Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(pele @ 2006 09 05, 13:26)
Oi, Dikse!! Fantastiskos vestuviu nuotraukos...  thumbup.gif dabar tik pamaciau blush2.gif

Ačiū labai.. blush2.gif Pasikartosiu, kad man tavo irgi laaaabai patiko.. wub.gif
Atsakyti
Aš būčiau darius kitą šukuoseną ir pasifotografavus daugiau su tėvais 4u.gif

O šiaip mano vestuvės buvo idealios - ramios, tylios, ne tokios kaip pas visus, bet man pačios pačiausios tongue.gif
Atsakyti
o as buciau issigidziusi pries savaite, tada nereiktu vietoj sampano gerti pertusina biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
o siaip viskas buvo super
pritariu merginoms kad svarbiausia patiems jaustis graziai ir tureti gera fotografa, o sales nepuosem, tauriu irgi, baznycia buvo papuosta nors api tai suzinojau tik pamaciusi foto, siulau nesureiksminti visko taip smile.gif
suknle mano buvo irgi labai kukli, siuta, bateliai irgi patogus nusipirkau uz 79 lt berods smile.gif puokste paprasta is perristu kaliju ir jauciaus grazi ir laiminga smile.gif
Atsakyti
ech...truksta zodziu...mergaites, kokios jus visos grazutes... blush2.gif
Atsakyti
Jolitux, aciu uz patarimus, pritariu - svarbiausia atrodyti taip, kaip svajojai, tai iamzinti, o visa kita ne tiek jau svarbu ir uzsimirsta... drinks_cheers.gif thumbup.gif

o va man dar klausimas iskilo, o kurioje vietoje jusu manymu galejote sutaupyti? ar bandytumete mazinti sveciu skaiciu, gal kazkokios islaidos buvo nemotyvuotos.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in_shadow: 05 rugsėjo 2006 - 16:40
QUOTE(pele @ 2006 09 05, 14:26)
Jolitux sutinku su kiekvienu tavo zodziu ir del knygos ir del visu tavo patarimu... valgyt ir man vestuviu diena reikejo daugiau biggrin.gif
O siaip manosios vestuves super. Norejom paprastu, gavosi siek tiek griaziau. Dar organizuojant svente gavau tuos svarbius patarimus netaupyti savo isvaizdai, fotografui ir opreratoriui. Isitikinau, jog tai buvo svarbiausia. Nepuosem sales, tauriu ar peiliu... Abu ta dien buvo ramus ir atsipalaidave (tai labai matyt nuotraukose).
Tiesiog neeikvojau savo energijos mazai svarbiem dalykam ir tai pasiteisino thumbup.gif
Mazai kas lieka atminty po vestuviu, uz tai labai svarbu kas uzfiksuota nuotarukose ir filme mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi, Dikse!! Fantastiskos vestuviu nuotraukos...  thumbup.gif dabar tik pamaciau blush2.gif

Labai fainos tavo vestuves Pele, o gali i az parasyti kiek mazdaug kainavo?Nes pagal fotkes super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 09 05, 16:15)
Aš būčiau darius kitą šukuoseną ir pasifotografavus daugiau su tėvais  4u.gif
O šiaip mano vestuvės buvo idealios - ramios, tylios, ne tokios kaip pas visus, bet man pačios pačiausios  tongue.gif

Pritariu, as irgi daryciausi visai kitokia sukuosena ir nuotrauku su tevais pasigedau g.gif Kaip issireiske musu fotografas - vestuves buvo vienos leciausiu, bet visiems patiko. Zinoma, nereiketu visu vestuviu rupesciu uzsiversti ant saves - svente musu, bet nuovargis jau pries vestuves nieko gero neduoda.... schmoll.gif
Atsakyti
o as nieko nekeisciau thumbup.gif Viskas praejo kaip sviestu patepta ax.gif Svente buvo ispudingesne nei tikejausi ax.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(in_shadow @ 2006 09 05, 17:40)
Jolitux, aciu uz patarimus, pritariu  - svarbiausia atrodyti taip, kaip svajojai, tai iamzinti, o visa kita ne tiek jau svarbu ir uzsimirsta... drinks_cheers.gif  thumbup.gif

o va man dar klausimas iskilo, o kurioje vietoje jusu manymu galejote sutaupyti? ar bandytumete mazinti sveciu skaiciu, gal kazkokios islaidos buvo nemotyvuotos.... blush2.gif

