QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 09 09, 16:37)
Oi kaip tiksliai pasakyta
Mane nervino ir uošvis, ir vyro sesuo, kuri kažkodėl nutarė kad tai JOS šventė ir uošvienė, kuri nė pirštelio nepajudino man padėti....
Papildyta:
Tai mes jau laimingi, kad gyvenimas galų gale vėl tapo normalus
))) O Girinio parkas....kai pripasakojo, kiek jie akcijų atrakcijų daro, ir tuoktuvės prie aukuro ir senoviškai keptas karpis ir pan...sakom - taigi faina, imam. Nuvažiavom. Max 20 minučių buvo smagu. Tada ima ir paaiškėja, kad tuoktuvių prie aukuro nebus, nes naktį lijo (o buvom mes pas juos 16 ta val ir tikrai buvo galima sutvarkyt jeigu ten kas ir sugriuvo), karpio irgi nebus. Atskaite tipo tosta, tipo paskaitą apie ekologiją ir pan, galvojau kiek dar laiko maniškiai tvers. Tai tiesą pasakius 2 valandos gerokai prailgo.. neverta tiek mokėti vien už gražią aplinką.

Papildyta:
Tai mes jau laimingi, kad gyvenimas galų gale vėl tapo normalus

o bent ar grazus tas girinio parkas?ar tik trys berzeliai ir pavesine, ir kiek jums tas malonumas kainavo jei ne paslaptis, mat mums tas girinio parkas visiskai pakeliui i sodyba ir kazkaip pradejau mastyt apie ji, bet po tokiu komentaru pradedu abejot, is kitos puses man nereikia ten jokiu trakciju atrakciju, noriu tik grazioj vietoj pasifotografuot , norisi kad zmoniu aplink nedaug butu,uztai ir uzsikabinau uz sito girinio