Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 09 09, 16:37)
Oi kaip tiksliai pasakyta thumbup.gif  Mane nervino ir uošvis, ir vyro sesuo, kuri kažkodėl nutarė kad tai JOS šventė ir uošvienė, kuri nė pirštelio nepajudino man padėti....
Papildyta:

Tai mes jau laimingi, kad gyvenimas galų gale vėl tapo normalus smile.gif))) O Girinio parkas....kai pripasakojo, kiek jie akcijų atrakcijų daro, ir tuoktuvės prie aukuro ir senoviškai keptas karpis ir pan...sakom - taigi faina, imam.  Nuvažiavom. Max 20 minučių buvo smagu. Tada ima ir paaiškėja, kad tuoktuvių prie aukuro nebus, nes naktį lijo (o buvom mes pas juos 16 ta val ir tikrai buvo galima sutvarkyt jeigu ten kas ir sugriuvo), karpio irgi nebus. Atskaite tipo tosta, tipo paskaitą apie ekologiją ir pan, galvojau kiek dar laiko maniškiai tvers. Tai tiesą pasakius 2 valandos gerokai prailgo.. neverta tiek mokėti vien už gražią aplinką.

o bent ar grazus tas girinio parkas?ar tik trys berzeliai ir pavesine, ir kiek jums tas malonumas kainavo jei ne paslaptis, mat mums tas girinio parkas visiskai pakeliui i sodyba ir kazkaip pradejau mastyt apie ji, bet po tokiu komentaru pradedu abejot, is kitos puses man nereikia ten jokiu trakciju atrakciju, noriu tik grazioj vietoj pasifotografuot , norisi kad zmoniu aplink nedaug butu,uztai ir uzsikabinau uz sito girinio smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Noriu parekomenduoti pora dalykų:
siūlau kuo anksčiau viską susiorganizuoti, kad liktų laiko poilsiui ir kitiems dalykams (nors man pačiai vis atrodydavo: ai, dar daug laiko liko - dar ką nors geresnio rasiu/sugalvosiu). Pavyzdžiui, labai galiuosi, kad taip ir nespėjau (nors planavau) per paskutines dvi savaites ramiai ir šventiškai, ir paskutinįjį kartą pavakarieniauti ir linksmai praleisti laiką su sužadėtiniu (o ne vyru), tiesiog leisti sau (ir jam) "pajusti laiką" ir juo pasigėrėti, taip pat panašiai pasikviesti vakarienės vienus tėvus, tuomet - kitus, skirti laiko kad ir dvasiniams dalykams (ar tylai, ar maldai, ar mėgstamai knygai). Žodžiu, paskutinį mėnesį buvo chaosas ir pritrūko ramaus priėmimo kitokio statuso, gyvenimo apgalvojimo ar tiesiog pasimėgavimo jaunyste, nes, kaip žinia, sutuoktuvės, kad ir koks kartais atrodo menkas - visgi yra pasikeitimas (situacijos, net gyvenimo).
Ir antras dalykas: kai kurioms tai visiškai savaime suprantama ir net nekyla tokių problemų, tačiau man pritrūko pasitikėjimo savimi, aiškiai nusprendžiant, ko pati noriu. Pavyzdžiui, savo kirpėja visiškai pasitikėjau, tačiau, kadangi norėjau šukuosenos, kuri būtų atrodžiusi nešventiškai, sutikau šukuotis kiek kitaip. Ir suklydau smile.gif bet tik dėl savo pačios kaltės smile.gif (tiesą sakant, tai ne pirma per gyvenimą tokio pobūdžio klaida - gyveni ir vis mokaisi biggrin.gif arba nesugebi pasimokyti tongue.gif).
Sėkmės žinant ko norite ir spėjant smile.gif!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo who: 06 lapkričio 2008 - 10:03
QUOTE(slitka @ 2008 11 06, 10:23)
o bent ar grazus tas girinio parkas?ar tik trys berzeliai ir pavesine, ir kiek jums tas malonumas kainavo jei ne paslaptis, mat mums tas girinio parkas visiskai pakeliui i sodyba ir kazkaip pradejau mastyt apie ji, bet po tokiu komentaru  pradedu abejot, is kitos puses man nereikia ten jokiu trakciju atrakciju, noriu tik grazioj vietoj pasifotografuot , norisi kad zmoniu aplink nedaug butu,uztai ir uzsikabinau uz sito girinio smile.gif

Kai as domejaus, tai sake, kad vien uz apsilankyma ten reikia moket, ar tai 150, dabar negaliu tiksliai pasakyt, nepamenu. O kai ju siulomas zmogelis uz karieta ir zirgus valandai paprase apie 2000... lotuliukas.gif Ai kazkaip "atsoko" fantazija, pasirinkom kita varianta ir nei kiek nesigailiu, nes viskas buvo liuks - mes i Birstona vaziavom. Viskas nemokamai, o vaizdai - super wub.gif

Jei man kas leistu pakartot vestuves - nei puse ausies neklausyciau anytos, nepriimciau is jos nei tos dalies pinigeliu, kuria ji mums dave, isvis neleisciau ir nepatikeciau jai absoliuciai jokiu planavimo darbu. Ka organizavo ji, viskuo nusivyliau. schmoll.gif O ka pasidarem mes patys - liuks buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 07 lapkričio 2008 - 12:56
QUOTE(aridax @ 2008 11 07, 13:54)
Kai as domejaus, tai sake, kad vien uz apsilankyma ten reikia moket, ar tai 150, dabar negaliu tiksliai pasakyt, nepamenu. O kai ju siulomas zmogelis uz karieta ir zirgus valandai paprase apie 2000...  lotuliukas.gif  Ai kazkaip "atsoko" fantazija, pasirinkom kita varianta ir nei kiek nesigailiu, nes viskas buvo liuks - mes i Birstona vaziavom. Viskas nemokamai, o vaizdai - super  wub.gif

