Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(r@siukas @ 2006 12 13, 11:39)
As labai grazia, sventine ir puosnia raudona nestuke.gif suknele maciau Madoj...

Gal galima konkrečiau - kur tiksliau, kiek kainuoja? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letka @ 2006 12 12, 21:52)
Visai netycia tokia parduotuvele prie Seskines poliklinikos radau: vadinasi kazkaip "apranga vsiai seimai" ar kazkas pan. (einant nuo auto stovejimo aiksteles i poliklinika kairej pusej raudonu plytu pastatas, iejimas i pusrusi). Ten vienas skyrius visai nauji rubeliai (yra ir nestukems), o kitas skyrius tai nesuprasi - nauji jie ar naudoti - kainos apie 45-55Lt.
Nusipirkau juodas trikotazines kelnes uz 45Lt ("Audime" panasios kazkas apie 100Lt.), pora labai fainu sarafaniuku buvo, bet "S" dydzio verysad.gif  taigi netilpau. Palikau jums  biggrin.gif

Prie nauju rubeliu maciau ir suknyciu, kurios sventiniam vakarui tiktu. Jei nesibaidot trumpu rankoviu ar petneseliu, nes man su jomis tikrai dabar salta butu...

ten gal ir vaikiškų rūbelių yra? g.gif kažkas minėjo parduotuvę šalia Šeškinės poliklinikos, rūsyje lyg... Ar rūsyje? biggrin.gif
na, neveltui nestuke.gif esu, reikėjo atidžiau perskaityti doh.gif matyt, ta pati parduotuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 13 gruodžio 2006 - 16:17
QUOTE(Šmikutis @ 2006 12 13, 10:53)
Gal galima konkrečiau - kur tiksliau, kiek kainuoja? Ačiū  4u.gif

Vilnius, Virsuliskes, Mados parduotuve, II aukstas, skyrelis prie dideliu dydziu (desinej pusej), kaina lygtais 180 lt. Suknele tikrai ispudinga (gal siek tiek atvira, ant petneseliu ir apnuoginta nugara, pusilge)
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu, kol atsidarys naujos parduotuvės nestuke.gif
Paskaitykit šios dienos LR "Stilių",rašo apie nėščiųjų madas flirt.gif Aišku, info lakoniška, bet jau bent kažkas pradėjo mumis ir mūsų grožiu domėtis!
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 15, 14:36)
Laukiu nesulaukiu, kol atsidarys naujos parduotuvės  nestuke.gif
Paskaitykit šios dienos LR "Stilių",rašo apie nėščiųjų madas  flirt.gif Aišku, info lakoniška, bet jau bent kažkas pradėjo mumis ir mūsų grožiu domėtis!

Džiugu iš tikrųjų. Čia gal ta parduotuvė, kur CUP'e greitu laiku atsidarys? Gaila, kad man jau nebelabai aktualu bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2006 12 13, 16:14)
ten gal ir vaikiškų rūbelių yra? g.gif kažkas minėjo parduotuvę šalia Šeškinės poliklinikos, rūsyje lyg... Ar rūsyje? biggrin.gif
na, neveltui nestuke.gif esu, reikėjo atidžiau perskaityti doh.gif matyt, ta pati parduotuvė.

Nea schmoll.gif vaikisku rubeliu ten nepastebejau.
Atsakyti
Nusipirkau kuo puikiausius neshtukishkus dzhinsus parduotuveje JANAMA DŽINSAI (Panevezyje, Babilone). Maciau internete reklamu, kad tokiu parduotuviu yra ir kituose miestuose, pav., Vilniuj yra VCUP'e ir dar keletas kazkur.
Ten, zinoma nera labai didelio pasirinkimo, gal kokius desimt - penkiolika modeliu radau, bet visai neblogi, ir kaina nelabai didele (apie 150 Lt). Ir dydziai visokiausi: nuo XXS iki XXXL. Ir megztuku buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2006 12 18, 12:46)
Nusipirkau kuo puikiausius neshtukishkus dzhinsus parduotuveje JANAMA DŽINSAI

Oho, kažkas naujo didis.gif
Atsakyti
nu Kaune tai tikrai tragedija su nestuke.gif rubeliais,gal kuri zinot kur galeciau nusipirkti grazu sarafana XS- S dydzio? nes visi rubai tik stambesnem man viskas per dideli doh.gif ir aplamai jei jau laukies tai turi but pagyvenus moteriske ,nes mados tai gun_bandana.gif nusisaut galima
Papildyta:
o beje maciau pradzioje temos pamineta kad nesciom rubeliu yra UNITED COLORS OF BENETON bet kad as buvau nuejus ir klausiau tai sake ne neprekiauja,tai kaip cia suprast? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2006 12 19, 21:27)
nu Kaune tai tikrai tragedija su  nestuke.gif  rubeliais,gal kuri zinot kur galeciau nusipirkti grazu sarafana XS- S dydzio? nes visi rubai tik stambesnem man viskas per dideli  doh.gif ir aplamai jei jau laukies tai turi but pagyvenus moteriske ,nes mados tai  gun_bandana.gif nusisaut galima
Papildyta:
o beje maciau pradzioje temos pamineta kad nesciom rubeliu yra UNITED COLORS OF BENETON bet kad as buvau nuejus ir klausiau tai sake ne neprekiauja,tai kaip cia suprast? ax.gif

Sarafana jei pasiseks gal pavyks rasti bazej nestukiu parduotuvej, ten bent dydziai nedideli, o del BENETON tai kiek zinau nestukiu rubais prakiauja tik vilniuj.
Atsakyti
Ale klausyk, ta parduotuvė universalinėj, kažkaip neatsidaro g.gif
Atsakyti
aciu GENDRE, bet jau buvau bazei tai tik vienas sarafaniukas buvo bet man per didelis ir juodas velvetinis, tai jau ten kabo visas apsiveles tongue.gif gaila kad tik Vilniui,turbut ten tai turetu but tikrai neblogu rubeliu nestuke.gif
Atsakyti