QUOTE(in_shadow @ 2006 09 05, 16:40)
o va man dar klausimas iskilo, o kurioje vietoje jusu manymu galejote sutaupyti? ar bandytumete mazinti sveciu skaiciu, gal kazkokios islaidos buvo nemotyvuotos....
Na mes net nesakau, kad taupėm, bet tiesiog nesureikšminom daugelio dalykų ir grožį atradome paprastume - puokštytė buvo iš paprastų baltų smulkučių gėlyčių (vyras išrinko pats

) ir kainavo ne daugiau 30 LT(tiesa, už darbą mes nemokėjome, nes darė pažįstama), suknelė irgi ne mandra, pirkau pagal skelbimą, kainavo 600 lt, kostiumas brangiausiojo, batai, mano bateliai...Visa tai pirkome turguje, kostiumas apie 260, batai jo 150, o maniškiai bateliai - 60 Lt. Na man mano vyras atrodė pats gražiausias, nepaisant daugybės nuomonių, kad gariūniniai rūbai yra Š... Suknelė buvo vienas mieliausių dalykų, su kuriais nesinorėjo atsisveikinti (ne taip, kai teko girdėti, kad įmantrias sukneles jaunosioms norėdavosi nusimesti jau po kelių valandų - beprotiškai sunkios, nepatogios, varžančios judesius... O aš su savaja važiavau 300 km, laksčiau basa prie jūros ir visiškai nesijaučiau varžoma. O kaip kitiems ji atrodė mane mažiausiai jaudino - žinau, kad savajam buvau pati gražiausia
Baliaus mes irgi nedarėme, tiesiog su draugais prie jūros padarėme mini pasisėdėjimą, atšokome pirtelėje ir kitą dieną grįžome namo. Mes nenorėjome labai taupyti, tačiau taip jau gavosi, kad likusias lėšas nusprendėme palikti kelionei...taigi dėl nieko nesigailiu, niekur per daug neišleidome, bet jautėmes gražūs ir laimingi
QUOTE(airv @ 2006 09 06, 12:06)
Siandra, Linciukinas, o kuo šukuosenos nepatiko?
Na pirmą kartą pasidariau šukuoseną ne pagal savo būdą (na tiesiog sumaniau pabandyti). Suplojau nemažai, nes atseit labai šustra kirpykla buvo, na dėl to nesiginčysiu, bet manau šioje vietoje galėjau ir mažiau pinigų išleisti

Šukuosena buvo retro stiliaus, bet aš su ja jaučiausi ne savam kailyje, ji neatitiko mano nuotaikos ir tt. Joje buvo per daug griežtumo, sunkumo, iš tikrųjų man reikėjo kažko lengvo ir romantiško...