Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

Nieko nedaryciau kitaip, nes viskas pavyko puikiai, kaip ir norejome smile.gif
Atsakyti
nekeisciau nieko smile.gif smile.gif smile.gif viskas buvo suplanuota ir puikiai pasiseke, atsipirko visas vargas ir stresas pries vestuves. nesugadino net nauja kirpeja(manosios tevas mire 3 iki vestuviu, galvojau viskas......) ji puikiai mane suprato ir viskas buvo nuostabu, ziuriu nuotraukas ir neatsibosta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 05 07, 22:05)
Va dabar man susijauke galvelej kai paskaiciau tavo patirti unsure.gif  Buvau tokia isitikinusi kad esu ne Valentaite ir man belekiek sukneliu nereik uzteks ir vienos lotuliukas.gif Bet dabar kai pagalvoju tu teisi mirksiukas.gif  Reiks dar pagalvot ka su suknele vakarui daryt doh.gif

as buvau ne su tortu, su ilga ,gana sunkia suknele, su sleifu (jis kaip ir pas visu prisisege) atsokau su ja visas vestuves ne kiek nebuvo blogai. nereikejo man jokios antros sukneles. ta diena man taip greit prabego.... kad dar su ta suknele savo norejau pabut smile.gif) na nebent ten pas taves koks langas metro skersmens biggrin.gif

Papildyta:
na musu vestuves irgi rodos ir linksmos ir grazios, visiems patiko ... bet arba as prikli arba tobulumui nera ribu smile.gif)
1) vestuves prasidejo 15 h . be islydytuviu visi 15 h buvo sukviesti i baznycia. dabar ggalvoju kad per velai smile.gif kadangi ji taip man greit prabego, o as jos taip laukiau ir ji buvo tokia grazi jog galejom viska pradet bent 13 h smile.gif butu daugiau laiko ir fotosesijai....
2)saleje galejom pasirupinti sokiam apsvietimu.
3)ir jei jau perki kazkokia nepacia pigiausia preke ar paslauga tai dadekit dar tuos kelis lt iki to ko norit, nes negrazus posakis sako: apkakojai sauja apsi... ir nyksti smile.gif)
Atsakyti
O aš mielai būčiau turėjusi vakarui kitą suknelę. Manojo buvo sunki, be lankų, bet su šleifu, tai apie 1 val buvo noras kuo greičiau ją nusimaut. Parvykom su vyru namo, kai išvilko iš jos mane, buvo taip geeeeeeeeera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O būčiau turėjusi lengvesnę suknelę ar tai trumpą kokią, tikrai būčiau šėlus iki kokios 6 val. ryto biggrin.gif
Atsakyti
Nekeiščiau nieko viskas buvo idealu wub.gif , neveltui viska pradėjom planuoti 9mėn. prieš vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi musu vestuves buvo dvieju dienu (klausem tevu) - tai niekada ir nieku gyvu nedaryciau daugiau dvieju dienu puotos. Niekada. Pilnai uztenka vienos dienos, vieno vakaro. ax.gif
Atsakyti
Aš nieko nekeisčiau savo vestuvių dieną - viskas buvo tobulai gerai. Ir laikas suplanuotas, ir pramogos, ir eiga;) Aišku, jei taip jau priekabiau žiūrėčiau, tai rasčiau, ką papildyti, bet tikrai ne pakeisti.
Atsakyti
Pas mus irgi viskas buvo gražu ir sklandu. Super suderintas laikas, nertūko laiko niekam, visur spėjom, darbus susiplanavom laiku, nieko neliko paskutinei minutei. Dėl šventės eigos nieko nekeisčiau. Kelios smulkmenos, kurias keisčiau:
-pasilikčiau trumpesnius nagučius, manikiūrininkė įkalbėjo ilgus, o man jie atrodė per ilgi, bet pasidaviau jos įkalbėjimui, neva per vestuves galima ir su ilgesniais;
-siudinčiausi kuklesnę suknutę, nors ji nebuvo tortas, tačiau man truputį per prašmatni, prabangi nors kitoms moterims tai tik privalumas, man prie dūšios paprastumas, patogumas;
-fotografo reikalaučiau įvairesnių nuotraukų. Jos buvo reportažinės, ne stainės, tikrai gražios, vat bent poros statinių portretinių ir pritrūko (čia tėvams, ne mums). Na, šito mes niekaip negalėjome įtakoti, juk nuotraukas pamatai tik po šventės.

