Sveiki,
Rasau baigiamaji darba, kurio tema yra "vestuviu organizavimo imoniu veikla". Man reikia atlkti tyrima, o tam kad tai padaryciau reikia apklausti nemazai zmoniu. Man kiekvieno Jusu nuomone yra svarbi, atsakykite prasau i kelis klausimus mano anketoje. http://www.apklausa.....php?form=17889
Su pagarba,
Diana
Diena pries vestuves skirciau daugiau laiko sau ir vazineciau visur viena, kad niekas pasoneje nebambetu ar as dar ilgai
nupirkciau daugiau sampano, nes truputi pritrukom
stengciaus neapsiverkti sakydama priesaika prie altoriaus nors dauguma sake kad grazu.. Rinkciausi kita fotografa ir filmuotoja nes jie neverti sumoketu pinigu..O visa kita buvo puiku

Merginos, kuriu vestuves jau praejo, pasireikskite cia ir pasidalinkite savo mintimis, ka darytumete kitaip, jei tik galetumete viska suplanuoti is naujo?

mano vestuves buvo tobulos, nebuvo jokiu nesklandumu. gal paskirciau tik daugiau laiko fotoatelje, nes turejom gera idomu fotografa Samoilenko, kuris padare nemazai graziu ir idomiu nestatisku kadru, tik galejo buti daugiau ju. fotoatelje buvome 1val 20 min. Pritruko Rumsiskese laiko- turejom 1 val programa jaunavedziams ir dar 1 val 20 min uzkandziams ir foto, tai kadangi oras buvo geras, gelejo ten laiko buti daugiau. ir dar- lekit mergaites i povestuvine kelione iskart po vestuviu, kad galetumete dar nors kiek pratesti ta eufoine busena ir laime begaline, kuria patirsite vestuviu diena.
o mes iskart po vestuviu - i darba, nes kelione atidejom vasarai. tai dabar sunku susikaupti darbe, nes vis dar gyvenam didziosios dienos nuotaikomis. vat taip

QUOTE(eglieska @ 2009 05 05, 21:35)
mano vestuves buvo tobulos, nebuvo jokiu nesklandumu. gal paskirciau tik daugiau laiko fotoatelje, nes turejom gera idomu fotografa Samoilenko, kuris padare nemazai graziu ir idomiu nestatisku kadru, tik galejo buti daugiau ju. fotoatelje buvome 1val 20 min. Pritruko Rumsiskese laiko- turejom 1 val programa jaunavedziams ir dar 1 val 20 min uzkandziams ir foto, tai kadangi oras buvo geras, gelejo ten laiko buti daugiau. ir dar- lekit mergaites i povestuvine kelione iskart po vestuviu, kad galetumete dar nors kiek pratesti ta eufoine busena ir laime begaline, kuria patirsite vestuviu diena.
o mes iskart po vestuviu - i darba, nes kelione atidejom vasarai. tai dabar sunku susikaupti darbe, nes vis dar gyvenam didziosios dienos nuotaikomis. vat taip

o programa Rumsiskese jaunavedziams tikrai patiko?

QUOTE(lilita7 @ 2009 05 06, 06:22)
mano draugai buvo irgi, tj sake liux

o del vestuviu, tj as irgi daugiau laiko skirciau fotografijoms daryti, ir gal tiksliau sutarciau su fotografe, ko is jos norim

mano vestuves irgi buvo tobulos! gailuosiu tik del dvieju dalyku:turejau nerealius persvieciamus skecius visoms poroms,jei lytu lietus,pati juos puosiau,derinau prie pamergiu sukneliu ir nenusifotkinom su jais
ir BUTINAI tureciau antra suknele vakarui kai prasideda sokiai! ir kur mano protas buvo kankintis su tuo tortu visa linksmaja dali

QUOTE(reduxe @ 2009 05 06, 19:31)
mano vestuves irgi buvo tobulos! gailuosiu tik del dvieju dalyku:turejau nerealius persvieciamus skecius visoms poroms,jei lytu lietus,pati juos puosiau,derinau prie pamergiu sukneliu ir nenusifotkinom su jais
ir BUTINAI tureciau antra suknele vakarui kai prasideda sokiai! ir kur mano protas buvo kankintis su tuo tortu visa linksmaja dali 

Va dabar man susijauke galvelej kai paskaiciau tavo patirti

va va, su tuo tortu vakare sunku buna, ka sokiai. O plius dar nuovargis. As ir tureciau antra suknele

sveikos
laukiu ir as savo vestuviu, bet zinau tik viena, kad jamsiu kokias slepeciu tipo basutes po suknele sokiams... atsimenu mano drauge taip dare, nes siaip kojos pavargsta o po sijonu batuku juk nelabai matosi
laukiu ir as savo vestuviu, bet zinau tik viena, kad jamsiu kokias slepeciu tipo basutes po suknele sokiams... atsimenu mano drauge taip dare, nes siaip kojos pavargsta o po sijonu batuku juk nelabai matosi

QUOTE(lilita7 @ 2009 05 06, 08:22)
labai patiko, visi buvo nustebe, kad dar galima taip unikaliai laika praleisti

Papildyta:

as tai buvau pasisiuvusi persivilkimui suknele, bet sugebejau su ,,tortine" suknele isbuti ir issokti visa vakara

Noreciau pakartoti musu vestuves dar simta kartu
ir kaip cia dauguma saket, viskas tirkai tobula buvo
tik zinot, gal i CMB neiciau...per daug susiraukusiu personalo veidu
ir tas ikyrumas...Visa pusvalandi mus sugebejo iskankinti, kaip stovet, kaip pasirasyt, ju fotografo nuotraukas per prievarta ibruko (atseit musu fotografui neleidziama fotografuoti is priekio ir pan...bet kai uzsisakem, tai ivskas buvo leidziama
) tai netekejusios mergaites gerai pagalvokit, pries renkantis CMB...