Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(barbarise @ 2009 05 30, 23:33)
Noreciau pakartoti musu vestuves dar simta kartu smile.gif ir kaip cia dauguma saket, viskas tirkai tobula buvo smile.gif tik zinot, gal i CMB neiciau...per daug susiraukusiu personalo veidu sad.gif ir tas ikyrumas...Visa pusvalandi mus sugebejo iskankinti, kaip stovet, kaip pasirasyt, ju fotografo nuotraukas per prievarta ibruko (atseit musu fotografui neleidziama fotografuoti is priekio ir pan...bet kai uzsisakem, tai ivskas buvo leidziama tongue.gif) tai netekejusios mergaites gerai pagalvokit, pries renkantis CMB...

Mes nusprendem neiti i CMB blink.gif kelis kartus buvom draugu vestuvese, tai baisiai salta man ten ir nejauku...visiskai jokios romantikos blush2.gif
Atsakyti
o aš tai tikrai nedaryčiau antros vestuvių dienos g.gif oi kaip man ji nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
musu tai muzikantas buvo klaikus, vos neivare man infakrto, bet neiko jo laimei nebuvo isvytas, aisku del to man labai verysad.gif
ir kitas dalykas nebuciau taip linkusi paistiketi sventes vietos atparnaujanciu personalu, bet visa kita buvo tiesiog fnatastiska. ir viena kas svarbaiusiai - tiesiog dalyvauti nes jau bet kokia nesekme ir bandymas ja gelbeti nieko nebepakeis. kaip mano atveju blogas muzikantas.
Atsakyti
Dabar jai tuokciaus imciau profesionalu fotografa,ir kur protas buvo doh.gif kai pusbrolis pasisiule pafilmuoti(jis dyrba LIETUVOS TELEVIZIJOJ)supratima turejo filmuoti,bet isgert buvo noras didesnis,iki siol guli(10 metu)kasete nesutvarkyta,o sake sutvarkys viska ir bus kaip dovana,daugiau nieko nekeisciau,ir ta tortine suknia nemaise visa vakara sokt ir duotis su visais thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai tik puokštę užsisakinėčiau iš kitos gėlininkės, nes su savo pagražinimais, tai ji padarė kažkokią nesąmonę - gerai, kad nuotraukose nelabai tai matosi.
O visi smulkūs nesklandumai yra susiję su šeimos nariais - darbus, kuriuos jiems davėme, nelabai kaip atliko, bet ką jau padarysi... visgi apart mūsų niekas to gal net nepastebėjo.
Visgi vestuves daryti tikrai verta thumbup.gif nors joms ruošiantis nuolat apninka abejonių - kam tiek ruoštis ir pinigų tiek aukot...
Atsakyti
Mes savo sventeje nieko praktiskai nekeistumeme tik viena smulkmena, nebepasitikeciau taip aklai sukneles nuomos salonu, nes pazadetasis svarkelis sugadino visa sukneles vaizda, nes buvo pasiutas per diena, net neprimatavus, tai peciu siules ejo vos ne ties viduriu rankos ir svarkelis atrode kaip apsmukes. O daugiau visa svente buvo pasakiska. Net mano vyras taip nenorejes sventes (jam atrode kad butu uztektinai tik susirasyti) liko labai patenkintas ir vis tebevarto vestuviu nuotraukas wub.gif
Atsakyti
Mano vestuves buvo puikios, visi giria ir maista ir nuotaika wub.gif
Ka daryciau kitaip g.gif
Turbut duociau jaunikiui raminanciu nes jau labai persigandes veidas baznycioj buvo blush2.gif
puokste daryciausi kitur, nes i vakara keletas rozyciu iskrito, o mokejau apie 100 lt
isgerciau kokiu liuosuojanciu ar espumisano, nes nezinia nuo kuo pute pilva ir atrodziau kaip nescia blush2.gif kaip pasiziuri filmuota medziaga tai daug kur laikausi uz pilvo blush2.gif

O seip buvo nerealu, savo ir jaunikio isvaizda buvau labai patenkinta, oras nusiseke, maistas kaip jau minejau buvo geras,aplinka prabangi, suknele grazi, patogi, bateliai nespaude. Ir visai nedaug mums jos kainavo, daug ka gavom papigiai nes MB pats biski toj sriti dirba, tai pazistami neatsisake pagelbet biggrin.gif
Atsakyti
is esmes viskas,buvo puiku,tik 2dalykus daryciau kitaip,butinai darykit sveciu susodinimo korteles mirksiukas.gif nes buvo virs 80zmoniu,ir vyko balaganas,kol visi apsisprende kur noretu sedeti,o kiti liko nepatenkinti rolleyes.gif nedarem,nes kazkaip pagalvojau,kad as irgi nenoreciau,jog kazkas nusprestu uz mane kas kur sedes ax.gif pasirodo klydau blush2.gif ,ir 5nio vakara eiciau miegot anksti,nes iki 4ryto pakavom sveciams saldainius doh.gif o keltis teko pries 7 biggrin.gif tai tiek,visa kita pasaka thumbup.gif
Atsakyti
kitur daryčiausi šukuoseną, nes beveik nepurškė lako, per vestuves lijo, taigi dar nedaėjus iki bažnyčios dalis šukuosenos išsileido...ir apskritai stengčiaus kuo daugiau darbų patikėt kitiems, nes kai prisiimi viską pati, tai paskui lieka mažai džiaugsmo ir daug rūpesčiųsmile.gif))
Atsakyti
QUOTE(gili_upė @ 2009 06 18, 23:05)
kitur daryčiausi šukuoseną, nes beveik nepurškė lako, per vestuves lijo, taigi dar nedaėjus iki bažnyčios dalis šukuosenos išsileido...ir apskritai stengčiaus kuo daugiau darbų patikėt kitiems, nes kai prisiimi viską pati, tai paskui lieka mažai džiaugsmo ir daug rūpesčiųsmile.gif))

o kas tie "kiti"?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 06 19, 07:30)
o kas tie "kiti"?

na, tarkim mūsų šventė vyko laive..taigi reikėjo derintis su šeimininke,
kuri ten turėjo dengti stalus..atskirai saldumynai..reikėjo galvot..kas kokius tortus vestuvių dieną į tą
laivą atveš..dabar rinkčiaus koki restoraną, kur viskas būtų padengta ir atvežta kad nebūtų tokio lakstymo..
nesirinkčiau ir laivo(nors ir dengto), nes mintis graži, tačiau atspėt orus pas mus sudėtinga, rinkčiaus šventės vedėjus būtinai..bet kadangi neturėjom daug pinigėlių, kai tuokėmės, tai taip ir gavos..kad darėm kaip pigiau,
o tada gavos daug lakstymo, taigi jei daryčiau antrą kart gerai pagalvočiau kur verta taupyti ir kur ne.. 4u.gif
Atsakyti
puokstele buciau dariusi kitur ...bet ir tai ka fabau , buvo pakenciama 4u.gif
Visa kita wub.gif
Atsakyti