Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(Detra @ 2010 04 14, 14:58)
Nes galiu pasakyti realybe - kad ir kokia ji brangi ir grazi bebutu - VISADA atsiras aplinkiniu, kuriem tai nepatiks biggrin.gif svarbu patogi ir praktiska, o visa kita tik detales wink.gif  ne viena is merginu meta ta pacia nakti ta sukne su pasigerejimu ir deja, jokios povestuvines nakties su romantika nesieja biggrin.gif nes buna pavargusios ir nusikalusios kaip sunys

drinks_cheers.gif
As manau, jog verta negailet suknelei, jeigu radot tikrai ta "savo", o ji kainuoja truputi daugiau nei planavote leist. Faktas, kam moketi 1000 uz suknele, kuri tik siaip sau, jeigu pridejus 500 gausite tokia, su kuria pati jausites pati graziausia smile.gif
As pvz galvojau skirt, jei reikes, apie 1500. Bet savaja radau uz 900, ir ji man simtakart mielesne buvo nei kitos brangiosios smile.gif pilnai pritariu detrai, kad atsiras, kas ir sukritikuos pasirinkima - daugelis maniske gyre, nes ne tik grazi buvo, bet ir idealiai man tiko pagal kuno formas. O anyta pareiske "fe, tokia suknia ir mano siuveja pasiut galejo uz daug mazesne suma" schmoll.gif
na, o del nuovargio - tai jau gal ne tiek nuo suknytes jis priklauso, kiek nuo viso kito. Bet aisku, keli papildomi kg ant saves irgi nelabai energijos priduoda... smile.gif
Atsakyti
nesisegčiau į galvą jokių segtukų (turėjau tokius ale perliukus mažus įkišamus), nes vis atšokdavo ir labai negražiai matosi nuotraukose jei iš arti tos jų "kojytės" doh.gif

atidžiau rinkčiaus fotografą, mūsiškis buvo neblogas, bet iš nuotraukų kurias mačiau internete pas jį buvau susidarius daug geresnę nuomonę unsure.gif

aj ir dar, daugiau laiko skirčiau fotografavimuisi gamtoj, nes vėlavom į kavinę valandą ir tikrai nespėjom normaliai pasibūt. Nesitikėjau, kad važiavimas su visa palyda, susėdimas į mašinas, parkavimasis, ejimas ir t.t. užtruks tiek laiko.

Bet kokių rimtai blogų dalykų nebuvo, visus šitus dalykus jau sugalvojau praejus kuriam laikui ir tai gal labiau iš per didelio mastymo lotuliukas.gif , tą dieną niekas geros nuotaikos netemdė ir buvo nuostabu viskas smile.gif

ir pritariu kitų nuomonei dėl suknelės, tikrai neverta jai taupyt, aš išsirinkau brangią, bet ji man labai patiko ir tipo pagal figūrą ir jaučiaus labai gerai tą dieną 4u.gif
Nors dabar tai jau žiūriu internete suknelių nuotraukas ir visai kitokios man patinka blush2.gif matyt skonis keičias, bet nu ką padarysi, tą dieną norėjau tos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 20 balandžio 2010 - 16:06
QUOTE(bamba @ 2010 04 20, 17:05)

Nesitikėjau, kad važiavimas su visa palyda, susėdimas į mašinas, parkavimasis, ejimas ir t.t. užtruks tiek laiko.

Va va - šito dalyko tikrai reikai nepamiršti ir ypač jei svečiai su atskiromis mašinomis, tikrai kas nors nutiks, kažkas vėluos, tai šiai daliai svarbu laiko pridėti.
Aš tai labai džiaugiuos, kad mūsų visos vestuvėsvyko Vilniaus senamiestyje ir jokių mašinų apskritai nereikėjo. Visur pėstute ir labai smagiai:)
Atsakyti
Viskas būtų taip pat;)))
Atsakyti
QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 04 20, 19:53)
Va va - šito dalyko tikrai reikai nepamiršti ir ypač jei svečiai su atskiromis mašinomis, tikrai kas nors nutiks, kažkas vėluos, tai šiai daliai svarbu laiko pridėti.
Aš tai labai džiaugiuos, kad mūsų visos vestuvėsvyko Vilniaus senamiestyje ir jokių mašinų apskritai nereikėjo. Visur pėstute ir labai smagiai:)

pas mus šventimas irgi vilniaus centre buvo, bet bažnyčia ne centre, tai teko pavažiuot nuo bažnyčios iki tiltp nešimo, poto nuo tilto iki gamtos kur fotografavomės ir tada iki kavinės centre. Tai turbūt pusę viso laiko ir užtruko tie lipimai į mašinas ir t.t. doh.gif visi su atskirom buvo, nevisi randa kur parkuotis, poto nevisi sugeba susėst, kažkas sugeba dingt ir pan lotuliukas.gif
o aš dar galvojau, kad per daug laiko turim, nebus ką veikt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 22, 17:12)
pas mus šventimas irgi vilniaus centre buvo, bet bažnyčia ne centre, tai teko pavažiuot nuo bažnyčios iki tiltp nešimo, poto nuo tilto iki gamtos kur fotografavomės ir tada iki kavinės centre. Tai turbūt pusę viso laiko ir užtruko tie lipimai į mašinas ir t.t. doh.gif visi su atskirom buvo, nevisi randa kur parkuotis, poto nevisi sugeba susėst, kažkas sugeba dingt ir pan lotuliukas.gif
o aš dar galvojau, kad per daug laiko turim, nebus ką veikt blush2.gif

