Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

as tai kiek zinau, ta parduotuve besilaukiancioms "Mamu Zona", kuri sausio men pradzioje atsidarys prie Coca cola plaza kino teatro, butent ir prekiaus stilingais jaunatviskais ir protingai kainuojanciais rubais busimoms mamytems thumbup.gif , o ne kazkokiais "bulviu maisais" schmoll.gif .
Atsakyti
na as tai ir is parodos gavau ta skrajute mamalux.bet ten jokios info kad dar nedirba.tai kaip kvailute nuvariau apsipirkti biggrin.gif .
dar buvau buk mama. kaip lievai. man visko reikia ir striukes, ir kelniu ir bliuskos. pasirinkimas is vis ne koks,medziagos bent bliusku kazkokios sintetines duriancios.dar pardaveja nesimpatiska pasitaike,pasake,kad lakstau po visa parduotuve ,pati nezinau ko noriu. blink.gif as tai zinau ko norejau,tik kad nebuvo is ko rinktis.
kauno bazej visai nieko,bet man kazko brangokai pasirode,o siaip dabar ziema tai labai daug megztiniu,o man taip karsta yra. dar ne mama parduotuvej,bliuskos ir is zerzeto.
apsipirkau humanoj bigsmile.gif tik va beda niekur striukes nerandu.jau taip susipakuoju,kaip su korsetu jauciuosi. schmoll.gif
Atsakyti
O kaip jūs nestuke.gif rengsitės per artėjančias šventes? Man nusimato keli firmų baliukai, dabar stresuoju, kaip pasipuošt, į senas grožybes nebetilpsiu arba atrodysiu juokingai cray.gif
Gal matėte kur nors ką nors gražaus šventėms? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 07, 16:11)
O kaip jūs  nestuke.gif rengsitės per artėjančias šventes? Man nusimato keli firmų baliukai, dabar stresuoju, kaip pasipuošt, į senas grožybes nebetilpsiu arba atrodysiu juokingai  cray.gif
Gal matėte kur nors ką nors gražaus šventėms?  flirt.gif

parduotuvese tikrai pastebejau nemazai graziu suknyciu kurios plateja po krutine, tikirai tiktu nestuke.gif
Atsakyti
Jeigu apie norus, tai... sijonukai, suknelės...aš jų labai pasiilgau, dabar tik į nėštukių kelnes įlendu verysad.gif Ir tai, gražių klasikinių į darbą niekur neradau...Pardavėjos neša tokias bobiškas doh.gif ir vadina jas klasikinėm!
O apie stilių kalbant... Tai, kas dabar madinga ir ne nėštukėms, bet pritaikyta pilveliui biggrin.gif Tokių rūbų tikrai mačiau užsienio parduotuvėse, kai pagavau save žiūrinėjančia rūbus nėštukių skyrely biggrin.gif Jie modeliais, medžiagomis ir spalvomis net nesiskiria, kol nepamatai spec.vietos pilvukui tongue.gif
Aš ir puošnesnį rūbą įsigyčiau, bet kur?!
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 08, 10:06)
Jeigu apie norus, tai... sijonukai, suknelės...aš jų labai pasiilgau, dabar tik į nėštukių kelnes įlendu  verysad.gif  Ir tai, gražių klasikinių į darbą niekur neradau...Pardavėjos neša tokias bobiškas  doh.gif ir vadina jas klasikinėm!
O apie stilių kalbant... Tai, kas dabar madinga ir ne nėštukėms, bet pritaikyta pilveliui  biggrin.gif Tokių rūbų tikrai mačiau užsienio parduotuvėse, kai pagavau save žiūrinėjančia rūbus nėštukių skyrely  biggrin.gif Jie modeliais, medžiagomis ir spalvomis net nesiskiria, kol nepamatai spec.vietos pilvukui  tongue.gif
Aš ir puošnesnį rūbą įsigyčiau, bet kur?!

H&M gamina tokius fainus drabuzius nesciosioms thumbup.gif
Atsakyti
O Lietuvoje H&M gaminiu galima isigyti?
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AJJ @ 2006 12 08, 00:41)

Tik pries tai dar noriu isiklausyti i jusu pageidavimus mielos mamytes!!!!
Rasykite cia visus savo norus!!!

būtų gerai, kad gražių rūbelių galėtų įsigyti ir stambesnės nėštukės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2006 12 08, 16:33)
O Lietuvoje H&M gaminiu galima isigyti?
verysad.gif

g.gif deja, turbut, kad ne
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2006 12 07, 22:52)
parduotuvese tikrai pastebejau nemazai graziu suknyciu kurios plateja po krutine, tikirai tiktu  nestuke.gif

O kur matei, gal išduotum? ax.gif Aš irgi ieškau kokios suknelės unsure.gif
Atsakyti
Visai netycia tokia parduotuvele prie Seskines poliklinikos radau: vadinasi kazkaip "apranga vsiai seimai" ar kazkas pan. (einant nuo auto stovejimo aiksteles i poliklinika kairej pusej raudonu plytu pastatas, iejimas i pusrusi). Ten vienas skyrius visai nauji rubeliai (yra ir nestukems), o kitas skyrius tai nesuprasi - nauji jie ar naudoti - kainos apie 45-55Lt.
Nusipirkau juodas trikotazines kelnes uz 45Lt ("Audime" panasios kazkas apie 100Lt.), pora labai fainu sarafaniuku buvo, bet "S" dydzio verysad.gif taigi netilpau. Palikau jums biggrin.gif

Prie nauju rubeliu maciau ir suknyciu, kurios sventiniam vakarui tiktu. Jei nesibaidot trumpu rankoviu ar petneseliu, nes man su jomis tikrai dabar salta butu...
Atsakyti
As labai grazia, sventine ir puosnia raudona nestuke.gif suknele maciau Madoj...
Atsakyti