Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi prekė-prasta kokybė, brangi prekė-gera kokybė

mano nuomone tai vienareiksmiskai teisybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2009 02 08, 16:41)
mano nuomone tai vienareiksmiskai teisybe  smile.gif

pritariu. 99proc. atveju tai pasitvirtina, bent jau mano pirkiniams.
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2009 02 08, 18:40)
daznai maximose ir kt.prekybcentriuose buna patalynes ispardavimai, bet tik ne lietuviskos, o butent turkiskos, kinietiskos, tai tu uzvalkalu kokybe grynas siaubas, po pirmo isskalbimo nublunka ir lieka voratinklis is audinio..va, kaip tik dabar valentinkiu proga siuloma tokia patalyne su širdelemis, tai skaitykit, kad isigysit vienkartini daikta.. doh.gif

Aha pritariu,jau pora kart pasimokiau su tokiom patalynem, pinigu ismetimas i bala doh.gif.
Atsakyti
ne visada smile.gif ypac buityje smile.gif tiesiog su laiku ismoksti atsirinkti, kas kokybiska, o kas slamstas.
Del patalyniu, tai ir Maximoje yra kokybisku, bet jos ne 19,99 Lt, o apie 100 Lt kainuoja. Maniskes visos is Thomas Philips ir JYSK- ne pigiausios, bet ir ne 100 Lt kainavo komplektas smile.gif
Atsakyti
Išimčių gal ir būna, bet retai smile.gif
Atsakyti
ne visad kokybe brangiai kainuoja, bet dazniausia
Atsakyti
Kokybė nebrangiai kainuoja nebent išpardavimų metu smile.gif šiaip už kokybę reikia mokėti visada wink.gif
Atsakyti
90 proc. tai būna tiesa. Bent jau mano atveju (pvz.: reikėjo gero rudo batų tepalo. Pirkau brangius, 30 ir daugiau litų kainuojančius, nu bet kaip atrodydavo nuvalyti batai! Klaiku! doh.gif neapsikentus nusipirkau tepalą už 2,99 Lt. Rezultatas mane labai nudžiugino bigsmile.gif Taip pat niekada neperku brangių drožtukų. Visi pradėdavo greitai blogai drožt. O drožtukas už 0,30 Lt iš kioskelio mane džiugino 5 metus, kol nepamečiau... blush2.gif ).
Atsakyti
Aš tai patikslinčiau truputį..:
pigi prekė - prasta kokybė, brangi prekė - arba gera, arba prasta kokybė.

Nereikia tikėt, kad jei brangu, tai gerai. Tik geri daiktai DAŽNIAUSIAI yra brangesni.

Galite pasiskaityti skundai.lt moteriškė rašė apie Dolitos batus.. KAip ji pirko už daugiau nei 500lt ir visi buvo negeri..
Atsakyti
net nzn - nusipikau liebher saldytuva. Nu gi s paskutinis. Mama pirko samsung per pus pigesni ir dziaugesi, nes negenda, o mes saviski jau du kartus per 3 metus taisem.
Sakyciau cia daugiau laimes dalykas. aisku kokybiskesniu daiktu broko procentas yra mazesnis, bet jeigu jau i patenki, tai si informacija visai nedziugina.
Atsakyti
oho.. negąsdink.. nes mes irgi pirkom Liebher.. tai po kol kas gerai...
Atsakyti
4u.gif
Tikrai kartais brangu nereiškia, kad prekė kokybiška ir labai gera,tai laimės dalykas, na , o mum tai iš vis sekasi.Tik pasibaigia garantija, iš kart viskas sugenda.Ir dar iš asmeninės patirties, siūlau prieš perkant brangesnį daiktą pervažiuoti kelias skirtingas parduotuves, pvz. pirkau prieš 2 metus siurblį, tai vos nenusišoviau, kai pamačiau, kad kitoje parduotuvėje visiškai toks pats, ir gamintojas tas pats, kainavo net 250 lt mažiau.
Atsakyti