Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 04 30, 13:02)
Suknelę pakeisčiau - į kuo lengvesnę, trumpesnę ir be jokių lankų ir pasijonių.Tragedija tos tradicinės suknelės. Tik trumpam apsivilkt atrodo gražu, o kai reikia su jomis visą dieną... doh.gif

dėl trumpų tai pritariu, turėtų būt patogu, bet man negražu, beto ir kojų idealių reikia blush2.gif
o dėl pasijonių tai būtent jis mane ir gelbėjo, norėjau be pasijonio eit, bet salone dirbančios merginos įkalbino pasimt, sakė kankinsiuos visą vakarą, suknia apie kojas malsis, bus nepatogu ir jos buvo teisios. Su pasijoniu suknios net nejaučiau, nusiimt nenorėjau ir šokau ir linksminaus ir patogu buvo, poto pabandžiau namie dėl įdomumo kas būtų be jo, tai siaubas... vos neužsimušiau ant laiptų lotuliukas.gif doh.gif
bet mano nebuvo tas labai pūstas su trim lankais, ėmiau mažiausią, netaip labai pučiantį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 30 balandžio 2010 - 14:11
o as pirmiausia ka keisciau tai nebedaryciau tokiu dideliu vestuviu (50zm) budama 4 men nescia.
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 03, 22:26)
o as pirmiausia ka keisciau tai nebedaryciau tokiu dideliu vestuviu (50zm) budama 4 men nescia.

as ta pati ;-) biggrin.gif tik zmoniu apie 60 buvo,nescia buvau 4men. Ir kam tokios dideles vestuves...
Atsakyti
Vestuves buvo fantastiskos thumbup.gif , nebent pakeisciau sukneliu nuoma Ingridos salona, ten daugiau nekelsiu kojos schmoll.gif
Atsakyti
Musu vestves irgi buvo fantastiskos thumbup.gif. Tirai nekeisciau nieko, visiems labai patiko, antra diena nenorejo nieks namos vaziuot, zmoniu buvo 45, dar su mielu noriu tokias pat atsoktau zinoma su tuo paciu vyru thumbup.gif
Atsakyti
daugiau pasilikciau laiko nuotraukoms ir siaip gal neiciau i cmb... del tos pacios paskui laiko stokos sad.gif
Atsakyti
Nesvesciau "Mamos virtuveje". Tai vienintele musu klaida buvo. Atsiprasau uz issireiskima, bet savininke - tikrai kvaila boba. Ne per vestuves sitaip daryt, kaip ji padare.
Atsakyti
QUOTE(Kemeta @ 2010 06 04, 13:42)
Nesvesciau "Mamos virtuveje". Tai vienintele musu klaida buvo. Atsiprasau uz issireiskima, bet savininke - tikrai kvaila boba. Ne per vestuves sitaip daryt, kaip ji padare.

o ka padare? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 04, 16:59)
o ka padare?  unsure.gif

Atejo 1val nakties i sale kur sventem visa uzsimiegojusi, pikta, raudonom akim, ir liepe krautis daiktus (nors buvo kalbeta, kad svesim visa nakti be jokiu papildomu mokesciu). Mat uzsimane ponule po 100 litu i valanda nakciai. Na, pinigai nera milziniski, bet taip nesielgiama. Prasidejo aiskinimaisi ir tt ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kemeta: 07 birželio 2010 - 08:01
Ka tik praejo ir musu vestuves. wub.gif Butent tokios sventes visada norejau - visiskai netradicines smile.gif Taciau yra dalykai, kuriuos pakeisciau:
1. Paankstinciau laika baznycioje. Tiesiog mums 2,5 val skirtos fotosesijai (po baznycios iki pokylio), pasirodo, buvo per mazai..
2. Keistume liudininkus. Nors MB is pat pradziu sake, kad reikejo imti kitus draugus, as tuo isitikinau tik vestuvese. Jie ne tik velavo, pykosi, bet ir kai paprasem nunesti $ vargoninkei, tai ir sis dalykas daug problemu sukele, tipo "kaip as dbr eisiu, as jos nemaciau ir pan.". Siaip as kazkaip isivaizdavau, kad liudininkai ne tik parasus padeda, bet ir kuo nors pasirupina. Kad ir tu paciu pinigu nunesimu. Drauges vestuvese liudininkai pasirupino ir ziedu barstymu, bet musu - visiskai niekuo. Aisku, cia galbut smulkmena, bet ji isimine.. blush2.gif O sekancia diena liudininke SM forume jau rase kaip jai nepatiko musu netradicines vestuves (pasirodo, pries tai net rase, kad jiems (ju porai) kancia i jas eiti ir buti liudininkais. Po galais, tai kam sutiko?! Mes gi tikrai nevertem ir nemaldavom. Pvz., man tai butu garbe jei mane pakviestu buti liudininke). Zodziu, nusivyliau juodziausiai verysad.gif
Atsakyti
ogo kaip nemalonu del liudininku unsure.gif idomiai cia.. as asmeniskai pas save nieko nekeisciau.. na gal tik pozuociau drasiau pries nuotraukas dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo...

o as galbut tik fotografe keisciau ir tai net nezinau,musu nebuvo tradicines vestuves-sventem tik viena diena ,o sekancia isvykom i pajuri thumbup.gif suknele nebuvo super brangi ar su dideliu sijonu-viskas,kaip ir norejau,o sokti as buvau pasiemus slepetes,nes irgi buvau nescia ir jau kojos tino doh.gif
Atsakyti