Mano patarimas, kliautis savo nuojauta, nepasiduoti įkalbinėjimams, neva ta suknelė jums tinka, o jūs jaučiat, kad nevisai... Bateliai, aksesuarai, makiažas, šukuosena turi ne tik tikti, bet ir patikti, tada jausitės tikrai gerai... smile.gif

Vakarui turėjau kitą (atsarginę) baltą aprangą ir avalynę, tam atvejui, jei kas apipiltų vynu ar jausčiausi suvaržyta, bet nieko, suknelė ir bateliai buvo tikrai patogūs iki vėlumos smile.gif
Atsakyti
1.Nepataupyciau vestuvinei suknelei
2.Issirinkciau pacius patogiausius vestuvinius batelius, o ne tik, kad grazius ir graziausius smile.gif
3. Vestuves daryciau siek tiek po pietu
4. Laisva laika su poromis suplanuociau labai detaliai...ir, kad tam butu tik keletas valandu
5. Sukurciau savo priesaika
6. Pasamdyciau filmuotoja ir nettttt labai gerai patikrinta fotografa (foto labai svarbu)
7. Vestuviu muzikantus rinkciausi labai atsakingai ( geriau prideti kelis simtelius ir imti grupe kokia, nei siaip belenkokius vestuviu muzikantus)
8. Vestuvems ruostis pradeciau gerokai anksciau nei si karta ( kad ir metus pries... )
9. Po vestuvine kelione butina ir tik jauniesiems (vykti vieniems geriausia)
Atsakyti
As pakeisciau tik suknes ilgi, nes buvo siek tiek per ilga, kulniukas kliuvo i pasijoni. Tortine sukne po 24 val pakeiciau i kostiumeli ,kad galeciau sokt laisviau. Ir dar neiciau i CMB. Visa kita buvo puku. Dziaugiuosi, kad nepaklausiau patarimu tuoktis anksti, nes tada butu reikeje dar neprasvitus sedet kirpykloj.
Atsakyti
Daug kas rasot kad turetumet antra suknele po 24 val., o as nieku yvu nebuciau norejus nusivilkti sios. As pirmakat gyvenime jauciausi tokia grazi ir liekna (nors tokia neesu)
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 04 13, 21:16)
reik turbut paklausyt patarimo netaupyti vestuvinei suknelei...

Na jei esate is tu merginu, kurioms sita diena yra pati svarbiausia gyvenime ir manote, jog nuo sukneles grozio priklausys visa diena - tuomet taip smile.gif Nes galiu pasakyti realybe - kad ir kokia ji brangi ir grazi bebutu - VISADA atsiras aplinkiniu, kuriem tai nepatiks biggrin.gif svarbu patogi ir praktiska, o visa kita tik detales wink.gif As esu is tokiu merginu, kuria uzmusa vien mintis, jog suplojus tiek pinigu uz ta ale vienintele diena gyvenime as vistiek negausiu to ko noriu, arba mane biesins visi aplinkui su savo norais ir nuomonem, kad as esu vienareiksmiskai uz vestuves dviems, intymiai ir jaukiai, be jokiu puotu, sukneliu ir kitokiu dalyku smile.gif bet kiekvienam savo - tad linkiu surasti suknele tokia, kuri neapkrautu papildomais rupesciais, ne viena is merginu meta ta pacia nakti ta sukne su pasigerejimu ir deja, jokios povestuvines nakties su romantika nesieja biggrin.gif nes buna pavargusios ir nusikalusios kaip sunys
Atsakyti