Iš "Būk mama" neturiu nei vienų rūbų
Aš tai esu dirbanti
su pilvuku, man vienų kelnių ir palaidinės į ofisą tikrai nepakaktų, todėl ieškau ko nors tinkamo, gražaus ir patogaus, bet siūtis tai neketinu, labai reikia tiksliai žinoti ko norisi ir kaip atrodysi
Man jie nepatinka-visi vienodi ir nemadingi. Kai mieste ar poliklinikoj pamatau nėštukę, visad galima atspėti ar iš "Būk mama" apsirengusi
Aplinkiniams tai, aišku, nė motais, bet man
labai gražių rūbelių
vilniuje yra prie univermago esančioje parduotuvėje Geras rūbas,jie tikrai nenudėvėti,kai kurie ir su etiketėm kaina 40-45lt
QUOTE(AJJ @ 2006 12 03, 19:27)
Ar yra Lietuvoje parduotuve nesciosioms, kur galetume nusipirkti grazius, idomius rubelius prieinamomis kainomis, kad galetume jaustis grazios nescios busimos mamytes:

As tik neblogu trikotaziniu bliuskyciu radau "Buk mama" ten dar suknele viena yra labai grazi
siaip jau greitai atsidarys dar viena drabuziu nesciosioms parduotuve Vilniuje prie Vingio kino teatro Mamu Zona
QUOTE(nicas @ 2006 12 04, 12:18)
Jei nori gražių, originalių, tai vienintele išeitis tik siūtis, nes bent jau aš kiek mačiau pasiūtų, tai nažinau kas juos gali vilkėti - maišai beskonybės.
QUOTE(agriva @ 2006 12 05, 18:46)
siaip jau greitai atsidarys dar viena drabuziu nesciosioms parduotuve Vilniuje prie Vingio kino teatro Mamu Zona
Tai kada tas greitai? Tai gal pasakykit iš karto datą ir nebus klausimų
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 12 05, 20:58)
Sorry, kad is karto neparasiau, turetu atsidaryt apie sausio pirma savaite
QUOTE(agriva @ 2006 12 05, 20:46)
Čia kažkur prie Coca-Cola Plaza kino teatro? Gal žinai pavadinimą, interneto adresą ar dar kokios tikslesnės info, kad būtų lengviau surasti?
O iš kur ta informacija?
Papildyta:
aij, pavadinimas yra
QUOTE(AJJ @ 2006 12 06, 02:22)
Sios temos ideja yra suzinoti jusu norus nesciuju rubu kainoms ir stiliui. Noreciau suzinoti kiek esate pasiruosusios moketi uz dzinsus, bliuskutes. Na pasidalinkit ko truksta ir ko noretumet, kad butu nesciuju parduotuvej
Labai laukiu jusu nuomoniu

Labai laukiu jusu nuomoniu
Aaa...mums irgi su vyru buvo kilę mintis, kad yra verslui niša-stilinga nėštukių parduotuvė
Aš,pvz.,stilingiausiais savo rūbeliais laikau pirktus iš United Colors of Benetton-šilti šortai kainavo 140, trikotažinė palaidinė 69, džinsiniai bridžai 169, na ir brangiausias buvo bliuzoniukas (susileidau kai pamaciau)-249... Išskyrus šį bliuzoniuką, man tokios kainos priimtinos. Labiausiai trūksta palaidinių (iki 80-100lt), megztukų specialiai nėščiosioms (turiu tokį vieną su išmegztu 'ratu' prieky pilvukui), stilingų paltukų ar striukų (iki 250)...
Tikrai įdomu pasidarė, kiek savo garderobui išleidžia
Bet labiausiai norėčiau į kokį H&M užsienyje-rūbeliai stilingi, svarbiausia nebrangūs, gali įsigyti daug neskriaudžiant biudžeto ir taip jaustis puikiai, gražiai atrodyti kasdien, o ne verstis su 2-3 komplektais visą nėštumą...
QUOTE(*Lina* @ 2006 12 05, 19:00)
labai gražių rūbelių
vilniuje yra prie univermago esančioje parduotuvėje Geras rūbas,jie tikrai nenudėvėti,kai kurie ir su etiketėm kaina 40-45lt
Laba diena,
o gal galetum tiksliau nupasakoti kur yra si parduotuve?
Ir dar suku galvą kuo man, pilvūziukei, reikės per šventes apsirengt
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 06, 09:51)
Čia kažkur prie Coca-Cola Plaza kino teatro? Gal žinai pavadinimą, interneto adresą ar dar kokios tikslesnės info, kad būtų lengviau surasti?
O iš kur ta informacija?
Papildyta:
aij, pavadinimas yra
O iš kur ta informacija?
Papildyta:
aij, pavadinimas yra
Viskas dabar tik tvarkoma, ir interneto psl ir visa kita. O parduotuve bus prie Coca cola Plaza Vingis.
Lukterkit siek tiek ir informuosiu daugiau