o kiek laiko turejot fotosesijai ir kiek km reikejo gryzt i kavine?
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 22, 17:28)
o kiek laiko turejot fotosesijai ir kiek km reikejo gryzt i kavine?

3 valandas turėjom teoriškai, bet gali būt kad realiai trumpiau, nes prie bažnyčios irgi ilgiau užtrukom (nežinau tiksliai, nes ta dieną į laikrodį nežiūrėjau smile.gif ). O važiavimo nedaug... nu miesto ribose viskas, 15min gal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 22, 20:54)
3 valandas turėjom teoriškai, bet gali būt kad realiai trumpiau, nes prie bažnyčios irgi ilgiau užtrukom (nežinau tiksliai, nes ta dieną į laikrodį nežiūrėjau smile.gif ). O važiavimo nedaug... nu miesto ribose viskas, 15min gal mirksiukas.gif

aa, nu aisku tai neperdaugiausiai istikruju. nes taip paraset kad galvojot daug laiko neturesit ka veikt tai galvoju kiek cia skaitos daug. Mes turesim 5 val is ju valanda kelio, ir tai galvoju ar spesim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 22 balandžio 2010 - 18:58
QUOTE(@leja @ 2010 04 22, 17:57)
aa, nu aisku tai neperdaugiausiai istikruju. nes taip paraset kad galvojot daug laiko neturesit ka veikt tai galvoju kiek cia skaitos daug. Mes turesim  5 val is ju valanda kelio, ir tai galvoju ar spesim  ax.gif

na dar priklauso nuo pačių vestuvių ir ką veikt planuojat, pas mus vestuvės mažos labai buvo, tik artimiausi žmonės, jokių tradicinių pramogų nedarėm, tai tas laikas turėjo būt toks grynai kelias noutraukas padaryti. Dėl to iš pradžių ir galvojau, kad per daug, ir nebus ką veikt, bet paaiškėjo, kad per mažai buvo (dar ir oras superinis buvo, tai nesinorėjo skubėt švęst blush2.gif ) ir vėlavom dėl to į restoraną blush2.gif
o jei pas jus 5 val, tai manau laisvai spėsit, jei nieko ypatingo neplanuot nuveikt ar po kelias vietas važinėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 23 balandžio 2010 - 11:50
QUOTE(bamba @ 2010 04 23, 13:48)
na dar priklauso nuo pačių vestuvių ir ką veikt planuojat, pas mus vestuvės mažos labai buvo, tik artimiausi žmonės, jokių tradicinių pramogų nedarėm, tai tas laikas turėjo būt toks grynai kelias noutraukas padaryti. Dėl to iš pradžių ir galvojau, kad per daug, ir nebus ką veikt, bet paaiškėjo, kad per mažai buvo (dar ir oras superinis buvo, tai nesinorėjo skubėt švęst blush2.gif ) ir vėlavom dėl to į restoraną blush2.gif
o jei pas jus 5 val, tai manau laisvai spėsit, jei nieko ypatingo neplanuot nuveikt ar po kelias vietas važinėt 4u.gif

pas mus irgi mazai zmoniu ir nieko veikt neplanuojam, tas laikas grynai fotosesijai. Norime spet i dvi vietas
Atsakyti
QUOTE(paystryte @ 2010 01 24, 00:56)
as buvau ne su tortu, su ilga ,gana sunkia suknele, su sleifu (jis kaip ir pas visu prisisege) atsokau su ja visas vestuves ne kiek nebuvo blogai.  nereikejo man jokios antros sukneles. ta diena man taip greit prabego.... kad dar su ta suknele savo norejau pabut smile.gif) na nebent ten pas taves koks langas metro skersmens biggrin.gif

as irgi nenoriu antros sukneles pirmai dienai. man kazkokia nesamone atrodo. vestuvines sukneles ir skirtos vestuvems. reikia issirinkt tokia, kad nesinoretu nusirengt, tai ir vadinasi TA suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2009 05 05, 11:41)
Merginos, kuriu vestuves jau praejo, pasireikskite cia ir pasidalinkite savo mintimis, ka darytumete kitaip, jei tik galetumete viska suplanuoti is naujo?  ax.gif

Suknelę pakeisčiau - į kuo lengvesnę, trumpesnę ir be jokių lankų ir pasijonių.Tragedija tos tradicinės suknelės. Tik trumpam apsivilkt atrodo gražu, o kai reikia su jomis visą dieną... doh.gif
Atsakyti