Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Aš tai esu dirbanti nestuke.gif su pilvuku, man vienų kelnių ir palaidinės į ofisą tikrai nepakaktų, todėl ieškau ko nors tinkamo, gražaus ir patogaus, bet siūtis tai neketinu, labai reikia tiksliai žinoti ko norisi ir kaip atrodysi tongue.gif
Iš "Būk mama" neturiu nei vienų rūbų thumbup.gif Man jie nepatinka-visi vienodi ir nemadingi. Kai mieste ar poliklinikoj pamatau nėštukę, visad galima atspėti ar iš "Būk mama" apsirengusi biggrin.gif Aplinkiniams tai, aišku, nė motais, bet man megalol.gif
Atsakyti
labai gražių rūbelių nestuke.gif vilniuje yra prie univermago esančioje parduotuvėje Geras rūbas,jie tikrai nenudėvėti,kai kurie ir su etiketėm kaina 40-45lt
Atsakyti
QUOTE(AJJ @ 2006 12 03, 19:27)
Ar yra Lietuvoje parduotuve nesciosioms, kur galetume nusipirkti grazius, idomius rubelius prieinamomis kainomis, kad galetume jaustis grazios nescios busimos mamytes:

wub.gif  nestuke.gif  4u.gif

As tik neblogu trikotaziniu bliuskyciu radau "Buk mama" ten dar suknele viena yra labai grazi wub.gif apie kelnes, sarafanus net nesneku doh.gif tikrai man baisus doh.gif
Atsakyti
siaip jau greitai atsidarys dar viena drabuziu nesciosioms parduotuve Vilniuje prie Vingio kino teatro „Mamu Zona“
Atsakyti
QUOTE(nicas @ 2006 12 04, 12:18)
Jei nori gražių, originalių, tai vienintele išeitis tik siūtis, nes bent jau aš kiek mačiau pasiūtų, tai nažinau kas juos gali vilkėti - maišai beskonybės.

drinks_cheers.gif Aš tai ir dariau, t. y. siūvausi, nes tikrai, rūbai, kurie parduodami, tikrai baisus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agriva @ 2006 12 05, 18:46)
siaip jau greitai atsidarys dar viena drabuziu nesciosioms parduotuve Vilniuje prie Vingio kino teatro „Mamu Zona“

Tai kada tas greitai? Tai gal pasakykit iš karto datą ir nebus klausimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 12 05, 20:58)
Tai kada tas greitai? Tai gal pasakykit iš karto datą ir nebus klausimų ax.gif

Sorry, kad is karto neparasiau, turetu atsidaryt apie sausio pirma savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agriva @ 2006 12 05, 20:46)

Čia kažkur prie Coca-Cola Plaza kino teatro? Gal žinai pavadinimą, interneto adresą ar dar kokios tikslesnės info, kad būtų lengviau surasti? biggrin.gif
O iš kur ta informacija? ax.gif
Papildyta:
aij, pavadinimas yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smulkmena: 06 gruodžio 2006 - 09:53
QUOTE(AJJ @ 2006 12 06, 02:22)
Sios temos ideja yra suzinoti jusu norus nesciuju rubu kainoms ir stiliui. Noreciau suzinoti kiek esate pasiruosusios moketi uz dzinsus, bliuskutes. Na pasidalinkit ko truksta ir ko noretumet, kad butu nesciuju parduotuvej nestuke.gif  wub.gif

Labai laukiu jusu nuomoniu drinks_cheers.gif  wub.gif

Aaa...mums irgi su vyru buvo kilę mintis, kad yra verslui niša-stilinga nėštukių parduotuvė mirksiukas.gif Dabar situacija baisi, jau nekalbant apie mažesnius miestus.
Aš,pvz.,stilingiausiais savo rūbeliais laikau pirktus iš United Colors of Benetton-šilti šortai kainavo 140, trikotažinė palaidinė 69, džinsiniai bridžai 169, na ir brangiausias buvo bliuzoniukas (susileidau kai pamaciau)-249... Išskyrus šį bliuzoniuką, man tokios kainos priimtinos. Labiausiai trūksta palaidinių (iki 80-100lt), megztukų specialiai nėščiosioms (turiu tokį vieną su išmegztu 'ratu' prieky pilvukui), stilingų paltukų ar striukų (iki 250)...
Tikrai įdomu pasidarė, kiek savo garderobui išleidžia nestuke.gif
Bet labiausiai norėčiau į kokį H&M užsienyje-rūbeliai stilingi, svarbiausia nebrangūs, gali įsigyti daug neskriaudžiant biudžeto ir taip jaustis puikiai, gražiai atrodyti kasdien, o ne verstis su 2-3 komplektais visą nėštumą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2006 12 05, 19:00)
labai gražių rūbelių  nestuke.gif  vilniuje yra prie univermago esančioje parduotuvėje Geras rūbas,jie tikrai nenudėvėti,kai kurie ir su etiketėm kaina 40-45lt

Laba diena,

o gal galetum tiksliau nupasakoti kur yra si parduotuve?
Atsakyti
Ir dar suku galvą kuo man, pilvūziukei, reikės per šventes apsirengt g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 06, 09:51)
Čia kažkur prie Coca-Cola Plaza kino teatro? Gal žinai pavadinimą, interneto adresą ar dar kokios tikslesnės info, kad būtų lengviau surasti?  biggrin.gif
O iš kur ta informacija?  ax.gif
Papildyta:
aij, pavadinimas yra  thumbup.gif

Viskas dabar tik tvarkoma, ir interneto psl ir visa kita. O parduotuve bus prie Coca cola Plaza Vingis.
Lukterkit siek tiek ir informuosiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti