gif o man naktimis pradejo net deguonies trukti turiu atsikelti ir vaikscioti, nors miegu ir praviru langu atrodo tuoj uzdusiu jeigu neatsikelsiu, siaubas ir dar negi taip kamuosius 20 savaiciu doh.gif
Atsakyti
Miegu tik ant šono ir apsikaišiusi pagalvytėmis . Viena po pilvu , kita už nugaros biggrin.gif
Atsakyti
Labuciukes, daug kur skaiciau, kad nestukems negalima miegoti ant nugaros, nes uzspaudziamos gyslos ir t.t. ir vaikiukui gali neeiti kraujas per placenta. Man dabar 25 sav. prasides, pilvukas nelabai didelis - tik va beda, kad man ant sonu labai nepatogu miegoti, as keliuosi kas 3 val. keistis ant kito sono, ir vaikiukas labai spardosi, kai miegu ant sono. Kaip man miegoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zombiuke @ 2006 02 03, 06:41)
Labuciukes, daug kur skaiciau, kad nestukems negalima miegoti ant nugaros, nes uzspaudziamos gyslos ir t.t. ir vaikiukui gali neeiti kraujas per placenta. Man dabar 25 sav. prasides, pilvukas nelabai didelis - tik va beda, kad man ant sonu labai nepatogu miegoti, as keliuosi kas 3 val. keistis ant kito sono, ir vaikiukas labai spardosi, kai miegu ant sono. Kaip man miegoti  verysad.gif

labukas,as irgi zinau del to miegojimo ant nugaros,kad negalima,bet man tai ir pasitvirtina,jei ilgiau paguliu ant nugaros pradeda trukti oro,o siaip seniau irgi buvo megstamiausia poza,bet dabar tenka tenkintis soniukais mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai visaip miegu, nu neisgulesi gi vienoj pozoj visa nakti, jei koki pusvalandi ir pagulesi ant nugaros, nemanau, kad kas blogo nutiks.
Atsakyti
Miegant ant šonelio lelius gauna daugiau deguonies , tačiau nieko blogo nėra jei mamytė kartais ir ant nugaros pagulės , nors kuo pilvukas didesnis tuo nepatogiau darosi gulėti ant nugaros mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
man patogiausia poza miegot buvo ant kairio šono sulenkus kojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 02 09, 19:25)
man patogiausia poza miegot buvo ant kairio šono sulenkus kojas ax.gif

man lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
Man patogiausia ant nugarytės thumbup.gif gydytoja sakė, kad nieko blogo biggrin.gif
Atsakyti
Man tai geriausia ant šono, o po pilvuku pasidėti nedidelę minkštą pagalvytę. Dabar dar pradėjau dėtis didesnę ir už nugaros, tai gaunasi kaip atrama, labai gerai, kai skauda stuburą, nereikia laikyti liksvaros lotuliukas.gif
Tai miegu dabara pagalvių karalystėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 13, 10:28)
Man tai geriausia ant šono, o po pilvuku pasidėti nedidelę minkštą pagalvytę. Dabar dar pradėjau dėtis didesnę ir už nugaros, tai gaunasi kaip atrama, labai gerai, kai skauda stuburą, nereikia laikyti liksvaros  lotuliukas.gif
Tai miegu dabara pagalvių karalystėj  thumbup.gif

Kaip įdomu,o kam gulint laikyti liksvarą?Kad nenukristum nuo lovos ar atvirkščiai,kad nenuskristum biggrin.gif ?Ir kam pagalvėlė už nugaros,jei guli ant šono?Čia aš nepriekabiauju,nors gal taip ir atrodo,bet tiesiog smalsu ax.gif .Kai pirmą nešiojau,tai kaip ir daugelis čia minėjo,geriausia padėtis buvo ant kairio šono.Nors prieš nėštumą,oi kaip mėgau ant pilvo gulėti cool.gif .O šiuo metu matyt dar anksti nes jokių problemų kaip miegu : ant nugaros ar ant kurio tai šono smile.gif .
Atsakyti