Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

Man irgi labai sunku, gerai, kad turiu geru grupioku, kurie pranesa paskutines naujienas. thumbup.gif Mokausi dieniniam, bvet turiu laisva grafika, einu tik i kolius ir egzus. Vistiek shakes kaip kartais pavargstu.... sad.gif
Atsakyti
Manau suderint imanoma. Bent jau man teks nori nenori g.gif Dabar laikausi paskutinio kurso egzaminus, o netrukus po gimdymo turesiu gintis magistrini. Bet as save nuteikineju kad 2.gif nuo to bus tik protingesnis ir per daug nesinervinu. As irgi mamai 'padejau' kadaise diplomini rasyt. Va is kur as tokia protinga laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
pradesiu nuo rudens ekonomika studijuoti, tik labai baisu, kad nespesiu... tikiuosi, kad viskas bus ok clap.gif
Atsakyti
Niu kokios jus visos saunuoles blink.gif . Mano kruopiai jau praauge, o as nuo pat pirmojo nestumo vis nepasiryztu, nors zadu studijuoti. Man kaip ir antras aukstasis butu reikalingas, bet i galva visokios mintys lenda - ar reikia, ir pirmojo nesugebejau panaudoti, is kur tiek pinigeliu gauti, ar uzteks laiko ir jegu - vaikai nelabai dideli, o dar ir dirbu. Aisku nuo rugsejo jie jau i darzeli megins eiti, o kai sirgs mama zada paziureti, bet su tuo mamisku ziurejimu - cia ji gali cia jau reikalu atsairanda g.gif . Paskui jautiesi toks skolingas ir nedekingas wink.gif . O dar ir vyrui reiketu pamegint pasimokyt (cia man taip atrodo biggrin.gif ), tai vis ir atidedam, kai bus lengviau, kai pinigeliu bus daugiau blink.gif .
Atsakyti
38-ta nestumo savaitele nusimato 7 egzai-kasdien po viena blink.gif tai jau dabar sapnuojasi kaip vandenys nubega per egza koki blink.gif tikiuosi ikalbeti lelyte dar pasedeti pilvuke iki paskutinio egzamino.. unsure.gif
O jau kitais mokslo metais maziui bus apie 3-4menesius,tai bus galima per kolius palikti savo mamai..kaip nors stengsiuos mokytis,kad nereiktu akademiniu..liko tik meteliai.. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 18, 08:21)
38-ta nestumo savaitele nusimato 7 egzai-kasdien po viena blink.gif tai jau dabar sapnuojasi kaip vandenys nubega per egza koki blink.gif tikiuosi ikalbeti lelyte dar pasedeti pilvuke iki paskutinio egzamino.. unsure.gif
O jau kitais mokslo metais maziui bus apie 3-4menesius,tai bus galima per kolius palikti savo mamai..kaip nors stengsiuos mokytis,kad nereiktu akademiniu..liko tik meteliai.. smartass.gif

Tai tu 3 kurse? Gal ktu (nezinau, ar jau buvai rasius)?
Zinok 3-4 menesiuku vaikas labai reikalauja tevu demesio, mociute gali ir neitikt unsure.gif Pvz, maniskis, kol mamai ar tevui nepalieku, tol buna kaip shilkinis. Tik mes iseinam ir po 15 min "koncertas" prasideda, ir vienaip ir kitaip blogai g.gif Aisku, gal ne visi vaikai vienodi... Linkiu tau stiprybes! Pati irgi tikiuosi kaip nors istempti, nors dabar destomi "Mikroprocesoriai", kuriu ne velnio nesuprantu - jie vieninteliai gali pakisti koja...
P.S. o mano zuikis ir diena pamiega max 2 val ohmy.gif sad.gif
Atsakyti
Nea,as ne ktu studinu, o Kauno kolegijoj,buhalterine apskaita...Darysiu kaip Rameda kazkada dare-paliksiu ka nors uz duru su lelyte savo, parasau koli-ir vel namo smile.gif O dar zadu ir pati maitinti iki kokiu meteliu su virsum.. rolleyes.gif

Na zinoma,daug kas priklauso nuo to ar vaikelis bus ramus,ir ar aplinka bus teigiama..Dziaugiuosi,kad vyras mane palaiko visais atzvilgiais(nes pats baiges magistratura ir zino ka reiskia issilavinimas..)Gal kazkaip istempsim rolleyes.gif
Atsakyti
Na, cia tai tikrai nerialiai sunkus klausimas sad.gif
As va gimdyt tureciau spalio gale lapkricio pradzioj. Dabar dar studijuoju dieninaim, bet ka daryt , kai lelius gims? Mokslu tikrai nemesiu. Bet kaip suderint viska? Vyro pastoviai nebuna namie. Mociuciu irgi ner. Auklei vaiko palikt nesinor, nes noriu pati bent jau puse metu maitint. O po gimdimo iskart sesija prasidetu... Taip va ir suku galva kiekviena diena, ka cia geriau pasirinkus, kad visiem gerai butu. Akademiniu ir nesinori. Jau ir taip metus vejais paleidau. Vakarinio ner. Teks turbut neakivaizdini rinktis. Zinau, kad bus sunku, bet gal kaip nors... Nors jau dabar neprisiverciu mokytis sad.gif sad.gif ir is kur to ryzto ir jegu pasisemt?