na cia tik mano nuomone-bet jei turi gera fotografa, dar kazkas is draugu pafotkina, ir turi kas is draugu filmuos..gal operatoriaus mums ir nereikejo, bent jau tokio brangaus cool.gif Dabar turim per dau vaizdines medziagos cool.gif
Atsakyti
Siandra, Linciukinas, o kuo šukuosenos nepatiko? g.gif
Atsakyti
Mane fotografe irgi sunervavo, kai paprasiau kad davai nufotografuok su mano tevais namie tai nufotografavo, turim pora nuotraukyciu, o kai mums nebuvo laiko pagalvoti kad su jaunikio tevais reikia nuotraukos tai tokios net nera, labai norejau isiremint nuotraukas su mano ir su jauniko tevais ir pakabinti ant sienos, dabar negaliu to padaryti nes su jaunikio tevais ne vienos nuotraukos, eina sau kaip pykstu ant jos.
Ka dirba toki darba ir nesupranta, kad tevai mums svarbiausi zmones.
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2006 09 05, 14:26)
Jolitux sutinku su kiekvienu tavo zodziu ir del knygos ir del visu tavo patarimu... valgyt ir man vestuviu diena reikejo daugiau biggrin.gif
O siaip manosios vestuves super. Norejom paprastu, gavosi siek tiek griaziau. Dar organizuojant svente gavau tuos svarbius patarimus netaupyti savo isvaizdai, fotografui ir opreratoriui. Isitikinau, jog tai buvo svarbiausia. Nepuosem sales, tauriu ar peiliu... Abu ta dien buvo ramus ir atsipalaidave (tai labai matyt nuotraukose).
Tiesiog neeikvojau savo energijos mazai svarbiem dalykam ir tai pasiteisino thumbup.gif
Mazai kas lieka atminty po vestuviu, uz tai labai svarbu kas uzfiksuota nuotarukose ir filme mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif taip, svarbiausia nuotaika ir to "uzfiksavimas"... smile.gif

QUOTE(in_shadow @ 2006 09 05, 17:40)
Jolitux, aciu uz patarimus, pritariu  - svarbiausia atrodyti taip, kaip svajojai, tai iamzinti, o visa kita ne tiek jau svarbu ir uzsimirsta... drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Na, mes lyg ir neislaidavom per daug, nes teveliai "sponsoriavo", tai visa laika sazine kuzdejo, sito nereikia, nes ne tavo pinigai, be sito irgi gali apsieiti...
Ir matyt to tikrai nereikejo, nes nepasigedau biggrin.gif

Va tik pedkelniu dvi poras prisipirkau baltu... kad tureciau atsargai, bet atlaike pirmosios, tai antru ir nereikejo biggrin.gif

O siaip jei rimtai, nebijokit kviesti sveciu... ta parsme kaina ar bus 30 ar 50 smarkiai nesiskirs, nes vistiek ant stalo turi buti maisto, o karsti ne milijonus kainuoja... O zmones vistiek, jei nuosirdziai jusu svente dziaugiasi prisideda prie atsiminimu ir tai indelis i dar artimesnius santykius...
Musu vestuves pvz. pasitarnavo pusbroliu ir pusseseriu santykiu "reabilitacijai"... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2006 09 05, 16:40)

Na mes net nesakau, kad taupėm, bet tiesiog nesureikšminom daugelio dalykų ir grožį atradome paprastume - puokštytė buvo iš paprastų baltų smulkučių gėlyčių (vyras išrinko pats wub.gif ) ir kainavo ne daugiau 30 LT(tiesa, už darbą mes nemokėjome, nes darė pažįstama), suknelė irgi ne mandra, pirkau pagal skelbimą, kainavo 600 lt, kostiumas brangiausiojo, batai, mano bateliai...Visa tai pirkome turguje, kostiumas apie 260, batai jo 150, o maniškiai bateliai - 60 Lt. Na man mano vyras atrodė pats gražiausias, nepaisant daugybės nuomonių, kad gariūniniai rūbai yra Š... Suknelė buvo vienas mieliausių dalykų, su kuriais nesinorėjo atsisveikinti (ne taip, kai teko girdėti, kad įmantrias sukneles jaunosioms norėdavosi nusimesti jau po kelių valandų - beprotiškai sunkios, nepatogios, varžančios judesius... O aš su savaja važiavau 300 km, laksčiau basa prie jūros ir visiškai nesijaučiau varžoma. O kaip kitiems ji atrodė mane mažiausiai jaudino - žinau, kad savajam buvau pati gražiausia wub.gif

Baliaus mes irgi nedarėme, tiesiog su draugais prie jūros padarėme mini pasisėdėjimą, atšokome pirtelėje ir kitą dieną grįžome namo. Mes nenorėjome labai taupyti, tačiau taip jau gavosi, kad likusias lėšas nusprendėme palikti kelionei...taigi dėl nieko nesigailiu, niekur per daug neišleidome, bet jautėmes gražūs ir laimingi mirksiukas.gif

QUOTE(airv @ 2006 09 06, 12:06)
Siandra, Linciukinas, o kuo šukuosenos nepatiko?  g.gif

Na pirmą kartą pasidariau šukuoseną ne pagal savo būdą (na tiesiog sumaniau pabandyti). Suplojau nemažai, nes atseit labai šustra kirpykla buvo, na dėl to nesiginčysiu, bet manau šioje vietoje galėjau ir mažiau pinigų išleisti g.gif Šukuosena buvo retro stiliaus, bet aš su ja jaučiausi ne savam kailyje, ji neatitiko mano nuotaikos ir tt. Joje buvo per daug griežtumo, sunkumo, iš tikrųjų man reikėjo kažko lengvo ir romantiško... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siandra: 06 rugsėjo 2006 - 13:48