Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(dovillee @ 2006 12 19, 23:27)
nu Kaune tai tikrai tragedija su  nestuke.gif  rubeliais,gal kuri zinot kur galeciau nusipirkti grazu sarafana XS- S dydzio? nes visi rubai tik stambesnem man viskas per dideli  doh.gif ir aplamai jei jau laukies tai turi but pagyvenus moteriske ,nes mados tai  gun_bandana.gif nusisaut galima
Papildyta:
o beje maciau pradzioje temos pamineta kad nesciom rubeliu yra UNITED COLORS OF BENETON bet kad as buvau nuejus ir klausiau tai sake ne neprekiauja,tai kaip cia suprast? ax.gif

Vilniuje yra dvi UCB parduotuvės: viena Akropolyje, kita Gedimino pr. Jos abi priklauso skirtingiems savininkams, taigi ir asortimentas skiriasi wink_3.gif Nėšukių rūbais prekiauja tik Gedimino pr. UCB.

Merginos, padariau savaitgalį atradimą. "Bershka" parduotuvėje Akropolyje radau daugybę madingų trikotažinių suknelių-visokių spalvų, modelių, ilgomis/trumpomis rankovėmis thumbup.gif Kadangi jos trikotažinės, tai gražiai tempiasi, kai kurios su dirželiais po krūtine, kai kurios visai be. Kainos 80-130lt. Nėštukėms liuks! Aš vieną šventėms įsigijau clap.gif Ir dar yra liuks palaidinių, po krūtine platėjančių, tikrai galima išsirinkti ir stilingai atrodyti. Na, čia mano patarimai tik toms, kurios nebijo aptemtais rūbeliais parodyt savo arbūziukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 12 20, 01:28)
Ale klausyk, ta parduotuvė universalinėj, kažkaip neatsidaro g.gif

Tikrai, šiandien jau turi atsidaryti clap.gif Gal kas jau patikrinot situaciją? biggrin.gif
Atsakyti
Nuo gruodžio 20 d. atsidaro parduotuvė besilaukiančioms mamoms.
Ar tikrai atsidare?
MAMALUX
Atsakyti
Įdomu, o Supermamos nuolaidų kortelė galios ten? mirksiukas.gif
Šiandien vakarop planuoju ten užsukt ir viską patikrinti nail.gif
Atsakyti
Kazkaip pribrendau parasyt del tos MamaLux parduotuves...
Tei va, pradesiu nuo to, kad suprantu, kad bet kokiu atveju kuo daugiau bus specializuotu nestuke.gif parduotuviu, tuo visoms nestuke.gif bus geriau, o dabar Mamalux atsiradimo istorija...
Mes su nestuke.gif drauge ikureme firma ir nusprendeme specializuotis prekemis nestuke.gif (jau mano anksciau mineta "Mamu Zona"). Ieskojome patalpu, paraseme ir CUPui. Jie atsake, kad yra patalpos 5 aukste, mes pasakem, kad mums tinka, kadangi ten visokie vaikiski daikciukai ir t.t. Taip kad musu prekes ten butu labai i tema. Susitikom su CUPo direktore. Ji labai maloniai issiklausinejo, ka planuojam, kaip kilo ideja, kokiomis prekemis prekiausim... Pasake, kad noretu, kad atsidarytumem gruodi, mes pasakem, kad irgi to norim, papasakojom apie artejancia paroda Litexpo, kad noresim dalinti skrajutes ir t.t. Ji labai pasidziauge (paskui paaiskejo, kad matyt tik pavaidino...)... Paskui parode patalpas - kartu su siulais, siuvykla... Mes nusprendem pasikonsultuot su dizaineriu ir tada atsakyt, bet is pradziu dar buvom linke imti tas patalpas, veliau apsitarem ir nusprendem, kad sios patalpos neatitinka musu noru irengti jaukia parduotuvele, kur butu miela uzeiti, net nebutinai nusiteikus ka nors pirkti... Taigi atsisakem... Nuejus i paroda Litexpo gavome skrajute... ta pacia, kuria ne viena jusu gavo... Kad tose patalpose, kuriu mes atsisakeme, atsidaro parduotuve nestuke.gif ... Taigi malonioji direktore pavoge musu ideja, pasinaudojo mumis... O mes gavom pamoka, kad versle zmones neretai apsimeta gerais ir maloniais... Ir net jei ju verslas yra specializuotas vienaip (turiu omeny siuo atveju patalpu nuoma), tai nereiskia, kad jie nesusigundys isbandyti svetimu ideju ir paragauti kitokio verslo skonio...
Dabar del atsidarymo: kadangi mes su savo mintimis jau gyvenam apie 6 menesius, per kuriuos ieskojom tiekeju, uzmezginejom ivairius kontaktus ir t.t., o ji ta pradejo daryti tik lapkricio menesio pabaigoje, tai nenuostabu, kad iki siol nera atsidariusi ir visko iki galo susitvarkiusi... Zodziu, flag jei v ruki ir sekmes pavogtame versle smile.gif
Nepykit kad issipasakojau... Suprantu, kad ir dabar darau reklama jai... Bet norejosi, kazka pasakyt...
Tikiuosi, kad is tiesu nestuke.gif moterims bus is ko pasirinkti, kad visos naujai besikuriancios parduotuves siulys ne bulviu maisus, o normalius nestukinius drabuzius, su kuriais nebus geda vaikscioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2006 12 22, 10:21)
Oho... bet, žinok, jei kažkas pavogia ką nors TAVO, vėliau jis šimteriopai susimoka už tai tuo, kas brangu JAM. Gavosi, kad ta direktorė yra nebloga taktikė, bet nea kokia strategė... Man kažkaip paskaičius net ir ūpas dingo apsilankyti toje CUP'o parduotuvėje... Na, o kaip su "Mamų zona"? Kada galėsim apsilankyti? Atrodo, beatsidarinėjančios parduotuvės nėštukėms varo didesnį stresą nei jų nebuvimas  g.gif