Jei man kas leistu pakartot vestuves - nei puse ausies neklausyciau anytos, nepriimciau is jos nei tos dalies pinigeliu, kuria ji mums dave, isvis neleisciau ir nepatikeciau jai absoliuciai jokiu planavimo darbu. Ka organizavo ji, viskuo nusivyliau. schmoll.gif  O ka pasidarem mes patys - liuks buvo  thumbup.gif

niu jop, nepigus tas girinio parkas...tik tiek kad i rumsiskes toks apsilankymas irgi nepigiai kainuoja, trumpai tariant nemokamu graziu vietu beveik niekur rast negalima sad.gif dar esu girdejus apie Kadagiu sleny, cia uz vaisvydas, uz Arlaviskiu gal ten nieko, reikes vaziuot apsiuostyt.
beje gal gali isduot paslapti kur konkreciai birstone vazinejotes blush2.gif
Atsakyti
siulyciau viska kuo greiciau susirasti ir uzsisakyti (sventimo vieta, fotografa ir t.t) pasirasyti su jais sutarti, kad salygos ir apmokejimas nesikeis, nes viskas brangta kaip ant mieliu. Viena menesi viena kaina, kita menesi jau daug brangiau
Atsakyti
[quote=rallaa,2008 11 10, 11:48]
siulyciau viska kuo greiciau susirasti ir uzsisakyti (sventimo vieta, fotografa ir t.t) pasirasyti su jais sutarti, kad salygos ir apmokejimas nesikeis, nes viskas brangta kaip ant mieliu. Viena menesi viena kaina, kita menesi jau daug brangiau
[/quot
faktas kaip blynas, kad viska organizuoti is anksto reikia, likus puse metu iki vestuviu gali nieko gero nerast, na fotografa ar muzikanta gali atkapstyt, bet su sodybom tikrai sunkiau, mes sodyba uzsisakem vasara, lygiai metus pries vestuves smile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, rasau diplomi darba tema Klaipedos miesto vestuviu planavimo imoniu veikla.
Gal galetumet atsakyti i kelis pateiktos anketos klausimus susijusius su vestuviu planavimu imonemis Klaipedoje
http://www.apklausa.....php?form=17889
Labai aciu uz bendradarbiavima
Atsakyti
turbut vienintelis dalykas kuri pakeisciau - nebesideciau nuometo, nebent trumputi, nes labai nematogu buvo. O siaip tai nekeisciau visiskai nieko, dar noreciau pakartoti tokias vestuves kokios buvo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linoosikas @ 2009 04 04, 15:40)
turbut vienintelis dalykas kuri pakeisciau - nebesideciau nuometo, nebent trumputi, nes labai nematogu buvo. O siaip tai nekeisciau visiskai nieko, dar noreciau pakartoti tokias vestuves kokios buvo wub.gif  thumbup.gif

o kodel nepatogu buvo blink.gif del ilgumo ar siaip kliuvo,visi norejo per pati apkabint lotuliukas.gif nu zinai,kaip buna,uzdeda ikause sveciai savo rankas,ir nesupranta,kad negalima tasyti ir visai liesti jaunosios biggrin.gif joke 4u.gif
Atsakyti
sestas punktas pats geriausias thumbup.gif
Papildyta:
oi atleiskit, norejau atsakyti vienai merginai, bet mano zinute atsidure nevietoj. esu naujoke, tai truputi suklydau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linoosikas @ 2009 04 04, 14:40)
turbut vienintelis dalykas kuri pakeisciau - nebesideciau nuometo, nebent trumputi, nes labai nematogu buvo. O siaip tai nekeisciau visiskai nieko, dar noreciau pakartoti tokias vestuves kokios buvo wub.gif  thumbup.gif

ir man idomu - kodėl? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 04 04, 16:39)
o kodel nepatogu buvo blink.gif del ilgumo ar siaip kliuvo,visi norejo per pati apkabint lotuliukas.gif nu zinai,kaip buna,uzdeda ikause sveciai savo rankas,ir nesupranta,kad negalima tasyti ir visai liesti jaunosios biggrin.gif joke 4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif oj kaip pralinksminai lotuliukas.gif
gal ir taip butu buve su tais ikauseliais, bet lyg nujausdama nusiemiau nuometa is karto po pirmojo sokio lotuliukas.gif
vajej.. ale ir melage as.. - paziurejau i nuotraukas dabar, kad as valsa jau be nuometo sokau lotuliukas.gif reiskias istveriau maziau nei galvojau iki siol lotuliukas.gif

o nepatogu nes jis ilgas, beveik sieke zeme, kabinosi prie sukneles, o ir kelioneje vis maisesi (mes is Vilniaus i Birzus vaziavom, apie 210 km.), tai nei galvos pasiukiosi normaliai, prie zemes vis trauke lotuliukas.gif didziaja laiko dali ant rankos uzsimetus nesiojausi arba uzsimesdavau ant peties lotuliukas.gif
vasara gal kitaip butu, bet ziema tikrai nepatogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linoosikas: 07 balandžio 2009 - 19:04