QUOTE (Liu @ 2004 03 10, 14:57) |
Stebiuosi jūsų ryžtu ir drasa ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (mamy @ 2004 03 27, 23:11) |
pasidalinsiu ir as patirtim... I-as kursas - nestumas.islaikiau visus egzus 10. II-as kursas - mazylis.Na sunku buvo,samdziau aukle,sedejau naktim...pazymiai aisku jau nukentejo,bet visai nepergyvenu. Na bet dabar ,siais metais,man kazkaip pasidare nepakeliamai sunku.Gal kad vaikiukas virs metu,judrus,serga daznokai....Gal kad kursini reik rasyt....Turiu jau 1 skola... ![]() ![]() Tai vis pati save raminu - na kaip nors,kaip nors.... |
QUOTE (mamy @ 2004 03 28, 00:11) |
pasidalinsiu ir as patirtim... I-as kursas - nestumas.islaikiau visus egzus 10. II-as kursas - mazylis.Na sunku buvo,samdziau aukle,sedejau naktim...pazymiai aisku jau nukentejo,bet visai nepergyvenu. Na bet dabar ,siais metais,man kazkaip pasidare nepakeliamai sunku.Gal kad vaikiukas virs metu,judrus,serga daznokai....Gal kad kursini reik rasyt....Turiu jau 1 skola... ![]() ![]() Tai vis pati save raminu - na kaip nors,kaip nors.... |
QUOTE (sicile @ 2004 02 08, 14:50) |
sveikutes, noreciau, kad pasidalintumete savo patirtimi. ar imanoma suspeti rupintis savo naujagimiu ir studijuoti? mano pirmagimis turetu gimti birzelio antroje puseje, o rugseji prasides pirmasis kursas universitete(londone, mes cia gyvename). neseniai suzinojau, kad esu priimta i universiteta, pasidalinau savo dziaugsmu su kitais, ir praktiskai visom mamytem sukeliau sypsena, nes sako tikrai neisi mokintis, kai toks maziukas leliukas dar bus. as kazkaip galvoju optimistiskai, isivaizduoju, kad spesiu(gal delto, kad pirmagimis ir neisivaizduoju, kokie rupesteliai prasides?) tevu cia nera, bet gal vyras isleis mane i paskaitas, ar aukle susirasim. na abu nusprendem, kad susitvarkysim. bet patyrusios mamytes papasakojo, kad po bemiegiu naktu, praeis visas noras studijuoti... ar yra is jusu kam nors teke pradeti studijas, kai vaikeliui buvo tik keli menesiai? ar tikrai tai neimanoma? lauksiu jusu nuomuoniu ![]() |