Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Buvau siandien Mamu zonoje biggrin.gif Vargses pardavejos, nes matyt ismatavau vos ne visa parduotuve doh.gif

Nusipirkau bridzus ir bliuzoniuka, sumokejau 259LT 4u.gif

Oi dar vakar buvau ten, isigijau dirza pilvui uz 49LT biggrin.gif

Siaip rubai grazus, tik mano figurai negraziai atrode doh.gif arba as labai priekabi biggrin.gif Noriu buti liekna kaip pries neshtuma, bet su neshtukiniais atrodau dar storesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2007 02 25, 18:46)
nestukes, ar vkas lankesi Kaune dar ne mamoj.  Ten gerokai atsinaujino drabuzeliu nestukem  asortimentas smile.gif .  Tikrai rekomenduoju. Aptarnauja kantriai.Kainos tikrai nera dideles.

O kur yra ta dar ne mama??? Nes kt.savaitę žadu lėkt Kaunan, tai mielai pasidairyčiau ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
buvau praeita savaite Kaune Silainiu Norfoj (Naujakuriu g.), nepatikesit, bet radau dzinsiukus nestuke.gif ir visai neblogi. aisku pasirinkimas ner jau toks didelis, bet yra ir zieminiu ir vasariniu, sarafanu ir beje kainos visai normalio. as uz dzinsus mokejau 120 lt. jau buvau apsiavus labai smagus. Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
Labai reikia konsultacijos, Eurovaistineje mačiau kelnaičiu visokių visokiausių, skirtų pagimdžiusioms mamytėms, kaip man išsirinkti toje modelių gausoje ir kaip dydį savo sužinoti (mums lygiai dabar šeši mėnesiai), patarkite kas nors konkrečiai, dėkui iš anksto
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2007 03 05, 10:02)
Labai reikia konsultacijos, Eurovaistineje mačiau kelnaičiu visokių visokiausių, skirtų pagimdžiusioms mamytėms, kaip man išsirinkti toje modelių gausoje ir kaip dydį savo sužinoti (mums lygiai dabar šeši mėnesiai), patarkite kas nors konkrečiai, dėkui iš anksto

Turetu mergaite kur konsultuoja patarti, as pirmam gimdymuųi pirkau liemenele, tai labai gerai patare ir galejau pasimatuoti.
Atsakyti
Kur galima nusipirkti liemeneliu nesciom Vilniuje? Zinau lyg tais Triumph parduotuvese yra, o gal dar kur?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 03 05, 14:29)
Kur galima nusipirkti liemeneliu nesciom Vilniuje? Zinau lyg tais Triumph parduotuvese yra, o gal dar kur?

Vaistinėse yra, nėščiųjų rūbų parduotuvėse, mamų zonoj tikrai mačiau ir pėdkelnės dar buvo specialios...Visose Eurovaistinėse yra, pati pirkau per pirmąjį nėštumą.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2007 03 05, 13:33)
Vaistinėse yra, nėščiųjų rūbų parduotuvėse, mamų zonoj tikrai mačiau ir pėdkelnės dar buvo specialios...Visose Eurovaistinėse yra, pati pirkau per pirmąjį nėštumą.

dar yra "Kotrynoj", mačiau ir MamLux'e, ir Eurovaistinėj.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2007 03 05, 14:33)

QUOTE(Aurėja @ 2007 03 05, 17:39)
dar yra "Kotrynoj", mačiau ir MamLux'e, ir Eurovaistinėj.

Aciu merginos, ieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(Saulė @ 2007 03 03, 20:21)
sveikos merginos,
buvau praeita savaite Kaune Silainiu Norfoj (Naujakuriu g.), nepatikesit, bet radau dzinsiukus  nestuke.gif  ir visai neblogi. aisku pasirinkimas ner jau toks didelis, bet yra ir zieminiu ir vasariniu, sarafanu ir beje kainos visai normalio. as uz dzinsus mokejau 120 lt. jau buvau apsiavus labai smagus. Sėkmės.  smile.gif

o kur konkrečiai? Ar džinsų parduotuvėj, ar pačioj norfoj? Nes aš šiandien buvau užsukus į tą džinsų parduotuvę Šilainių Norfoje, bet kažkaip nieko gero nėštukėm nemačiau, gal ne ten ieškojau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2007 03 05, 11:02)

Man kineziterapeutė apie diržus po gimdymo patarė rinktis taip: diržo apimtį imti tokią, kokia buvo pilvo prieš nėštumą ir pridedant 10-15cm. Jeigu bus per daug aptemptas bus sunku kvėpuoti. Gal pagelbės ir renkantis kelnaites.
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2007 03 03, 19:54)
O kur yra ta dar ne mama??? Nes kt.savaitę žadu lėkt Kaunan, tai mielai pasidairyčiau  ax.gif

LABUKS
Parduotuve dar ne mama Kaune yra Donelaicio 91, lygiagreciai laives alejos.
Atsakyti