Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Vakar buvau Mamu Zonoj, maciau tikrai graziu kelnyciu ir bliuzeliu, bet jau nepirkau, nes tik menuo liko - gaila pinigeliu (kaip nors istempsiu) ax.gif
Atsakyti
aš penktadienį bandžiau kažką padoraus rasti kaune, bet nepavyko. tokios gariūnų stiliaus kelnės arba storos skaros. turbūt teks vilniuj apsilankyt, nors tik 2 mėnesiai liko.
Atsakyti
Bedos tai didziulES su tais rubeliais.Nors man taip pat liko tik 2 men iki gimdymo, bet neimanoma pratempt su siltom kelnem, tai sumasciau sarafano kokio paieskoti savaitgali Kaune, be sansu, bazej visi tiek patys zieminiai rubai, Megoj (nestukiu skyrium - "be zodziu", Donelaicio g.dar baisiau.Zodziu, tragedija....
Papildyta:
Merginos patarkit kur kaune liemenelę pirkti? ax.gif

uzeik i Triumph parduotuve, PC Savas, pati laukiuosi ir tame skyriuje dirbu, tai pasirupinau net du modeliukus, beje, dabar yra gauta vienkartine kolekcija maitinancioms, spalva rozine ir sampano, grazus modeliukai.Dydziai iki E, kaina iki 70Lt.Jei nebusiu as pati, aptarnaus kitos merginos, parodys ir patars.Beje, as jau dabar pradejau tokia liemenele nesioti, nes labai patogi,neturi lankeliu ir niekur nespaudzia.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 03 23, 16:06)
Kokios kainos mazdaug Zaroje sukneliu?

ivairios, as man labai ciotka nusipirkau uz 180 lt... bet pasizvalgyt tikrai verta... smile.gif
Atsakyti
savaitgalį buvau Vilniuje, tai bandžiau apžiūrėtį kas ten parduotuvėse gero - tai gražiausi rūbeliai man Mamalux pasirodė, tik gaila neprisitaikiau aš ten sau kelnių, tai nusipirkau iš Būk mama, juodas, klasikines, tai man su jomis bus labai patogu ir į darbą, ir kur kitur išlėkti wub.gif
Atsakyti
o aš vakar užsukau į Aprangą, tai net nustebau kiek modelių "nėščioms", visi laisvi rūbai, tik kad žiūrėt nelabai yra į ką arba kaina unreal tokia doh.gif
Atsakyti
Aš mamų zonoj užvakar nusipirkau džinsus, labai patogūs ir modeliukas visai nieko, be papildomai prisiūtos trikotažinės juostos, atrodo kaip paprasti džinsai tik nugaroje į liemenį įverta guma su kilputėm ir atleidi kiek tau reikia. Ant tokių kelnių gali bet kokia palaidinė užsivilkti ir nesišvies jokios trikotažo juostos.
Be to tądien užsukau į Zarą centre (buvusį vaikų pasaulį) kokių ten gražių suknyčių ir palaidinukių platėjančių nuo krūtinės yra... Nužiūrėjau kelias galvoju reiks vėliau nuvažiuot nusipirkt. Kai dabar tokia laisva mada, tai nėra jokio reikalo pirktis daug specializuotų drabužių, o juo lab, kad man didžiausiais pilvas bus vasarą, kai labai didelis drabužių pasirinkimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2007 03 20, 23:06)
Sveiki. Siame puslapyje narsau jau senokai, bet tik dabar tapau nare. Laukiuosi pirma karta, jau 29 sav. Noreciau paklausti, gal kuri zinote - kur butu galima isigyti vakarine suknele besilaukianciai? Balandzio pabaigoje esu kvieciama i vestuves, tai noretusi graziai atrodyti  ax.gif . Man nesvarbu ar pirkti ar siutis ar nuomotis, kad tik butu i ka ziureti. Busiu dekinga uz bet kokia info

http://www.next.co.uk/, uzeik i maternity skyreli yra labai grazi vakarine juoda suknele su kaspinu nestuke.gif
Atsakyti
as tai pirkau Klaipedoje is Buk mama, ten kelis modeliukus radau, bet siaip tai nieko gero. sau tinkanciu radau Zaroje. o siaip tai ir neaplenkiu sekond hand parduotuveliu, galima rast geru dalykeliu.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 03 28, 09:43)
o aš vakar užsukau į Aprangą, tai net nustebau kiek modelių "nėščioms", visi laisvi rūbai, tik kad žiūrėt nelabai yra į ką arba kaina unreal tokia doh.gif

nana, kurioj čia "Aprangoj" matei ( iš patirties žinau, kad skirtingose "aprangose" skiriasi asortimentas) ir "nėščioms" reiškia dideli dydžiai ar kaip suprast? bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau vakar Zaroj - nieko neradau.
O stai United Colors of Benetton (Gedimino pr.) esanciame nestukiu skyrelyje labai graziu kapriuku, suknyciu, sijonuku, palaidinukiu prisipirkau vasarai:super
tik kainos, oj kaip kandziojasi doh.gif
Atsakyti
galeciau pasiulyti apsilankyti pas "mamalux"... neseniai ten maciau tokiu neblogu suknelyciu... gal tiks kas nors? ir sijonukas, toks juodas, vakarinis... ax.gif

Papildyta:
oi... pameciau tekstuka...

Sveiki. Siame puslapyje narsau jau senokai, bet tik dabar tapau nare. Laukiuosi pirma karta, jau 29 sav. Noreciau paklausti, gal kuri zinote - kur butu galima isigyti vakarine suknele besilaukianciai? Balandzio pabaigoje esu kvieciama i vestuves, tai noretusi graziai atrodyti . Man nesvarbu ar pirkti ar siutis ar nuomotis, kad tik butu i ka ziureti. Busiu dekinga uz bet kokia info
Atsakyti