Aciu uz supratima, palaikyma mirksiukas.gif
Mes atsidaryt planuojam sausio menesi. Labai bijau tikslia data skelbt, nes maza kas, nenoriu, kad paskui kaip su Mamalux butu. Siaip rubu jau turim ir mums jie labai grazus, drauge-kolege sausio pradzioj lukstensis, tai dabar liudi, kad nelabai spejo pasidziaugt tais groziais, o as va po nesekmingo nestumo vis dar laukiu, kada angeliukas nusileis ir irgi galesiu puostis ax.gif Tikiuosi daug virusiuku is klienciu prisigaudyt lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agriva @ 2006 12 22, 10:46)
Aciu uz supratima, palaikyma  mirksiukas.gif
Mes atsidaryt planuojam sausio menesi. Labai bijau tikslia data skelbt, nes maza kas, nenoriu, kad paskui kaip su Mamalux butu. Siaip rubu jau turim ir mums jie labai grazus, drauge-kolege sausio pradzioj lukstensis, tai dabar liudi, kad nelabai spejo pasidziaugt tais groziais, o as va po nesekmingo nestumo vis dar laukiu, kada angeliukas nusileis ir irgi galesiu puostis  ax.gif Tikiuosi daug virusiuku is klienciu prisigaudyt  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Čia ne į temą, bet... Mano ankstesniame darbe buvo tokia kėdė... Žodžiu, pastojo viena kolegė ir išėjo dekretan. Tada tą kėdę perėmė kita darbuotoja... ir taip pat išėjo dekretan smile.gif Vėliau - trečia. O tada, dar nežinodama šitos istorijos (nes buvau neseniai pradėjus dirbti) į šitą kėdę atsisėdau aš.. Na ir nieko. Pakeičiau darbą, o po kurio laiko sužinojau, kad besidarbindama jau laukiausi smile.gif
Gal vertėtų toje parduotuvėje pasistatyti kokią prašmatnią kėdę, į kurią pavargusios nėštukės noriai sėstųsi? O vakarais pačiai patogiai ant jos atsisėdus pelnus skaičiuoti... gal taip gandrus prsišauktum... labai Tau to linkiu. Kaip ir sėkmės versle bei greito parduotuvės atidarymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 22 gruodžio 2006 - 10:57
sveikutes,

Na, ziuriu, kad Agriva jau papasakojo musu liudna istorija verysad.gif Labai smagu, kad yra suprantanciu ir uzjaucianciu. Aciu 4u.gif O del tos MamosLux (net logo panasu i musu pasidare ...) ir VCUP'o direktores (tik veliau is kitu zmoniu isgirdau, kad pas ja zmogiskumo nulis), tai mastau taip, kad "ant kito nelaimes laimingas nebusi". Galu gale nestuke.gif pacios atsirinks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2006 12 22, 10:56)
Čia ne į temą, bet... Mano ankstesniame darbe buvo tokia kėdė... Žodžiu, pastojo viena kolegė ir išėjo dekretan. Tada tą kėdę perėmė kita darbuotoja... ir taip pat išėjo dekretan smile.gif Vėliau - trečia. O tada, dar nežinodama šitos istorijos (nes buvau neseniai pradėjus dirbti) į šitą kėdę atsisėdau aš.. Na ir nieko. Pakeičiau darbą, o po kurio laiko sužinojau, kad besidarbindama jau laukiausi smile.gif
Gal vertėtų toje parduotuvėje pasistatyti kokią prašmatnią kėdę, į kurią pavargusios nėštukės noriai sėstųsi? O vakarais pačiai patogiai ant jos atsisėdus pelnus skaičiuoti... gal taip gandrus prsišauktum... labai Tau to linkiu. Kaip ir sėkmės versle bei greito parduotuvės atidarymo  4u.gif

