Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

As esu labai patenkinta savo vestuvemis. Is tikruju, tai gal del vienos nuostatos- ta diena yra ( tai yra buvo jau) musu svente, tad kam bereikalo nervus gadintis, jei kas ir nepasisektu rolleyes.gif
Na gerai, gal muzikantus geresnius susirasciau ax.gif ir pries eidama i baznycia uzsideciau veliuma ant veido ( nes kazkaip is tu uzpludusiu emociju, lyg ir ne tas galvoj tuo metu buvo rolleyes.gif )
Atsakyti
mano vestuves praejo sauniai, tik pakeisciau tai kad nekviesciau savo vyro kriksto tevu, nes jie iskrete man negera poksta, visu kas suvaikais buvo prasyta kad be ju atvaziuotu, o jie atsiveze savo anuke, as tuo metu rengiausi savo kambari ir per langa dirstelejau kas atvaziavo ziuriu kad islipa dar ta mergaite, tai susinervinau labai, na o paskui teko jau nekreipti demesio, bet sio dalyko nepamirsiu.
Atsakyti
Musu vestuves praejo sauniai, viskuom labai likom patenkinti..lyg ir nieko nesinoretu keisti..
Diena buvo nuostabi - megavomes kieviena minute..tai gal va ir noreciau pakeist kad ta diena ilgesne butu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 09 13, 17:38)
Musu vestuves praejo sauniai, viskuom labai likom patenkinti..lyg ir nieko nesinoretu keisti..
Diena buvo nuostabi - megavomes kieviena minute..tai gal va ir noreciau pakeist kad ta diena ilgesne butu..  smile.gif

Ir as uz ilgesne diena wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 09 13, 15:06)
mano vestuves praejo sauniai, tik pakeisciau tai kad nekviesciau savo vyro kriksto tevu, nes jie iskrete man negera poksta, visu kas suvaikais buvo prasyta kad be ju atvaziuotu, o jie atsiveze savo anuke, as tuo metu rengiausi savo kambari ir per langa dirstelejau kas atvaziavo ziuriu kad islipa dar ta mergaite, tai susinervinau labai, na o paskui teko jau nekreipti demesio, bet sio dalyko nepamirsiu.

Butu toks aktualus klausimelis, o kaip tu sveciams pasakei, kad be vaiku atvyktu?Ar kvietime kazkaip subtiliai parasei, ar kaip?? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2006 09 13, 17:38)
Diena buvo nuostabi - megavomes kieviena minute..tai gal va ir noreciau pakeist kad ta diena ilgesne butu..  smile.gif

Katyteee, laaabai elegantiska nuotaka buvai thumbup.gif thumbup.gif Viskas labai tiko ir veliumas originalus toks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as is tiesu pasakiau kad noretume kad jusu atzaleles liktu namuose, nes jiems nebus ka ten veikti ir pasakiau kad niekas is sveciu savo vaiku nesives noredami pasilinksminti .
Atsakyti
anksciau pradeciau ceremonija baznycioje, kad daugiau laiko gamtoje liktu
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 09 14, 22:14)
anksciau pradeciau ceremonija baznycioje, kad daugiau laiko gamtoje liktu

o kada tas ansciau g.gif kada buvo bigsmile.gif
Atsakyti
o as noreciau pakeisti labai daug ax.gif pirmiausia vestuviu data nukelciau bent jau dvi savaites i prieki, nes labai truko laiko pasiruosimui doh.gif dar su mielu noru buciau pakeitus muzikantus, nes labai nevykusiai vede programa. Butinai ieskociau zmogaus, kuris sugebetu "pavadovauti" sveciams ir pasirupinti, kad viskas butu laiku ir vietoj.... doh.gif
Atsakyti
As tai pykstu ant laiko mad.gif Ir kodel jis pagreiteja kai tu esi laiminga, pasipuosusi,artimu zmoniu apsupty,kai visi tau sypsosi biggrin.gif ,kelia sampano taures ir linki laimes, meiles ,o tas laikas negailestingai tik tik tik... Laimei kad fotografas ir operatorius buvo kurie iamzino vestuves.
Atsakyti
as buciau rengusi kuklesnes vestuves, ir nebuciau kvietusi kaikuriu zmoniu, kurie man asmeniskai nepatinka mandagumo atzvilgiu
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2006 09 18, 13:34)
as buciau rengusi kuklesnes vestuves, ir nebuciau kvietusi kaikuriu zmoniu, kurie man asmeniskai nepatinka mandagumo atzvilgiu

Kartais negali pasirinkti ir poto bijai uzsitraukti nemalone...eh zinok kartais reikia taikytis..
Atsakyti