Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi prekė-prasta kokybė, brangi prekė-gera kokybė

o mes perkam batus tik lietuvisku gamintoju - tai yra "Tauro" arba "Lituanikos"... Vyrui ka tik nupirkom naturalios odos su naturaliu kailiu uz 156 lt...
Nu labai nemegstu nekokybisku prekiu - o kitose parduotuvese tokiu ir nerasi... Tuo labiau kam moketi uz preke , siuta LT rusyje po 300-500 lt... Turiu pazystama, kuri turi firmele ir siuva ala rusyje batus butent visoms garsesnems parduotuvems.. Kokybiskais batais is uzsienio toli grazu ten nekvepia..
Vienintelis minusas - lietuvisku batu pasirinkimas schmoll.gif ir jei nori kokiu ekstravagantiskesniu - nelabai rasi... Bet bent kaina atitinka kokybe. ax.gif
Atsakyti
Ir dar karta suprantu, kodel vis daugiau zmoniu, sulauke nuolaidu, traukia apsipirkt svetur.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 07 vasario 2007 - 09:42
QUOTE(node @ 2006 10 08, 21:50)

Žygio batuose nusipirko žieminius batus už 350 ir po šiai dienai jie stovi dėžėje naujutėliai ir nė karto neapsiauti, nes parduotuvėje jie buvo geri, o kai reikėjo dėtis namuose, jau kojos nebeįkiša  lotuliukas.gif

Tam yra garantija 14 dienu, per kurias galima grazinti preke jei ji netiko, didis ar pan.
Papildyta:
QUOTE(špokulia @ 2007 02 06, 17:50)
Sakyciau, kad pas mus pilna slamsto uz nemaza kaina, tai nebutinai  "brangi preke-gera kokybe" bus teisinga....  unsure.gif Siaip as linkus rinktis brangesnes ir zinomos firmos prekes-bent stambesniu pirkiniu...Drabuziai, batai, tai  brangu= kokybiska, visai nepasitvirtina... Pernai Dolitoj batus per ispardavima nusipirkau, beveik 300 litu...sudas , atsiprasant - kojas dazo, padas sala wacko.gif geriau jau buciau uz tiek pat ecco ar cester ieskojus....  unsure.gif

Kad kojas dazo tai reiskia, kad jie buvo dazyti naturaliais dazais (o mes gi megstam viska naturalu lotuliukas.gif ) , o kad nedazytu yra specialiu priemoniu is Salamanderio (10-20Lt) ir vitpadziukai su folija ir naturaliaja vilna thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 02 10, 22:30)

Kad kojas dazo tai reiskia, kad jie buvo dazyti naturaliais dazais (o mes gi megstam viska naturalu  lotuliukas.gif ) , o kad nedazytu yra specialiu priemoniu is Salamanderio (10-20Lt) ir vitpadziukai su folija ir naturaliaja vilna  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Jei i tuos batus ideciau vitpadzius su folija, tai jie man imtu spausti sad.gif Pado nedazo, dazo pirstus koju is priekio blink.gif Apsipirkau ir tiek unsure.gif
Priemones pardaveja siule- impregnatoriu ir odos prieziurai -situos ir nusipirkau.
O del to, kad nedazytu, tai nezinojau, jog yra tokia priemone, Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 10 07, 18:25)
Lenkiski ir pakankamai stiprus. Tik as nepataikau, nes jei grazus tai siaurai kojai, o mano lapces suspaustos buti nemegsta  biggrin.gif

Nu bet jau tikrai ne oda už tokią kainą ax.gif O aš sau prisiekiau, kad niekad daugiau nepirksiu neodinių batų schmoll.gif Tikrai ne dėl to, kad "išpindėjus" esu schmoll.gif , o dėl to, kad kojos nuo to dermantino po to smirda doh.gif
Atsakyti
wisaip buna ax.gif as pries kokius 4m pirkau latwiu gamybos batukus ir tikrai pigiai, atrodo net 50lt nemokejau ax.gif o jie ir iki db geri, tik kad koja isaugo rolleyes.gif o nesiojau ilgokai ax.gif taip, kad buna isimciu ax.gif
Atsakyti
tikrai nevisada brangesne,reiskia geresne
Atsakyti
Tikrai negalima taip teigti, jei jau brangu, tai labai gerai.
Kaip pvz pasakysiu, nupirko man super mikseri uz ispudinga kaina, ir neatlaike menesio-sugedo, bet skubom nusipirkau pati pigiausia, gal uz 20 lt, ir dabar vis su juo tebeplaku.Gi liux, pigus ir patvarus thumbup.gif
Atsakyti
Čia kaip kada pasiseka. Kad bragi dar nereiškia ,kad labai gera prekė. dažnai ta pigesnė prekė ilgiau laiko už tą brangią. Aš ką nors pirkdama pasirenku per vidurį ne brangiausią, bet ir ne pigiausią prekę, na ir paklokas nepasirikau savo pasirinkimu.
Atsakyti
Na reikia skirti, kada yra mokama už kokybę, o kada jau už vardą..

Aš už vardą mokėti nemėgstu. O pasirenku kainos ir kokybės derinį. Šlamšto tempti į namus irgi nemėgstu. (na kiti turi ligą - labai nupiginta kasnors - tai nusiperka - reikia nereikia..).
Atsakyti
aš pasimokiau su vaikiškais batukais - lėkėm į balių, pažiūrėjau kad basutės labai jau numintos vaiko, nulėkiau į vietinę parduotuvę, nupirkau tokiuas basutes uždaru priekiu už 50 lt. ai galvoju tada vaikui metai buvo, vis bus keliems mėnesiams. tai nuo tų batukų taip užsmirdo mašina doh.gif sėdėdami nejautėm, vyras lipo kuro pilti, įlipęs sako siaubas kas čia taip smirda doh.gif kažkokiu brudu matyt tie batukai dažyti doh.gif balkone palaikiau kelias dienas, kvapas lyg ir dingo, ale po savaitės taip išklypo kad baisu baisu. įmečiau skalbt papykus, galvoju paduosiu čigoniukams po kiemą nešiot, tai išėmiau išskalbtus skirtingų spalvų - vienas raudonas, kitas morkinis biggrin.gif žodžiu vaikui ant batukų niekada netaupau, nors ir tada pirkau ne dėl pigumo, o neturėjau iš ko rinktis skubėdama. sau batus irgi stengiuosi dabar pirkti odinius - mano giminaitis batus siuva, įtikino batus pasisiūti, tai negaliu atsidžiaugti paprastais, nemandrais bet kokybiškais rudeniniais batais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 12 gegužės 2008 - 13:28
daznai maximose ir kt.prekybcentriuose buna patalynes ispardavimai, bet tik ne lietuviskos, o butent turkiskos, kinietiskos, tai tu uzvalkalu kokybe grynas siaubas, po pirmo isskalbimo nublunka ir lieka voratinklis is audinio..va, kaip tik dabar valentinkiu proga siuloma tokia patalyne su širdelemis, tai skaitykit, kad isigysit vienkartini daikta.. doh.gif
Atsakyti