Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

mergaiciukes, o kaip del alaus? unsure.gif
Atsakyti
Na alus irgi alkoholis g.gif aisku uz pora gurksniu per galva niekas neduos drinks_cheers.gif bet siaip jau reik prisilaikyt nuo alkoholio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2007 05 03, 16:56)
Na alus irgi alkoholis g.gif  aisku uz pora gurksniu per galva niekas neduos  drinks_cheers.gif  bet siaip jau reik prisilaikyt nuo alkoholio  rolleyes.gif

Bet užtat nealkoholinio alaus galima gert į sveikatą mirksiukas.gif O pagimdžius nealkoholinis alus netgi skatina pieno gamybą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 05 03, 19:15)
Bet užtat nealkoholinio alaus galima gert į sveikatą mirksiukas.gif O pagimdžius nealkoholinis alus netgi skatina pieno gamybą smile.gif

bigsmile.gif Nežinojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 05 03, 20:45)
bigsmile.gif Nežinojau ax.gif

mano viena pazystama po gimdymo kad butu daugiau pieno gerdavo nealkoholini alu i kuri ipildavo grietineles ax.gif ir jei tai suveikdavo
Atsakyti
nu cia tai fokusas rolleyes.gif
niekada net nebuciau pagalvojus, kad ir taip gali buti biggrin.gif
turesiu omeny, jei prireiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2007 05 04, 16:35)
nu cia tai fokusas  rolleyes.gif
niekada net nebuciau pagalvojus, kad ir taip gali buti  biggrin.gif
turesiu omeny, jei prireiks  doh.gif

sveikutes mergaites priimkit ir mane i savo buri ax.gif blush2.gif

aniutuk kaip pasidaryti tokia liniute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxL @ 2007 05 04, 20:01)
sveikutes mergaites priimkit ir mane i savo buri ax.gif  blush2.gif

aniutuk kaip pasidaryti tokia liniute thumbup.gif

Kaip susikurti tokia linuote rasi paspaudus SIA NUORODA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 05 gegužės 2007 - 17:15
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 05, 18:13)
Kaip susikurti tokia linuote rasi paspaudus SIA NUORODA

ACIU UZ PAGALBA. smile.gif
PAZIUREKIM KAS GAVOSI.
Atsakyti
smile.gif Sveikos. Nesu girdėjusi apie alaus poveikį. Aišku ir tai, kad nuo alaus kiek didėja svoris, nes jis skatina apetitą.
Pastaruoju metu esu atradusi puikiu maisto papildus, kuriais norejau pasidalinti. Filline linija yra unikali ir tikrai verta pasiūlyti visoms nėščioms mamytėms. Joje yra produktų, kurie skirti mamai ir vaikui maitinimo krūtimi metu, nėštumo metu.
Ar bus idomu sužinoti apie tai? Lauksiu susidomėjimo.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 05 03, 20:15)

Pasidomėkite dėl nealkoholinio alaus - jame yra įv. priedų ir t.t. ,kurie nėra pageidaujami nestuke.gif
Trumpai tariant - paprastas alus daug sveikiau už nealkoholinį, tik reikia turėti ribas drinks_cheers.gif beragaujant 4u.gif
Atsakyti
sorry, prazioplinau kur klausei apie liniuote blush2.gif
Atsakyti