O vaikiukai nebuvo panašūs lotuliukas.gif

Tai vat , buvau jau ir šiandien naujojoj pardėj. Sužavėta nelikau, jei kuri tikitės riškių gražių spalvų, tai man bent jau nieks nepasimatė. Vien juoda , ruda, pilka, balta ir raudonos dar truputi. Visi drabužėliai gan niūrųs. Žinoma yra blizgaus audinio viena palaidinė, pilka. Nemažai sintetikos, sijonai gipiūriniai arba bobulyčių stiliaus. Nežinau man tikrai nebuvo ACH Kaip Faina verysad.gif . O dar prižiūrėtoja vaikštanti iš paskos ir tylinti lyg vandens į burną paėmus, bjauriai pasijaučiau, lyg vagilka. Nė per žingsnį neatsitraukė, stovi už nugaros ir gana.
Gal kitos pasipasakos geresnius įspūdžius ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 12 22, 11:27)
O vaikiukai nebuvo panašūs lotuliukas.gif

smile.gif niu, aš ne pirtyje dirbau.... sėdėjom ten visos su sijonais ar kelnėm

o dėl parduotuvių nėštukėms VLN, kiek pamenu, yra:
Būk mama (Kalvarijų g.)
UCB (Gedimino pr.)
Bimbo (Kęstučio g.)
kažkokia parduotuvė Šeškinėje pakeliui į polikliniką
MAMALUX (VCUP)
ir MamųZona atsidarys prie Vingio sausį
ar kažką praleidau? gal kažlkur pražiopsojau išsamesnį sąrašą?

šeštadienį verkiant reikės įsigyti naujų drabužėlių. tik man dar štai kas įdomu - kokio dydžio rinktis? juk nenoriu, kad būtų "kaip tik", noriu, kad užtektų "iki pat pabaigos". gal yra kažkokia sistema apskaičiuoti, iki kiek papilnėsiu?
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2006 12 22, 11:55)
smile.gif niu, aš ne pirtyje dirbau.... sėdėjom ten visos su sijonais ar kelnėm

o dėl parduotuvių nėštukėms VLN, kiek pamenu, yra:
Būk mama (Kalvarijų g.)
UCB (Gedimino pr.)
Bimbo (Kęstučio g.)
kažkokia parduotuvė Šeškinėje pakeliui į polikliniką
MAMALUX (VCUP)
ir MamųZona atsidarys prie Vingio sausį
ar kažką praleidau? gal kažlkur pražiopsojau išsamesnį sąrašą?

šeštadienį verkiant reikės įsigyti naujų drabužėlių. tik man dar štai kas įdomu - kokio dydžio rinktis? juk nenoriu, kad būtų "kaip tik", noriu, kad užtektų "iki pat pabaigos". gal yra kažkokia sistema apskaičiuoti, iki kiek papilnėsiu?

lotuliukas.gif Be šansų ką nors paskaičiuoti. Aš su pirmu iš 46d nėštumo pradžioj į 52d pabaigoj perėjau. Bet pagal savo augimo tempus gali kažką paderint. Juk matai kas daugiau auga ar tik pilvas ar viskas kartu. Man pvz. labai pastambėjo rankos , pečiai na ir pilvukas augo, o kojos kaip buvo 46 taip ir liko. Ir apatinės dalies tokio dydžio iki galo pakako (nuo 4 mėn. dar ir po gimdymo panešiojau kol į normalius savo įlindau), ko negaliu pasakyt apie viršutinę blush2.gif,teko pripažint kad užaugau doh.gif ir dėtis net 52 d..
Drabužėliai juk reguliuojasi (pvz. kelnės, sijonai) o viršus visvien laisvesnis būna, kad pilvukas tilptų, juk nieks nenori palapinių, tai gali truputuką į pabaigą ir apsitempus palaidinė būt.
Atsakyti
Vakar vakare buvau užsukus į Mamalux CUP'e. Kaip supratau, pataikiau į kviestiniams svečiams skirtą atidarymą blink.gif Kasos aparato jie dar neturėjo, pirkėjų taip pat dar nepriiminėjo.
Šiaip gaila, kad Mamu zona tik sausį planuoja atsidaryt. Man gražių rūbelių reikia dabar, nes į darbą vaikštau, į priešnėštukinius netelpu. Tai gal jūs be tos parduotuvės mums nestuke.gif kokį primėmimą-apsipirkimą suorganizuotumėt? g.gif thumbup.gif
Atsakyti
ar kam nors yra iškilus bėda su pėdkelnėm? atrodo, patogiausia būtų nešiot sukneles, bet žiemą gi šalta. ką čia daryt? tos paprastos tai spaudžia
Atsakyti