Sekmes ir stiprybes visom! Juk tai nera neimanoma!
Atsakyti
Sniegute, o tu pabandyk susitarti su destytojais tau palankiu metu issilaikyti egzus...Na pvz as tureciau gimdyti per pacia sesija,bet atkele pora savaiteliu egzus, del iskaitu irgi baigiu susitarti,kad pora men anksciau issilaikyciau..neik i ta neakivaizdini,geriau prasyk laisvo grafiko,kuri duoda mamytems leliuku..as taip darysiu,kad nereiktu testi tu mokslu dar metus.. unsure.gif o ryzto bandyk semtis galvodama,kad leliui reiks visokiu drabuzeliu,maistelio ir t.t..o jei mamyte nesimokys,tai uz minimuma tikrai neiseis taip lepinti vaiko kaip kad baigus mokslus ir gavus geresni darba wink.gif bent jau as taip mastau
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2003 06 22, 05:31)
As studijavau su vaiku. Sunkiausia buvo du dalykai - sedet paskaitose ir nusirasinet per egzaminus:) Mat as pagimdziau rugpjucio gale ir po to virs menesio gulejom ligoninej, tai pradejau eit i paskaitas su 6 savaiciu kudikiu:) Geresniu atveju jis lopsy miegodavo, o prastesniu apleisdavau patalpa:) Pampersa pakeisdavau tualete ant palanges. Veliau, kai paaugo, sugebedavau per paskaita ji pamaitint tyrele arba skustu bananu... Uztat konspektuot, be abejo, nesugebedavau, konspektus atsisvietinedavau, bet destytojai mane tikrai buvo mate ;D O nusirasinet budavo be galo sunku, nes vaikas atkreipdavo visuotini demesi - uztat kaip gera budavo visiems kaimynams! jie galedavo nusirasinet kiek noredavo ;D Dar sunku budavo mokytis - vaikas guli ant keliu, o as turiu skaityt... Studiju vidurkis nusmuko, be abejo, bet as dziaugiausi, kad jis toks apskritai buvo biggrin.gif tai buvo paskutinis magistraturos kursas, tai neilgai mes taip, tik viena semestriuka, kitas semestras buvo laisvas, tezems rasyt, laigyt po organizacijas, medziaga rinkt. Na tai ir laigiau su vaiku... Maitindavau pakeliui, pvz. paprasai kavinej virinto vandens, supili tirpia kose, ismaisai, pamaitini ir begi toliau, pampersus keisdavau tualetuose, bet medziaga susirinkau, tezes siaip ne taip parasiau...

Bet destytoju ir grupioku poziuris buvo be galo teigiamas. Isskyrus viena kviestini destytoja, kuris atejo skaityt vienos tik paskaitos, tai kai uzsiziurejo i 2 menesiu kudiki, kuris tuo metu tykiai ramiai seilejo tusinuka, tai visa teksta pamirso, teko man nestis ta seiletoja lauk, destytojas aiskiai negalejo dirbt ;D ;D ;D

Dabar kraupiai skamba tie mokslai su vaiku, bet realiai nebuvo taip jau baisu. Tiesiog kazkaip darai darai ir pasidaro...

Ispudinga. Mano vyras tokiems dalykams nebutu pasirases. Ir tai dziaugiuosi, kad dabar nebamba...
Pas mus fakultete kazkaip negirdejau, kad kas nors nesiotusi vaikuti i paskaitas. Nors visada buna pirmas kartas...
Atsakyti
Jooo, su tuo suspejimu tai irgi idmu unsure.gif kaip pagalvoju net nezinau, kaip suspejau visur laugh.gif dvilyktoj klasej vidurinej pastojau, septintam nestumo menesy laikiau vidurines egzaminus, dar dvi dienas pries gimdyma istojau i kolegija, prasimokiau 4 metus, vel ant baigiamuju egzaminu pastojau doh.gif laugh.gif su vaiku pasonej, prie krutines laikiau diploma rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif zodziu, senatvej galesiu pasidziaugti, kad spartuke buvau laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (VyŠnĖ @ 2004 07 02, 09:20)
Jooo, su tuo suspejimu tai irgi idmu unsure.gif kaip pagalvoju net nezinau, kaip suspejau visur laugh.gif dvilyktoj klasej vidurinej pastojau, septintam nestumo menesy laikiau vidurines egzaminus, dar dvi dienas pries gimdyma istojau i kolegija, prasimokiau 4 metus, vel ant baigiamuju egzaminu pastojau doh.gif laugh.gif su vaiku pasonej, prie krutines laikiau diploma rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif zodziu, senatvej galesiu pasidziaugti, kad spartuke buvau laugh.gif laugh.gif laugh.gif

šaunuole!
Aš irgi viska suspejau. Kuo daugiau turi padaryti, tuo greiciau ir geriau gaunasi!!!
Atsakyti