Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

Aš pati pagimdžiau, ką tik išsilaikius trečio kurso pirmo semestro sesija, kai vaikui buvo mėnuo išėjau į paskaitas ir pasiėmiau laisvą grafiką, eidavau tik į koliokviumus. Viskas kuo puikiausiai pavyko. Aš ir buvau suplanavus antram ar trečiam kurse gimdyti, nes vėliau būtų tik darbas ir karjera, ovaikutį būtų tekę atidėti neribotam laikui, iš vienos pusės gal ir būtų gerai, bet iš kitos aš labai džiaugiuosi, tuo ką turiu dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (dovvlc @ 2004 02 25, 11:59)
kai vaikui buvo mėnuo išėjau į paskaitas ir pasiėmiau laisvą grafiką, eidavau tik į koliokviumus.

O kaip ta laisva grafika galima pasiimt??? g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 02 25, 14:18)
O kaip ta laisva grafika galima pasiimt??? g.gif  laugh.gif

Manau,pas dekana eik ir derink..

As studijuoju dieniniam - intensyviam.. ketvirtam kurse..
Pagimdziau liepa, tad teko derint mokslus ir motinyste - sunku. Nepadejo man nei tevai, nei mociutes, nei.. Vyras tik isleisdavo i paskaitas.. Bemieges naktys, nuolatiniai nervai.. Zirziantis vaikas.. Viskas gerai, jei turesi ramu kudiki, bet jei.. - uzjauciu.. :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas: 25 vasario 2004 - 14:27
Tikrai suderinama clap.gif . Neatsisakyk mokslų dėl vaikelio, nes jis tai užaugs, jei prarasi šansą antro gal tokio nebeturėsi g.gif . Aš mokiausi ir studijavau. Dabar man tai malonūs prisiminimai, nes du zuikius nušoviau: vaikutis paaugo ir mokslus baigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 02 25, 16:44)
Tikrai suderinama clap.gif . Neatsisakyk mokslų dėl vaikelio, nes jis tai užaugs, jei prarasi šansą antro gal tokio nebeturėsi g.gif . Aš mokiausi ir studijavau. Dabar man tai malonūs prisiminimai, nes du zuikius nušoviau: vaikutis paaugo ir mokslus baigiau thumbup.gif

Na, as mokslu ir neatsisakau biggrin.gif Ir vaikas neblogas rolleyes.gif biggrin.gif Bet va, nevisada turiu kam ji palikt paziuret... Ir mazytis jis dar pas mane wub.gif Tai kada pavyksta - su vyru i paskaitas einam pakaitom, kartais abu. O va i laborus privaloma eiti unsure.gif smile.gif
Kaip nors viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu, kaip gali eiti i paskaitas, kai jos prasideda 8 val. , o baigiasi 19 val., kai maitini krutimi? biggrin.gif Beje, paskaitu lankomumas privalomas wink.gif O beibiu tikrai nestis i paskaitas negalima smile.gif

Nenoriu taip rizikuoti. Ypatingai, kai turi pasirinkima-stoti tais metais i aukstesnes pakopos studijas, ar ne.

Suprantu, kai studijuoji bakalaure ir like keli menesiai, bet ir tai. Naujagimis be mamytes papuko niekaip. Nebent neakivaizdinis ar vakarinis.

I magistrantura suspesiu ir kitais metais istoti. Darba turiu. Neakivaizdinio ar vakarinio mano studiju krypties nera.

O mano mazylis bus protingas, nes kartu su manimi 7 nestumo menesyje bakalaurini apsigins clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyte: 10 kovo 2004 - 09:12
Kol vaikelis buvo pilvelyje buvau ryžtingai nusiteikusi mokslų nemest, bet kai pagimdžiau ir sutirpau. Buvo labai gaila palikti kam nors mažiuką be to norėjau duoti viską kas geriausia, todėl pasiėmiau akademines ir nei kiek dėl to nesigailiu, laikas pralėkė žaibiškai. Dabar vėl tęsiu mokslus tik vienas minusas, kad panaikino mano specialybę ir teko pasirinkt kita, o visa kita puiku thumbup.gif
Atsakyti
Kajuka, spaudziu desine wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyte: 10 kovo 2004 - 09:10
OJOJOJ, AŠ Į KRUTINĘ MUŠIAU, NIEŠČIA BUDAMA, MOKIUOSIUOSI, O KAI TEKO LĖKTI Į SESIJĄ, SUNELIUI 4 MĖN. SIAUBAS, TA SESIJA ATĖMĖ IŠMANO LELIAUS IR IŠ MANĘS PATĮ NUOSTABIAUSIĄ - MAITINIMĄ KRŪTIMI sad.gif , JEI GALĖČIAU LAIKĄ PASUKTI ATGAL - TIKRAI NEIČIAU DAR ŠIAIS METAIS. BET.... sad.gif
Atsakyti
Aš irgi vis dar studijuoju. paskutiniai metai, ačiū dievui, bet dar prieš akis diplominis ir du žiauriausi valstybiniai egzaminai.
bet turėkit omeny, kad as dvynukus auginu. gimdžiau liepą, ir buvau tvirtai pasiry-usi tęsti studijas, ir labai gerai, kad taip padariau. rugsėjo antra diena jau variau į paskaitas. tėvai mano kitame mieste gyvena, anyta JAV, tai teko samdytis auklę, bet nematau tame jokio minuso. tiesa, sesija buvo žiauri, visiškai nervai pakrikę, bet išlaikiau super, taip pat kai vaikų neturėdama. O studijuoju aš dieniniame VU TF, čia tikrai ne juokas, nei nusirašysi, nei šiaip praslysi.
Atsakyti
Skaitineju, ka jus cia paraset, ir galvoju, kada man leliuka planuoti g.gif dabar esu antram kurse. Gal visai neblogai butu po trecio kurso koki birzeli ar liepa? g.gif Bet tuo metu, kai visa tai reiktu pradeti, tikriausiai vyro nebus Lietuvoj mad.gif
DAr galvoju susirasti koki normalu darbeli ir palaukti, kol keturis kursus baigsiu ir tada pasiimti dekretines g.gif Nezinau ka daryti doh.gif Geriausia butu neticiukas, tai ne jis prie musu derintusi, o mes prie jo 2.gif
Atsakyti
Stebiuosi jūsų ryžtu ir drasa thumbup.gif Perskaičiau žinutes ir net gėda pasidarė, kad aš vis dvejoju pastoti ar ne šią vasarą, mat rugsėjį-spalį bus diplominio darbo gynimas. Vis pergyvenu, kad tas stresas gali atsiliepti kūdikėliui g.gif Bet iš jūsų kalbų atrodo, kad jokios įtakos nėra unsure.gif ?!
Atsakyti