man tai gydytoja sakė, kad reiktų vengti žalios žuvies, žalios mėsos, pieno nevirinto ir t.t.
bet čia tik dėl to, jog gali užsikrėsti kokia baisybe.
na, ką valgiau prieš nėštumą, tą valgau ir dabar, tik buvo periodas, kai labai norėdavosi bulvinių patiekalų
o dabar neretai norisi užvalgyti ko nors aštraus
įkopiau į septintą nėštumo mėnesį ir pastebėjau, kad skrandį viskas taip užspaudė, kad persivalgau kartai net ir nuo salotų nemajonezinių...
jei taip vagyčiau būdama ne nėščia, man kristų svoris, o dabar nuolat auga
beje prieš gerą mėnesį gydytoja buvo išrašiusi magnio Diasporal gerti, nes skaudėdavo pilvą. tai jau po savaitės mano pilvas buvo visas išbertas ir niežtėjo, nors gyvenime nebuvau alergiška kokiam nors maistui, ir teko vengti vitamino C, askorbo rūgšties, citrusinių vaisių. gan kebli užduotis, visų jogurtų sudėtį perskaičiau, tai beveik visuose ir yra askorbo rūgšties..
žodžiu, nuo to Diasporal sudėtyje esančios sintetinės citrinos, kurios aš nepakenčiu ir vos išgerdavau tokį magnį (nesuprantu, kodėl dažniausiai šeimos gydytojai tokį išrašo, kam dar ta citrina..), teko beveik mėnesį net ir vitaminų negerti.
nukrito geležies kiekis kraujyje, galvojau, valgysiu hematogenus, o ten kiekviename iš jų yra vitamino C
tai va kaip būna ....